VAG OBD Pomocníkom pre V-W Audi Skoda 4. Immo Údajov Kalkulačka s 1 Zadarmo Token Pracovať s Lonsdor K518ISE a VVDI2 tlačidlo programátor

Novinka

€100.87

/ €102.93

Skladom

VAG OBD Pomocníkom pre VW Audi Skoda 4. Immo Údajov Kalkulačka Pracovať s Lonsdor K518ISE VVDI2 atď

Bude to potrebovať token pre on-line výpočet obvodu s jedným zadarmo token pre vás. Ak potrebujete viac, kliknite, prosím, Token Služby pre VAG OBD Pomocník na $5.5 len.

Háčik VAG OBD helper až na VAG vozidla (VW, Audi, Škoda s 4. IMMO) , môžete rýchlo dostať immo údajov do 3-5 minút, pripojením na internet ( čas závisí od stavu siete alebo počet používateľov), ktorý je ľahko ovládateľný, pomôcť ušetriť čas a vyhnúť sa riziku demontáž palubnej dosky.

Ako je známe, pred VAG OBD helper je prepustený, keď VW, Audi, Škoda s 4. IMMO potrebné pridať nové kľúče alebo program nové kľúče, keď všetky kľúče stratil, nikto z VVDI2 AVDI, AP PRO, Lonsdor K518 môžete prečítať immo údajov. Alebo prevádzkovateľ potreby rozoberať dosky získať immo údajov.

VAG OBD Pomocné Funkcie:

1: Podpora A4L Q5 (všetky karty 754C/J, typ)

2: môže byť použitý pre VW, Audi, Škoda kľúč robiť (aj keď všetky kľúče stratil) a 4.

generácie počítadlo kilometrov korekcie.

Napríklad, 35XX tlačidla všetky stratené 873B 24C64 typ tlačidla všetky stratené alebo nový model 95320.

3:možno pridať kľúč pre MQB JOHNSON dashboard (nie je podpora kľúčových všetky stratené )

4.Nové PASSATT MQB kľúč všetko stratené.

5.Podpora ak chcete získať BCM2 anti-theft údaje on-line na A6 A7 A8 Touareg Phideon s 5. immo.

Poznámka: 4. generácie immo údajov a MQB údaje podporu väčšina súčasnej populárnej VAG tlačidlo programátor na trhu.

Ako používať VAG OBD helper?

1. 5. generácie údaje podporuje VVDI AP a forme obyčajného textu displej CS.

2. Po "Online spočítať cenu immo údaje" kompletné, systém sa chcete súbor uložiť na VAG OBD priečinka podľa vozidla VIN.

3. Vygenerovaný súbor môže pracovať spoločne s súčasnej populárnej VAG tlačidlo programátorov, môžete priamo generovať predajcu tlačidlo a učiť sa.

Kedy používať VAG OBD helper?

1. Pre VAG vozidla s MQB immo, ak immo údaje nemôže prečítať, môžete skúsiť použiť VAG OBD pomocníkom, ale môže pracovať pre pridaním nových tlačidiel (Take Johnson Controls tlačidlo pridať napríklad)

2. Ak A4L O5 nie je možné priamo prečítajte BCM2 dát a zobrazenie údajov, dĺžka chyba, VAG OBD pomocníkom môžu byť použité na výpočet BCM2 údajov.

3. Ak sa vám získať všetky kľúče stratil pre všetky 2014 A6 A7 A8 Touareg, PHIDEON s 5. immo systém, môžete použiť VAG OBD pomocník on-line výpočet BCM2 údaje, potom spoločne s VVDI2 , Lonsdor K518 atď program tlačidlo.

Poznámka: Pred použitím VAG OBD helper, prosím, skontrolujte, či vozidlo info nie je manipuloval vozidla a stav je legálne, inak immo údajov nie je možné vypočítať.

Štítky: 2 obd, k518ise, xhorse, audi plastové, kľúčové programm, hra token, vag immo emulátor škoda, nástroj vag, lonsdor kh100 diaľkové, obd vag

Jazyk angličtina
Druh Materiálu Plastové
Verzia Softvéru Najnovšie Verzie
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Šírka 10inch
Položka Výška 10inch
Názov Značky RIOOAK
Položka Druh Auto Tlačidlo Programátor
Hardvéru Verzia Najnovšie Verzie
Externé Testovanie Certifikácia ce
Položka Dĺžka 10inch
Názov Modelu Kód Čitateľov & Scan Nástroje
Elektronické No
Položka Hmotnosť 0.1kg

Napísať recenziu

VAG OBD Pomocníkom pre V-W Audi Skoda 4. Immo Údajov Kalkulačka s 1 Zadarmo Token Pracovať s Lonsdor K518ISE a VVDI2 tlačidlo programátor

VAG OBD Pomocníkom pre V-W Audi Skoda 4. Immo Údajov Kalkulačka s 1 Zadarmo Token Pracovať s Lonsdor K518ISE a VVDI2 tlačidlo programátor

VAG OBD Pomocníkom pre VW Audi Skoda 4. Immo Údajov Kalkulačka Pracovať s Lonsdor K518ISE VVDI2 atď Bude to potrebovať token pre on-line výpočet obvodu s jedným zadarmo token pre vás. Ak potrebujete viac, kliknite, prosím, Token Služby pre VAG

Súvisiace produkty