A39 Gumy Hlavu Kruhové Námestie, Silikónové Podložky Rubom Tlač Stroj

Novinka

€7.90

/ €8.98

Skladom

Tampónová Tlač Gumové Hlavy

Gumové hlavy, je dopravca, ktorý prevedie vzory na oceľovú dosku na povrchu substrátu v tampónová tlač procesu. Fyzické zmeny v ink film ako na klišé a na podložku nechajte ho odísť leptané na ploche obrázok v prospech dodržiavanie pad, a následne uvoľnenie od podložky v prospech prikláňa k podkladu (materiálu, ktoré sú tlačené).

Tieto tampónová tlač gumové hlavy je s vysokou časy tlače a odolnosť voči oderu, bez akýchkoľvek prímesí, s dobrou tlač účinky, stály a odolný.

Jedinečné vlastnosti silikónové podložky umožňuje vybrať obrázok z plochej rovine a preniesť ho na rôzne povrchu (t. j. ploché, valcové, sférické, zlúčenina uhlov, textúry, konkávne povrchy, vypuklé povrchy).

Funkcie Tampónová Tlač Silikónového Kaučuku

1.Všetky podložky sú vyrobené z živice, že dovoz z Nemecka a Francúzska,3 farbách biela,červená a žltá. stovky tvarov.

2.Naše gumené podložky má dobrú pružnosť, silné pružnosť a dlhú životnosť, ktorý zabezpečuje vysokým rozlíšením na ploché, ohýbať a nepravidelných objektov. Dokonca aj vtedy, ak o drobné dizajn v nepravidelný povrchné, to môže zaručiť jasné, tlač účinok.

3. Mosstens atrament úplne, dá sa ľahko zložiť atrament a dovoz tlače, a ostatné tlačiarenské farby, atramenty je jednoduché elimiate.

4. Každý druh špecifikácia je kompletný, a môže osobitne, aby podľa užívateľa konkrétne požadované.

5.Tvrdosť štandardných 15 až 40 stupňov. Obvyklé podložky vrátane mid-, stredne-mäkká, stredne tvrdá, 20 a 25 stupňov.

6.Guľatosti série majú viac ako 150 druhov.

7. Akékoľvek veľkosť sa dá prispôsobiť.

Štítky: korok test tube, eyeshadow auta, Vo Vode, debutante, dj pad, print screen, expozície jednotky, eyeshadow nepremokavé, prázdny test tube, handjet tlačiareň

Druh Nástroj Ruka Časti
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu A3
Materiál Karbid
Použitie Domov urob si sám
Názov Značky SPExpressDIY

Napísať recenziu

A39 Gumy Hlavu Kruhové Námestie, Silikónové Podložky Rubom Tlač Stroj

A39 Gumy Hlavu Kruhové Námestie, Silikónové Podložky Rubom Tlač Stroj

Tampónová Tlač Gumové Hlavy Gumové hlavy, je dopravca, ktorý prevedie vzory na oceľovú dosku na povrchu substrátu v tampónová tlač procesu. Fyzické zmeny v ink film ako na klišé a na podložku nechajte ho odísť leptané na ploche obrázok

Súvisiace produkty