ManHua 380VAC 3 Fázy Ochrana Relé CCX1 Fáze Poruchy Relé Pre Utesnené napäťovú Nesymetriu Zlyhanie Zariadenia Relé

Novinka

€8.99

Skladom

ManHua 380VAC 3 Fázy Ochrana Relé XJ11 Fáze Poruchy Relé Pre Utesnené napäťovú Nesymetriu Zlyhanie Zariadenia Relé

Aplikácie a Funkcie:

1.CCX1 Prepätie / podpätie / Fáza poruchy / sled fáz Ochrana Relé (ďalej len " Ochrana Relé), spojené s spínanie elektrických zariadení(ako AC stykač atď.) ako ochranný obvod robiť účinnú ochranu pre členenie, ktoré pravdepodobne nastali v priebehu napätia,podľa napätia,fázový zlyhanie,sled fáz v inevasible 3 fázový STRIEDAVÝ prúd a prenosových zariadení( napríklad vodné čerpadlo,čapované ventilátor. Dopravníka návnady, kompresor, 2.Ochrana Relé sú široko používané v nízkonapäťových elektrických rozvodoch systému pomocou 3 fázy, 50 HZ v priemysle,poľnohospodárstvo a služby.

3.Ochrana Relé môže odpojte od napájania z hlavného okruhu tak, aby sa dosiahol účel ochrany zariadenia a bezpečnosti ľudí za podmienok, ako je uvedené nižšie: keď sled fáz Ochrany, Relé je zle spojené s pre-potvrdil sled fáz v dôsledku zmeny alebo udržiavať, nastala fáza zlyhanie v napájacom obvode. Došlo v priebehu napätia alebo podľa napätia v napájacej elektrickej sieti.

4.Ochrana Relé prijme pokročilé techniky napätie test jeho hlavné časti. Jeho funkcia sa spoľahlivú prevádzku, presné porucha označenie, silné anti-interferencie, malým objemom, jednoduchá inštalácia a používanie , okrem toho, že nemôže byť ovplyvnené veľký alebo malý výkon chránené zariadenia.

Práce a podmienok inštalácie:

1.Teplota okolia: ≤+40℃ a ≥-5℃

2.Výšky miesto inštalácie nie je nad 2000 m

3.Klimatizácia:a. Vlhkosť: keď je teplota na +40℃, vzduchu relatívna vlhkosť vzduchu je nepresahuje 50%. Vyššia relatívna vlhkosť vzduchu je prijateľné nižšej teplote, napríklad vlhkosť môže dosiahnuť až 90% pri 20℃, prosím, prijať špeciálne metódy pre kondenzát vzhľadom na výkyvy teploty. b.Znečistenia Trieda: stupeň Znečistenia 3 Ochrana Relé (elektrické vedenie znečistenia alebo na kondenzát, aby suché osn-elektrické vedenie byť znečistené stať elektrické vedenie).

4.Inštalácia:a. Inštalácia: 1)skrutku montáž 2)35 mm norma DIN lištu montáž. b. Pre bezpečnú prevádzku, Ochrana Relé by mal byť nainštalovaný uprightly vzhľadom k zemi.

Technické dátum:

Prevádzka Napätie

Tri Fázy 380VAC 50/60Hz

Napätie Rozsah Ochrany

Pod Napätím 300~380VAC

Cez Napätie 380~460VAC

Čas Oneskorenia

Pod Napätie Pracovný Čas 2~9s

Cez Napätie Pracovný Čas 1.5~4s

Fáza Poruchy/Sled fáz Pracovného Času 2s/Max

Reset

Auto Reset

Kontakt Kapacita

380VAC 10A

Upozornenie:

Terminál L1,L2,L3 ochrany, relé spojiť s 3-fázový live wire, terminál, Ta,Tb,Tc sú výstupný kontakt ochrany, relé, terminál, Tb,Tc sú normálne zatvorené, terminál Ta Tc sú normálne otvorené. Pri zapnutí a po tom, terminál Ta Tc previesť do normálneho otvoriť terminál Ta Tc previesť do normálneho zatvorené. Keď ochrany, relé sa ochranné prevádzky terminálu Ta Tc previesť do normálneho otvoriť znova.

Schéma Zapojenia:

O Spätnej Väzby:

Milí priatelia: Vitajte na mojej obchod, ďakujem! Vaša spokojnosť je náš cieľ, váš názor je pre nás veľmi dôležité predajcovia, ak ste spokojní s tovarom, prosím, dajte nám 5 star podporu, ak ste not100% spokojní s produktom, sa, prosím, uistite sa, že kontaktujte ma, prosím, nie len hit bad review.Verím, že môžeme vyriešiť problém spoločne.

Zabezpečenie Kvality:

1.Jeden rok záruka.

2.Ak položka je chybný po prijatí, by mala byť v 7days odo dňa doručenia pre výmenu za novú (Kupujúci by sa mali vrátiť všetky originálnych a nepoškodených položky v rámci re-predajného stavu).

3.Dodávame zdarma oprava služieb do jedného roka od zakúpenia. Pre prvých 1 mesiac, budeme platiť jeden spôsob, ako náklady na dopravu(od nás na vašom mieste);Po uplynutí 1 mesiaca od zakúpenia, kupujúci je potrebné venovať dve

spôsoby lodné náklady.

4.Jeden sme si vrátenej položky, zašleme vymeniť tie späť hneď ako je to možné.

5.Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené alebo v rámci osn-normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na diely.

Kontaktujte Ma:

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom Trademanager.

Štítky: Fáza, 3 fáza ssr, Nízke napätie 12v, 12v batérie nízke napätie odrezať, ovládací prúd relé, 12v podpätie ochrany, mat vody, kryt relé, peň, dieťa vrstva

Chrániť Funkcia Zapečatené
Podpätie Asymetrie Rozsah 300-380 V
Použitie Ochranné
Teória Napätie Relé
Kontakt Zaťaženie Vysoká/Nízka
Inštalácia DIN lištu,typ Zariadenia
Podpätie Zakopnutia Čas 2 až 9 sekúnd
Elektrické Život 100000
Číslo Modelu XJ11(CCX1)
Mechanické život 1000000
Menovité Napätie 3 Fázové 380V a neutrálne, 230VAC
Prepätie Zakopnutia Čas 1.5-4 sekundy
Prepätie Asymetrie Rozsah 380-460 V
Názov Značky ManHua
Zdroj Napájania AC
Funkcia Chrániť motor pred fáze poruchy,sled fáz chodu

Napísať recenziu

ManHua 380VAC 3 Fázy Ochrana Relé CCX1 Fáze Poruchy Relé Pre Utesnené napäťovú Nesymetriu Zlyhanie Zariadenia Relé

ManHua 380VAC 3 Fázy Ochrana Relé CCX1 Fáze Poruchy Relé Pre Utesnené napäťovú Nesymetriu Zlyhanie Zariadenia Relé

ManHua 380VAC 3 Fázy Ochrana Relé XJ11 Fáze Poruchy Relé Pre Utesnené napäťovú Nesymetriu Zlyhanie Zariadenia Relé Aplikácie a Funkcie: 1.CCX1 Prepätie / podpätie / Fáza poruchy / sled fáz Ochrana Relé (ďalej len Ochrana Relé),

Súvisiace produkty