Latex Odolnosť Kapely, Crossfit Tréning Tela, Cvičenie Jogy Rúry Ťahať Lano Hrudníka Expander Pilates Fitness s Bag

Novinka

€7.66

/ €12.35

Skladom

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Vlastnosti Produktu: *1.Skvelé pre home-založené silový tréning. *2.Je vyrobený z prvotriednej kvality emulzie a nebude viac-úsek na rozdiel od lacnejším. *3.Umožňuje tón a tvarovať každú svalovú skupinu. *4.Nebude sa rana a twinge vašej hrudi, vlasy, ako sa to môže niekedy stať s kovovými pružinami. *5.Emulzia pásma sú ľahko pridané alebo odstránené prichytením na alebo štekať mimo akcie. *6.Dlhodobé používanie môže skrášliť krivky ľudského tela, posilnenie svalov linky, najmä hornej končatiny, svaly. *7.To má tiež silné fitness účinok. *8.Nielen, že môžete tenké stehná, pás, posilňovať bicepsy, ale aj liečbu bolesti svalov. *9.Táto spôsobilosť sa kapela môže zlepšiť funkciu iných častí tela a odstránenie prebytočného tuku vrstvu tak, že vaše číslo bude stať viac fit.

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na Hanke.sk sú spracované Alipay.

Štítky: crossfit lano rýchlosť, švihadlo ocele, comba crossfit, švihadlo šport, lana preskočte, švihadlo, crossfit švihadlo, rýchlo lano, crossfit lano, vysoká rýchlosť švihadlo

Oddelenie Meno Unisex
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Pedál Exerciser
Funkcia Telo
Číslo Modelu thtdrhdf

Napísať recenziu

Latex Odolnosť Kapely, Crossfit Tréning Tela, Cvičenie Jogy Rúry Ťahať Lano Hrudníka Expander Pilates Fitness s Bag

Latex Odolnosť Kapely, Crossfit Tréning Tela, Cvičenie Jogy Rúry Ťahať Lano Hrudníka Expander Pilates Fitness s Bag

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby. Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú

Súvisiace produkty