2 KS Prenosné Ratchet Kravatu Nadol Popruh 8 tvare Háku Brzdy Popruh Záväzné Pásu

Novinka

€7.80

/ €9.17

Skladom

Funkcie:

1. 1000-libra zaťaženie spp s 2000-libra prielom limit. Heavy-duty konštrukcia umožňuje 16.4 nohy záťaž vydržať okolo 1000 libier pracovné zaťaženie, a prielom limit je okolo 2000 libier.

2. Jednoduché ovládanie a uvoľnite ratchet pásu: Je potiahnutá rukoväť je spárované s uvoľnení páčky pre jednoduchú obsluhu a uvoľnenie, a ratchet zámok je pevne uchytený v prepravnej polohe.

3. Gumy potiahnuté "S" Háčiky: aby sa zabránilo poškodeniu tovaru a zariadenia, tieto háčiky sú ergonomicky potiahnuté kaučukom na dosiahnutie čo najlepšieho výkonu.

4. Vysoko kvalitné Textílie Popruhy: popruhy sú vyrobené z najlepších materiálov a sú pevne stitched s výstužou na zaistenie bezpečnosti tovaru.

5. Pre priemyselné použitie Zariadenia: odolné vysoko kvalitný pásy, zámky a mechanizmov, ktoré môžu byť ľahko použité na opravu motocyklov, Štvorkoliek, skútrov, športové motorky, automobily, nákladné automobily a iné tovaru.

Špecifikácia:

Názov: Ratchet Popruh

Farba: oranžová

Veľkosť(cca): dĺžka: 5 metrov/196.85 v, šírka 2,5 cm/0.98 v

Materiál: oceľový rám + polyester popruhu

Balenie Zoznam:

1 Sada Račňový Uťahovák (2 KS)

Štítky: cinch popruh vojenské, napätie pásy, ratchet popruh, batoh pásky, račňový uťahovák, tryska pre biscuit, rachet nástroj, lano napätie, kleine popruh dildo, čierna napätie popruh

Položka Dĺžka 0.0inch
Položka Druh Napínanie Remeňov
Položka Výška 0.0inch
Typ Položky
Položka Šírka 0.0inch
Pôvod CN(Pôvodu)
Maximálna Hmotnosť Odporúčanie 1,0 kg
Minimálna Hmotnosť Odporúčanie 1,0 kg
Druh Materiálu oceľový rám + polyester popruhu
Položka Hmotnosť 0.36kg

Napísať recenziu

2 KS Prenosné Ratchet Kravatu Nadol Popruh 8 tvare Háku Brzdy Popruh Záväzné Pásu

2 KS Prenosné Ratchet Kravatu Nadol Popruh 8 tvare Háku Brzdy Popruh Záväzné Pásu

Funkcie: 1. 1000-libra zaťaženie spp s 2000-libra prielom limit. Heavy-duty konštrukcia umožňuje 16.4 nohy záťaž vydržať okolo 1000 libier pracovné zaťaženie, a prielom limit je okolo 2000 libier. 2. Jednoduché ovládanie a uvoľnite

Súvisiace produkty