DHL Zadarmo Iprog V84 Programátor Podporu IMMO +Kilometrov Korekcia + Airbag Reset do roku 2019 Nahradiť Carprog Full V77 Iprog

Novinka

€79.99

/ €106.65

Skladom

Nové iPROG+ Pro Programátor V84 Pre 3in1 Carprog/Digiprog/TangoIMMO + Kilometrov Korekcia + Airbag Reset Nahradiť

Poznámka:

iPROG+ môže byť pripojený iba k počítaču USB port 5V. NIE je možné externý 12V napájanie .

Je ľahké horieť, keď je pripojená na externý zdroj napájania 12V(nie je 12V napájanie v balení,takže zákazník nepoužívať 12V,inak zákazník je zodpovedný za to )

Po inštalácii ovládača, ale počítač nemôže rozpoznať a správca zariadení ukazuje nezn ├ íma zariadenia to znamená, že vodič nemôže fungovať,prosím odinštalujte a znovu nainštalujte ovládač znova a zmena inému portu usb na konektor.

Jazyk: Plný ruskej +napoly anglicky (Nie Celý v angličtine)

A niektoré softvérové programy, ktoré ukazujú, ruský,prosím, upozornenie na tento .

Nová Verzia V84

Popis: Airbag,carradio,dpf off, ECU,IMMO KEY, MIL, ABY KM, PINABS,PINCODE SMATRA3,PINCODE SNÍMAČ RÝCHLOSTI,ODO Adjust,EEPROM,MCU-Atmel,Fujutsu,Microchip,Motorola,Motorola912EN,NECV850,BLR,CAN,CRC_Cript,ibutton,sd_unlocker,test. IProg Pro Programátor Funkcia Zoznamu: Práca s odometers na OBDII konektor Práca s odometers na stole cez adaptéry Práca s multimédiami odblokovanie magnetofón Pracovať s tlačidiel (IMMO, Transpondérov), kopírovanie, príprava, odblokovanie Pracovať s IMMO-Tlačidlo Auto skládky Práca s airbag počítač, mazanie crash data Transfer čítania z míľ km Čítať a písať procesory a jeho používané v automobiloch Odstraňovanie tuhých znečisťujúcich látok filter v diere, Práca s šípkami interkom Zarovnať Pin cod z dump (niektoré značky) riadiacej dosky číslo, + skripty plnú Základnú číslo. Schopnosť aktualizovať! Všetky adaptéry sú testované na výkon! IProg Pro Programátor Podpora OS: program je určený pre prácu v operačných systémoch Windows rodiny . Tieto verzie sú podporované: Windows xp Windows vista Windows 7 Windows 8 Iprog+ Software Programátor Displej: Airbag: Čítanie a mazanie crash na niektoré autá Čítanie a mazanie DTC Opravy CFG Panela: Čítať km Písať nové km, autorádio & ECU: autorádio: Čítanie a vymazať info Reset počítať ECU: Immo VYPNUTIE DPF off Eeprom: Čítanie/zápis/výmaz eeprom Immo: Program a kopírovať čipy pre automobily a truck Odblokovať tlačidlá Kryt Toyota inteligentné tlačidlá: tlačidlo reset pripraviť Napísať kľúča immo dump Mcu: Čítať a písať čipy Kryt čipy Atmel, Fujitsu a mikročipy Motorola, NEC v850 Špeciálne funkcie: Mile km Pincode z výpisu

IPROG+V84 11 Adaptéry

IPROG+V84 6 Adaptéry

IPROG+V84 7 Adaptéry

IPROG+V84 8 Adaptéry

IPROG+V84 10 Adaptéry

Upozornenie:

Pretože vyrába bude mať žiadne pokročilé notic zmien na obale výrobku,miesto pôvodu alebo niektoré príslušenstvo,sme nemôže zabezpečiť, že zákazníci dostanú tovaru sú presne rovnaké s uložiť obrázok a popis produktu. Ale môžeme zabezpečiť, aby výrobky, všetky rovnaké dobrú kvalitu na trhu.Ak sme sa nebude aktualizovať obrázok alebo súvisiacich informácií v čase, prosím, aby sa lepšie pochopenie.

