8 TON 8T 5M Ťahanie Vlečenie Ťahanie Lana, Popruhu Ťažká Cesta Obnovy Auto Van 5x5

Novinka

€26.46

/ €35.28

Skladom

FUNKCIA

Kvalitné ťažné lano je potrebné mať nástroj pre každý vlastník vozidla. Tento Vysoko Kvalitný ťažné lano je ideálnym trochu auta, aby do vášho vozidla v prípade núdze. Tieto pásy sú niektoré z najsilnejších na trhu, či ho používate pre extrémne ťažná, ako strom obťahovací remeň, alebo dokonca kotvenie. Popruhy sú tkané s použitím 100% polyester popruhu im minimálne rozbiť kmeň 8000kg pri vykonávaní dynamický vytiahnuť, extrémne robustný oči sú vystužené, aby podnikania konci popruhy sú chránené. Vzhľadom k nízkym profilom týchto ťažné popruhy sú rýchlo zložiť cestu po použitie, ľahko sa skladuje a rýchlo suchý .

Balík s pár zadarmo rukavice Vysoká pevnosť polyester materiálu, veľká húževnatosť, odolné, pre dlhú dobu používania. Tvar U uhlíkovej ocele háky s bezpečnostné západky možné zabrániť pádu mimo auta. S fluorescenčné reflexné pásky , aby sa to viac bezpečné pre nočné použitie. Zahusťovanie a rozšírenie dizajn, vhodný pre väčšinu nižšie 8 ton autá. Potrebné položky pre vodičov, keď si uviazol v bahne, piesku alebo snehu. Ideálny dizajn pre pomoc na ťažné svoje milované auto, preč z miesta, kde sa rozkladá. Použité na záchranu prilepené alebo disabled vozidiel. Môže absorbovať ťažné hovada a zníženie vibrácií dve autá na najnižšiu počas ťahania. Na kované háky s bezpečnostné západky možné zabrániť pádu auta a uľahčiť vzletu, alebo dať na.

ŠPECIFIKÁCIA

Lano Dĺžka: 5M Lano Šírka: 5CM Pevnosť: 8 Ton Hmotnosť:1100g Farba: Ako na obrázku zobrazené Materiál: Dvojité vrstvy vysoká pevnosť Nylon & Kovanie Železa.

Všetky naše produkty sú skladom a pripravené na okamžité odoslanie

UPOZORNENIE

¶ Nikdy ho použiť na ťažšie vozidlá, ako je uvedené

¶ Nepoužívajte ju na nerovnom povrchu

¶ Nepoužívajte opraviť ťažné lano

¶ Skontrolujte lano pravidelne za škodu.

¶ Pozn : Pri použití lana/popruh musíte presunúť preč pomaly stále napnutie lana/popruh prvý pred premiestnením off, žiadne rýchle a ťažké pohyby alebo hovada môže poškodiť lano/popruh. Skontrolujte prosím pred použitím, ktoré nie je žiadne poškodenia popruhu a pripojenie háčiky. Ak nie je prestane používať okamžite.

PACKAGE

1 * 8Tons 5M Auto, Vlečné Lano, Popruh

1 * Trailer rukavice

POZNÁMKA

"Prosím, dovoľte 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1 palec=2.54 cm)

Shippment 1.Všetky výrobky, ktoré budú zabalené v profesionálnej úrovni 2.Pošleme na svoje pozemky, do 1-3 pracovných dní po platba potvrdená. Záruka 1.Jeden rok záruku na všetky naše produkty a všetci budú testované aj prísne pred odoslaním. 2.Ak nie ste spokojní, keď ste zobraziť produkty, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Kontaktujte nás, ak tam je problém v oblasti logistiky, alebo výrobky. všetky naše predajné personál sú profesionálne a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol! Vašu podporu a pochopenie ocenia!

Štítky: kábel, popruh ťažné, rada wakeboard, hák ťažného, ťažné lano, lano napätie, hák ťažného lana, polyester ťažné popruh, rc naviják príslušenstva, cargo popruh

Položka Šírka 21cm
Položka Hmotnosť 1232g
Minimálna Hmotnosť Odporúčanie 8000kg
Druh Materiálu Auto Ťažné Kábel Ťažné Popruh
Položka Dĺžka 21cm
Pôvod CN(Pôvodu)
200000204 200000863,200000863
Položka Výška 7cm
Maximálna Hmotnosť Odporúčanie 8000kg

Napísať recenziu

8 TON 8T 5M Ťahanie Vlečenie Ťahanie Lana, Popruhu Ťažká Cesta Obnovy Auto Van 5x5

8 TON 8T 5M Ťahanie Vlečenie Ťahanie Lana, Popruhu Ťažká Cesta Obnovy Auto Van 5x5

FUNKCIA Kvalitné ťažné lano je potrebné mať nástroj pre každý vlastník vozidla. Tento Vysoko Kvalitný ťažné lano je ideálnym trochu auta, aby do vášho vozidla v prípade núdze. Tieto pásy sú niektoré z najsilnejších na trhu, či ho

Súvisiace produkty