Jednofázové polovodičové Relé SSR Hliníkový Chladič Rozptyl Radiátor Heatsinks Vhodné Pre 40A 60A 80A 100A Relé

Novinka

€5.44

Skladom

veľkosť informácií

inštalácia zobraziť

O Službe

Podľa Pekingu čas, náš služby zákazníkom zástupcovia sú on-line 8:00-5:00 v pracovných dňoch. V naše dni pracovného pokoja, si môžete objednať priamo a poznačte si, v poradí pre vaše požiadavky, alebo môžete poslať správu, aby mi Centra Správ, ja odpoviem vám čo najskôr.

O Aplikácii Fotografie

Všetky tieto fotografie sú zhotovené na základe reálnych produktov. Farebný rozdiel je nevyhnutné na účet svetla a rozlíšenie displeja. Vážení, prosím budú vzťahovať na reálny produkt, keď sa vám to podarí. Ak ste prísny našich produktov farba, prosím, že dvakrát predtým, než ste objednávku v našej predajni, vďaka za pochopenie a spoluprácu!

O Platbu

Akceptujeme všetky platobné metódy, ktoré sú tu uvedené podľa Hanke.sk.

O prijímaní

Chcel by som uviesť, že nemôžem kontrolovať rýchlosť doručenia, aby sľub pre dátum doručenia. Čas vo vašej objednávky je predpokladaná dodacia lehota, nie reálny čas dodania. Ale ja vám sľubujem, že budem loď sa vášho produktu, ako najskôr po vašu platbu prechádza bezpečnostná kontrola na Hanke.sk.

O spätnú väzbu

Stredné a negatívnej spätnej väzby, sú neprijateľné, ako je nasledovné:

1.Nemôžem kontrolovať express alebo jeho rýchlosť, však nás môžete kontaktovať, ak budete spĺňať logistických a dodávky problémy, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

2.Nakupovanie v našom obchode, prosím, kontaktujte ma okamžite, kedykoľvek máte pocit, nešťastný, budem sa snažiť riešiť problémy a poskytne vám príjemné nakupovanie.

Štítky: chladič 40a ssr, esp, 2 relé 220v, 12v 80a relé, ssr, omron sled fáz relé, chladič, 100a relé 12v, radiat, relé (solid state, SOVIC

Teória Solid State Relé

Napísať recenziu

Jednofázové polovodičové Relé SSR Hliníkový Chladič Rozptyl Radiátor Heatsinks Vhodné Pre 40A 60A 80A 100A Relé

Jednofázové polovodičové Relé SSR Hliníkový Chladič Rozptyl Radiátor Heatsinks Vhodné Pre 40A 60A 80A 100A Relé

veľkosť informácií inštalácia zobraziť O Službe Podľa Pekingu čas, náš služby zákazníkom zástupcovia sú on-line 8:00-5:00 v pracovných dňoch. V naše dni pracovného pokoja, si môžete objednať priamo a poznačte si,

Súvisiace produkty