1.Ponúkame kvalitné výrobky,nižšie ceny a najlepšie služby,a tri roky záruky.

2.Produkty v mojom obchode sú najnovšie v Čínskom trhu.

3.Môžeme urobiť zásielky v deň, keď vaša platba potvrdená na Hanke.sk.

4.Budeme appraciate ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A úprimne dúfam, stanoviť dlhodobú spoluprácu vzťahu loď.

5.Radi by sme, aby vám poslal, niektoré tradičné Čínske darčeky pre každý váš čas objednávku. A môžete mi povedať, čo by ste chceli. Pokúsime sa najlepšie fullfil vašich požiadaviek.

1.Akceptujeme všetky druhy platieb.

2.Prosím, potvrďte na produkt a doručovaciu adresu. A prosím, zanechajte nám správu, aby povedať, koľko hodnota môže byť vhodné napísať o produktoch.

3.Zabezpečíme doručenie po comfirmation na Hanke.sk. Prosím, nepýtajte sa na prepravné po zadaní objednávky. Ďakujeme!

4.Necháme si správy, aby vám sledovacie číslo potom, čo objednávka vyexpedovaná.A kontaktujte nás, ak máte akékoľvek pochybnosti o poštovné.

1.Budeme odoslanie objednávky po Hanke.sk potvrdené objednávky.O prepravnej čas,Všeobecne Povedané,3~5 dní pre DHL/UPS doručenie.7~10 dní pre EMS dodanie.15~30 dní, HK Post dodanie Poštou.

2.Prosím, všimnite si, že ak vaša poštová adresa je vzdialené oblasti, DHL, budete musieť zaplatiť ďalších 36usd na diaľkové poplatky za doručenie.

3.Prosím, nechajte nám správu a povedzte nám, aby hodnoty, ktoré môžeme napísať na obale. Máme bohaté skúsenosti na colné odbavenie. Prosím, povedzte nám, čo je najlepšie ceny pre vás na deklarované hodnoty balíka, takže sa môžete vyhnúť platiť vysoké dane.Ako vieme,Maďarsko, rusko a TURECKO majú prísne import politiky, takže ak váš balík je ísť do tých krajín, musíte veľmi oboznámení s politikou a povedzte nám, čo je najlepšie. Ak ste z Brazílie, musíte poskytnúť svoje CPF ČÍSLO(DAŇOVÉ ČÍSLO).

Štítky: dyno skener, iprog pro programátor, iprog pro, auto čip čitateľa, diag nástroj, carprog, auto prog, iprog pro 2020 full, mcu iprog adaptér, fcar skener

Pôvod CN(Pôvodu)
Hardvéru Verzia IPROG /IPROG V80
Položka Šírka 10cm
Externé Testovanie Certifikácia ce
Názov Značky OBDIICAT
Elektronické No
Názov Modelu IPROG /IPROG V80
Položka Druh Auto Tlačidlo Programátor
Položka Dĺžka 20cm
Položka Hmotnosť 1kg
Položka Výška 15cm
Napätie V
Moc W

Napísať recenziu

DHL Zadarmo Iprog V84 Programátor Podporu IMMO +Kilometrov Korekcia + Airbag Reset do roku 2019 Nahradiť Carprog Full V77 Iprog

DHL Zadarmo Iprog V84 Programátor Podporu IMMO +Kilometrov Korekcia + Airbag Reset do roku 2019 Nahradiť Carprog Full V77 Iprog

Nové iPROG+ Pro Programátor V84 Pre 3in1 Carprog/Digiprog/TangoIMMO + Kilometrov Korekcia + Airbag Reset Nahradiť Poznámka: iPROG+ môže byť pripojený iba k počítaču USB port 5V. NIE je možné externý 12V napájanie . Je ľahké

Súvisiace produkty