TOMSHOO Odolnosť Kapely Nastaviť Telocvični Silový Tréning Gumy Slučky Band Cvičenie Fintess Cvičenie Kapiel sa Dvere Kotvy Členok Popruh

Novinka

€6.59

/ €9.41

Skladom

TOMSHOO Odolnosť Kapely Nastaviť 17Pcs Telocvični Silový Tréning Gumy Slučky Band Cvičenie Fintess Cvičenie Kapiel sa Dvere Kotvy Členok Popruh

TOMSHOO 17Pcs Fitness Pásma Sada obsahuje 5 Trubice, Pásy, 4 Slučky Pásma, 2 Rukoväte, 2 upevňovacie Popruhy, 2 Vykonávať Tašky a 1 návod na obsluhu, ktoré pomáhajú meniť vaše cvičenie rutiny a predveďte sa na dosiahnutie vyššej úrovne. Odolnosť kapiel, môžu byť integrované zlepšiť vašu svalovú vytrvalosť, silu, rovnováhu, flexibilitu, telo informovanosti a koordinácie. Na rozdiel od tela, budovanie a tukov, fitness set je tiež užitočné pre zranenie rehabilitácia, ideálny pre začiatočníkov na odborníkov. V kompaktnom prevedení veľkosti a nízkej hmotnosti, cvičenie set bude určite pohodlie a zaručujú oveľa viac zaujímavý výlet.

Funkcie:

ROZMANITÉ MOŽNOSTI VZDELÁVANIA: 17pcs Fitness Pásma Sada sa skladá z 5 Trubice, Pásy, 4 Slučky Odolnosť Kapely, 2 Polstrované Rukoväte, 1 Dvere Kotvy, 2 Členok Popruhy, 2 Nosiť Tašky, 1 Príručka pre Používateľa. S týmto kompletný tréning auta, už nikdy nezmeškáte žiadnu šancu a výzvu rôzne školenia ťažkosti pevnosti budova a tónovanie svalov.

NASTAVITEĽNÉ ÚROVNE ODPORU: Každá kapela je v rôznych farbách a úrovne odporu: Žltá - 5lbs, Modrá - 10 libier, Zelená - 15lbs, Black - 20lbs, Červená - 25lbs, s celkového odporu hmotnosť 75 kg. Môžete nastaviť napätie, intenzita na dosiahnutie osobných cieľov použitím jednoduchého kapela alebo kombináciou viacerých kapiel, ideálny pre začiatočníkov, alebo odborníkmi, muži, ženy, dospievajúcich a deti.

VYNIKAJÚCE CVIČENIE SKÚSENOSTI: Vyrobené z najvyššej kvality prírodného latexu a niť počítať nylon, kapiel sú snap-odolné a schopné udržať maximálnu odolnosť úrovniach aj po opakovanom úsek a použitie. Odpružené rukoväte a hrubé čalúnená členok popruhy poskytujú optimálne pohodlie a ochranu, zatiaľ čo robí cvičenia.

CVIČENIE A REHABILITAČNÉ: nielen pre denné fitness cvičenie a spaľovanie tukov, tieto kapely sú tiež široko používané k obnove ľudí, ktorí trpia nohy, kolena a späť zranenia, užitočné na obnovu z MCL, ACL, koleno nahradenie, jabĺčko a menisku rehabs, ideálnou voľbou pre ženy, ktoré sa snažia udržať svoje telo v kondícii po tehotenstve a pôrode.

ĽAHKÝ a PRENOSNÝ: Balené v taška, celá súprava váži len 2,4 kg a ľahko zmestí do batohu alebo aktovky, takže môžete robiť cvičenia doma, posilňovňa, kancelárie alebo na cestách.

Špecifikácie:

Materiál: Latex + Nylon

Trubice Pásma:

Dĺžka: Cca 1,2 m / 4 ft

Odolnosť: Žltá - 5lbs, Modrá - 10 libier, Zelená - 15lbs, Black - 20lbs, Červená - 25lbs

Slučky Pásma:

Obvod: 62 cm / 24.4 v

Šírka: 5cm / 2.0

Odolnosť: Red - Light (10 libier); Zelená - Stredná (20lbs); Modrá - Ťažký (30lbs); Čierna - Extra ťažký (lbs)

Kotviaci Popruh:

Dĺžka: 458mm / 18in

Šírka: 39 mm / 1,5 v

Hrúbka: 5,5 mm / 0.2 v

Veľkosť Balenia: Cca. 26 * 26 * 8 cm / 10.2 * 10.2 * 3.1 v

Hmotnosť Balenia: Cca. 1080g / 2.4 lb

Zoznam Balíkov:

5 * Trubice Odolnosť Kapely

4 * Odpor Slučky Band

1 * Dvere Kotvy

2 * Kotviaci Popruh

2 * Polstrovaná Rukoväť

1 * Malá Cestovná Taška pre Slučky Pásma

1 * Carry Taška pre plnohodnotný Kit

1 * Užívateľská Príručka

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Štítky: cvičenie machin, pásma gumy fitness, exerciser pásma, titán tomshoo, kapela elast, šport top, kapela trx, bungee jogy, veľa cvičenie, crowne nohavice

guma na školenia gumy pre fitness
nastaviť telocvični popruhy gumené slučky popruh
gumené cvičenie kapiel gumené členok popruh
pásma cvičenie kotva členok popruh
dvere kotvy členok popruhov silový tréning popruh
fitness popruh výkon kapely popruh
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
Oddelenie Meno Unisex
Pôvod CN(Pôvodu)
guma na cvičenie Slučky Band
Aplikácia Gumené String Hrudníka Developer
Číslo Modelu odolnosť kapely

Napísať recenziu

TOMSHOO Odolnosť Kapely Nastaviť Telocvični Silový Tréning Gumy Slučky Band Cvičenie Fintess Cvičenie Kapiel sa Dvere Kotvy Členok Popruh

TOMSHOO Odolnosť Kapely Nastaviť Telocvični Silový Tréning Gumy Slučky Band Cvičenie Fintess Cvičenie Kapiel sa Dvere Kotvy Členok Popruh

TOMSHOO Odolnosť Kapely Nastaviť 17Pcs Telocvični Silový Tréning Gumy Slučky Band Cvičenie Fintess Cvičenie Kapiel sa Dvere Kotvy Členok Popruh TOMSHOO 17Pcs Fitness Pásma Sada obsahuje 5 Trubice, Pásy, 4 Slučky Pásma, 2 Rukoväte, 2 upevňovacie

Súvisiace produkty