Pôvodné Japonsko GOOT GS-100N Desoldering Čerpadlo Tryska Náhradný Hrot Desoldering Hlupáci GS-100 & GS-104

Novinka

€8.16

Skladom

Ruský kupujúci uveďte, prosím, svoje meno! Celé meno je vaše meno + meno otca + priezvisko.

Krajina Pôvodu: Japonsko

GOOT produkty nie sú len populárne v Japonsku, aj tam sú viac ako 60 zástupcov v Ázii, Európe, Afrike, Oceánii a v Amerike. GOOT má pokročilé technológie výroby, kvalita produktu je excelentnosti, trvanlivé, ktoré je iné low-cost produktov nemôže zápas.

Tento produkt je vymeniteľná, aby sa zmestili na GOOT GS-100 a GS-104 desoldering čerpadlá. Všetky obrázky sú skutočné fotografie: Poznámka o doručenie:

Dodacia lehota pre mnohé krajiny normálne je 7 - 39 pracovných dní (Rusko 10 - 60 pracovných dní, Brazília 25-80 pracovných dní ), okrem sviatkov.

Avšak, ktorá poštovné model si vyberiete, Prosím dôverujte nám. Budeme vyberať najlepšie doprava model a posielať položky do 2 dní (okrem sviatkov) po potvrdil vašej platby. Dostanete balík v čase.

Mali by ste si byť zodpovedný za to platiť clo a colné prejednanie, ak nie sú tarify.

POZNÁMKA:

AKÉKOĽVEK POŠKODENIE POČAS INŠTALÁCIE NIE JE NAŠA ZODPOVEDNOSŤ A NIE JE NA KTORÉ SA VZŤAHUJE ZÁRUKA. PROSÍM SKONTROLUJTE KOMPATIBILITU PRED NÁKUPOM.

Spätná väzba: Budeme sa snažiť nechať riadka pozitívnu spätnú väzbu v show vďaku za váš nákup. Ak z nejakého dôvodu nie sú žiadne problémy s našim produktom alebo naše služby, prosím, aby snahe osloviť nás, aby sme ich mohli vyriešiť vec pre vás. Spätná väzba je najpodstatnejšie na Hanke.sk, aby predávajúci a snažíme mať dokonalý spätnú väzbu od každého zákazníka. Takže ak niečo nie je podľa vašich predstáv prosím, dajte nám šancu, aby sa veci pravdu.

Štítky: tryska pre farby postrekovač, žehlička na spájkovanie tip, airless farba postrekovače tryska, čerpadlo tip, barel px 201, goot spájky, planer elektrické planer, typy elektrických planer, desolder tip, spájkovanie px 201

Použitie Komerčné Výroba
Číslo Modelu GS-100N
Druh Nástroj Ruka Časti
Názov Značky NoEnName_Null

Napísať recenziu

Pôvodné Japonsko GOOT GS-100N Desoldering Čerpadlo Tryska Náhradný Hrot Desoldering Hlupáci GS-100 & GS-104

Pôvodné Japonsko GOOT GS-100N Desoldering Čerpadlo Tryska Náhradný Hrot Desoldering Hlupáci GS-100 & GS-104

Ruský kupujúci uveďte, prosím, svoje meno! Celé meno je vaše meno + meno otca + priezvisko. Krajina Pôvodu: Japonsko GOOT produkty nie sú len populárne v Japonsku, aj tam sú viac ako 60 zástupcov v Ázii, Európe, Afrike, Oceánii a v

Súvisiace produkty