VXDIAG pre GM GDS2/Tech2win Diagnostický Nástroj pre Buick/Chevrolet/Cadillac/Opel/Saab OBD2 Skenera Tlačidlo Programátor ECU Programátor

Novinka

€75.75

/ €94.70

Skladom

Výhody:

1.Vybavené Pôvodného Softvéru, To Perfektne Podporuje Pôvodný Softvér a Funkcie .

2. Podpora Offline/Online Programovanie a Kódovanie, ako ECU Programovanie,ECM

Výkon Upgrate.

3.Poskytujú všetky Diagnostické/Matching/Usmernenie Funkcie .

4.Silný Databázu , ako napríklad Poskytovanie Auto schémy Zapojenia a Demontáž Metódy.

Špeciálne Funkcie:

1. lmmobilizer:

Podpora kľúčových pridané, všetky kľúče stratil, a tlačidlo deaktivované.

Pri výmene zapaľovacích prepínacie tlačidlo, spínač zapaľovania, kombinovaný prístrojový panel, riadiaca jednotka motora (ECU), orgán riadiaceho modulu (BCM) a diaľkové ovládanie batérie, je potrebné urobiť immobilizer vyhovujúce.

2.ABS Krvácanie:

1). Keď je ABS systém obsahuje vzduch, brzdový systém musí byť vyčerpaný prostredníctvom ABS výfukových funkciu na obnovenie citlivosti systém ABS.

2). V prípade výmena ABS počítač, ABS čerpadla, brzdového valca, brzdový valec, brzdové potrubie a brzdové kvapaliny, je potrebné použiť ABS výfukových funkciu výfukový systém ABS.

3.Vzduchové Odpruženie:

1). Táto funkcia sa používa pre vozidla úroveň zlyhania, a vozidlá, výška môže byť upravená.

2). V prípade, keď vozidlo výška snímača alebo ovládací modul v vzduchové odpruženie systém je nahradený alebo vozidla úrovni je zle, túto funkciu, musí byť vykonané, aby sa nastavenie vozidla, výška senzor pre vyrovnanie.

4.Airbag: Airbag

Airbag sa vzťahuje na zariadenie, ktoré sa rozpína airbag na ochranu pasažierov pred obyvateľa má sekundárne kolízie počas havárie. Ako pomocné zariadenie obyvateľa zadržiavacie zariadenie z bezpečnostných pásov, airbag sa nazýva Doplnkové Zadržiavací Systém (SRS).

5. BMS/BRT Batérie Reset

1). Batériu vyhovujúci, je použiť auto diagnostické zariadenia, vykonať reset procesu na monitorovacie pracovisko autobatérie, zrušte pôvodné poruchy informácie o nedostatku energie batérie, a na zápase to. Používanie príslušných informácií o existujúcich batérie ako štandard. Monitorovacia jednotka pre sledovanie.

2). Batériu vyhovujúci, je potrebné v týchto situáciách:

a) vymeniť hlavnú batériu, je potrebné použiť batérie zodpovedajúce zrušte pôvodné dostatočné informácie, aby sa zabránilo detekcie falošných informácií, podľa príslušného riadiaceho modulu, a spôsobiť, že niektoré elektronické pomocné funkcie vozidla na neúspech, napríklad automatický štart a stop funkcia, strešné okno nemá jedného tlačidla spúšte Funkcia, výkon okno nemá automatické funkcie, atď.;

b) batéria monitorovanie senzor používa batérie zodpovedajúce funkcia re-zápas ovládací modul a monitorovanie senzor, tak, že používanie batérie môže byť kontrolované presnejšie, a meter nebude vyžadovať nesprávne informácie a spôsobiť falošné poplachy.

