Auto sedáku Pu predný sedák a operadlo delené sedadlo vankúš, pohodlné a priedušná štyri ročné obdobia univerzálny auto more

Novinka

€11.11

/ €14.62

Skladom

Popis: Popísať podrobnosti o predajné miesto vyššie, attracting1. Ochrana životného prostredia a zdravia: sú Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, povrch je priehľadný, tenký a hladká, odolná a priedušná, č vyblednutiu, č krakovania; 2. Ergonomický dizajn a podporu sedadlá; Vlastnosti: 1. Ventilačný účinok je dobré, posedenie držanie tela je pohodlné, a problém sedieť na dlhú dobu možno zabrániť; 2. Nádherné a nádherné remeselné; 3. absorbovať vodu; urýchľujú krvný obeh a zmierniť únavu; 4. Ergonomický dizajn, pohodlné polohe posediačky; 5. Absorbovať a eliminovať vôňa vzduchu; 6. Radiačnej ochrany, Produktovej špecifikácie: Farba: béžová, hnedá, biela, čierna, červená a čierna Sezóna: celoročne Materiál: PU koža Typ: predné jedno sídlo kryt, zadný kryt sedadla Auta: 99% automobilov metóda Čistenia: suché čistenie alebo čistenie agent Veľkosť: predný kryt sedadla: 50 * 53 cm Zadný kryt sedadla: 50 * 133 cm Poznámky: Vzhľadom na ručné merania, nechajte 2-3% odchýlka a uistite sa, že vám nevadí, objednávanie. Chceme, aby ste vedeli, že farby sa môžu líšiť od farby na fotografiách vzhľadom na rôzne svetelné podmienky. a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov Poznámky: Vzhľadom na ručné merania, nechajte 2-3% odchýlka a uistite sa, že vám nevadí, objednávanie. Chceme, aby ste vedeli, že farby sa môžu líšiť od farby na fotografiách vzhľadom na rôzne svetelné podmienky. a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov.

KUPUJÚCI INŠTRUKCIE

Keď ste pripravení na uzatvorenie transakcie, môžete použiť Alipay konta ako médium byť zodpovedný za platby (v súčasnosti Alipay je JEDINÝ spôsob, ako pre nás, prijať). Na Alipay bude zmraziť platby za tovar, a nie uvoľniť na nás, kým ste dostali svoj tovar.

Spätná VÄZBA

1 Sme závislí na vašej spokojnosti k úspechu. Preto vaša odozva je TOP pre nás DÔLEŽITÉ.

2 Ak ste spokojní s našimi položky prosím, láskavo nechajte nám aktívneho 5 hviezdičiek spätnú väzbu.

3 neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém.

PREDAJ SĽUB

1. Budeme sa snažiť, aby slúžili všetci naši zákazníci. Pred dodaním budeme kontrola a balenie tovaru dobre.

2. Produkt, ktoré je poškodené alebo chýbajúce súčasti NIE je vratná.

3. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné a manipulačné poplatky.

4. Všetky vracia musí byť priložený originálny obal, v pôvodnom stave. Vyhradzujeme si právo odmietnuť akékoľvek vráti, ak správne usmernení nie sú dodržiavané.

ZÁSIELKY

Väčšina našich produktov bude odoslaný zadarmo cez Hanke.sk je sklad, budú skontrolujte, či tovaru bude rýchlejšie a bezpečnosť, ale tiež to závisí od hmotnosti výrobkov & veľkosť a poštovné oblasti, aby sa niektoré odlišné. Môžeme tiež použiť EMS, DHL, Fedex ect. ostatné vyjadriť spôsobom, ale to zvyčajne potrebné ďalšie expedičný poplatok pridaný. Podrobnejšie prosím, láskavo vzťahujú sa na výrobok pokyn. Ak akékoľvek pochybnosti môžete cez on-site schránky, kontaktujte nás, budeme sa podrobnú odpoveď.

Štítky: späť autosedačky, auto prestieranie nastaviť univerzálny riadiaci, auto dobré, vlasy split, auto vankúš, sídlo pohodlie, všeobecné auto sedáku, operadlo harley, w2, auto kryt sedadla nastavte

Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Položka Druh Prestieranie & Podporuje
Mfg Poradové Číslo štyri ročné obdobia vankúš
Položka Dĺžka 110cm
Položka Výška 5cm
Položka Hmotnosť 0.5kg
Položka Šírka 50cm
Názov Značky AiYuJi
Druh Materiálu PU
Nastaviť Kus 1

Napísať recenziu

Auto sedáku Pu predný sedák a operadlo delené sedadlo vankúš, pohodlné a priedušná štyri ročné obdobia univerzálny auto more

Auto sedáku Pu predný sedák a operadlo delené sedadlo vankúš, pohodlné a priedušná štyri ročné obdobia univerzálny auto more

Popis: Popísať podrobnosti o predajné miesto vyššie, attracting1. Ochrana životného prostredia a zdravia: sú Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, povrch je priehľadný, tenký a hladká, odolná a priedušná, č vyblednutiu, č krakovania; 2.

Súvisiace produkty