KANGLIDA 2X Auto, Kryt Sedadla Nastavte Dragon Highback Vytlačené Sedáku Chránič Univerzálne Uchytenie Väčšina Automobilov Predné Sedadlo Zahŕňa Orange

Novinka

€16.02

/ €30.23

Skladom

Auto Predné 2ks auto predný kryt sedadla SC-KS18007-2 ŠPECIFIKÁCIE

1.Výrobky Názov: Dragon Univerzálne Autosedačky Protector

2.Materiál: Polyester&Bavlna

3.Umiestnenie na Vozidle:Predné

4.Farba:Organe Color (Farba nie je červená ,a to je orange ,ak si mysli ,prosím, nevoľte ,vďaka)

5.Veľkosť: Späť:81.53*46.33 cm(32.1*18.24 v Sedadla:50.29*49.19*39.37 cm(19.8*19.365*15.5 v)

6.Množstvo:2ks

7.Hmotnosť balenia:495G FUNKCIE

1.Chrániť vaše sedadlá od blata a špiny.

2.Jednoduchá inštalácia ,čisté a vyhovuje väčšine vedro sedadlá.

3.Aktualizácie vzhľad starých alebo špinavé sedačky.

4.Štyri ročné obdobia POPIS PRODUKTU

POZNÁMKY

1.Na ruskej kupujúcich:

Prosím, uistite sa, že príjemca meno je vaše celé meno, je To veľmi, veľmi dôležité ,inak svoj pozemok bude pravdepodobne neúspešné aj prišli, vašu adresu,a produkujú niektoré poplatky.

2.Toto je univerzálny produkt. Zatiaľ čo každý pokus je vyrobené výrobcom obstarávať pre všetky autá, sme nemôže zaručiť, to sa hodí do každého vozidla.

3.Ak si nie ste istí,, ak súčasťou je vhodný pre vaše vozidlo, kontaktujte, prosím, pred nákupom o kompatibilite.

4.Prosím skontrolujte položky, pred inštaláciou alebo maľovanie. My nemôžeme prijať zodpovednosť za náklady, ktoré vznikli z nesprávneho položky sú maľované alebo namontované na vozidlách. Kupujúci Zobraziť Globálne zákazníkov v reálnom spätnú väzbu & zdieľanie fotografií.

1.Prosím potvrďte vašu dodaciu adresu je správne a platné.

2.Na odovzdanie čas položky o 1-3working dní po vykonaní platby.a prosím na vedomie, že sviatok a víkend nie sú v práci.

3.Nemôžeme kontrolovať zásielky po jej opustenie našej spoločnosti .takže ak máte nejaký problém o to ,prosím, kontaktujte nás v 8hours.

4.Ak zásielku objaví poškodený počas prepravy pohľadávku musí byť podaná s dopravcom. Musíte mať box a všetok baliaci materiál pre dopravcu na kontrolu. Kontaktujte nás, ak máte otázky.

5.Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy .

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY NEBUDE PROBLÉM VÁS

VRÁTENIE ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE EXPTIONS! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3.Vrátime vám PLNÚ PLATBU po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie , inak , nebudeme vám ukázať vrátiť alebo vrátiť .

Štítky: stolička kryt pre, orangee, dragon hračka, auto prestieranie nastaviť univerzálny riadiaci, stolička kryt, auto ford, pre kia sorento, chana, suzuki grand vitara, príslušenstvo nissan versa

farba oranžová farba
Funkcie 2 ženy auto prestieranie S Airbag
Funkcie 3 prestieranie univerzálny auto set
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Mfg Poradové Číslo SC-18007-2
Položka Dĺžka 51.9inch
Druh Materiálu Polyester
Nastaviť Kus 2
Názov Značky KANGLIDA
Položka Hmotnosť 490g
Položka Druh Prestieranie & Podporuje
Vhodné Pre Väčšina Automobilov/SUV/Track/MPV.ect.
Pôvod CN(Pôvodu)
Špeciálne Funkcie Základné Funkcie
Položka Šírka 19.37inch
Položka Výška 18.24inch
Umiestnenie na Vozidle Dopredu, Dozadu, Vľavo, Vpravo
Tému Zvieratá
Funkcie 1 Priedušné, Odolné, Tlač, Zhora
Interiérové Doplnky autosedačky protector

Napísať recenziu

KANGLIDA 2X Auto, Kryt Sedadla Nastavte Dragon Highback Vytlačené Sedáku Chránič Univerzálne Uchytenie Väčšina Automobilov Predné Sedadlo Zahŕňa Orange

KANGLIDA 2X Auto, Kryt Sedadla Nastavte Dragon Highback Vytlačené Sedáku Chránič Univerzálne Uchytenie Väčšina Automobilov Predné Sedadlo Zahŕňa Orange

Auto Predné 2ks auto predný kryt sedadla SC-KS18007-2 ŠPECIFIKÁCIE 1.Výrobky Názov: Dragon Univerzálne Autosedačky Protector 2.Materiál: Polyester&Bavlna 3.Umiestnenie na Vozidle:Predné 4.Farba:Organe Color (Farba nie

Súvisiace produkty