6. Kľukového Hriadeľa Synchronizovať:

1). Kľukového hriadeľa senzor polohy učí adaptively. Kľukového hriadeľa senzor polohy dozvie obrábania chyba kľukového hriadeľa zuby a uloží ju do počítača pre presnejšie motora zlyhať diagnózu. Ak vozidlo s Delphi má motor neboli testované, poruchy svetlo sa rozsvieti až po motor je spustený, a tam bude P1336 kód poruchy, ktoré neboli dozvedeli o diagnostických zariadení. V tejto dobe, diagnostické prostriedky musia byť použité na vykonanie signál vzdelávania na vozidle. Táto špeciálna funkcia, po úspešne dokončenie tejto funkcie, poruchu, kontrolka zhasne.

2). Po výmene motora ECU, polohy kľukového hriadeľa snímača, kľukový zotrvačníka, a chybových kódov, ktoré neboli dozvedeli o výstroj informácie, učiť výstroj informácie.

7.Valec: valca vzdelávania

1). Stlačený vzduch sa pohybuje piest a zmení smer pohybu piestnice zmenou smeru vzduchu.

2). Keď sa piest je zaseknutá a neprejde; valca je slabý, tesniaci krúžok je opotrebované, a na úniky vzduchu, učiť valca.

8.Vypnúť Transponrtation Režime.

9.DPF:

1). DPF regeneráciu funkcia je hlavne pravidelne používať spaľovania a oxidačných metód, ako sú vysoká teplota vykurovacej spaľovania, prísady do palív alebo katalyzátory na zníženie bod vzplanutia tuhých znečisťujúcich látok na odstránenie tuhých znečisťujúcich látok do pasce, tak, že výkon pasca je vždy optimálne a stabilné.

2). Regenerácia DPF zhodujúcich sa vyžaduje v nasledujúcich situáciách

a) Vymeniť výfuk zadný snímač tlaku;

b) Odstránenie alebo nahradenie tuhých pasce; c) Odstránenie alebo nahradenie pohonných hmôt dýzy; d) Odstránenie alebo nahradenie katalyticky okysličovadlo;

Štítky: astra g, opel, obd2 skener, 9 5 saab, nástroj ruka, launch x431, skener, cruze, jlr pro, drone helipad, vag

Poznámka TECH2WIN nemôže podporu pre opel/saab
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Auto Tlačidlo Programátor
Hardvéru Verzia GDS2/Techwin
Auto Maker alebo GM/Buick/Chevrolet/Cadillac/Opel/Saab
Položka Výška 15cm
Elektronické No
Certifikácia CE
Položka Hmotnosť 0.26kg
Funkcia 4 skener automotivo
Napätie v
Počítač OS WIN7/WIN8/WIN10 Systém
Verzia Softvéru GDS2/Techwin
Funkcia 2 Nástroje Pre Automobilový Priemysel
Jazyky Podporuje Multi-jazykmi
Názov Modelu VXDIAG VXC pre GM
Špeciálne Funkcie Wifi
Moc w
funkcia 3 Profesionálny Automobilový Skener
Podpora rokov
Položka Šírka 18cm
Externé Testovanie Certifikácia ce
Položka Dĺžka 20cm
Funkcia 1 Skener Diagnostický Kód Čitateľa
Druh Materiálu Plastové

Napísať recenziu

VXDIAG pre GM GDS2/Tech2win Diagnostický Nástroj pre Buick/Chevrolet/Cadillac/Opel/Saab OBD2 Skenera Tlačidlo Programátor ECU Programátor

VXDIAG pre GM GDS2/Tech2win Diagnostický Nástroj pre Buick/Chevrolet/Cadillac/Opel/Saab OBD2 Skenera Tlačidlo Programátor ECU Programátor

Výhody: 1.Vybavené Pôvodného Softvéru, To Perfektne Podporuje Pôvodný Softvér a Funkcie . 2. Podpora Offline/Online Programovanie a Kódovanie, ako ECU Programovanie,ECM Výkon Upgrate. 3.Poskytujú všetky Diagnostické/Matching/Usmernenie

Súvisiace produkty