Doprava zadarmo Elektrických Drôtov Stripping Stroj Prenosné Poháňané Comercial 1/2HP Kábel Striptérka

Novinka

€330.80

/ €359.57

Skladom

Drôtené Káblové Stripping Stroj

Tento kábel peeling stroj je jednoduché na dopravu a pripravený na použitie len s 110V napájania a stabilný stôl. Spoľahlivo rozdelí káble medzi 1,5 mm a 38 mm až 89 metrov za minútu. Odolná Konštrukcia Výkonný Motor High-pevnosť Čepele Rýchlo Zbavovať Rýchlosť

Funkcie A Podrobné Údaje

【ODOLNÁ KONŠTRUKCIA] vyzýva - Vyrobené z masívneho kovového materiálu, tento vodič striptérka znesú prísne prostredie a posledné roky. 【SILNÝ MOTOR] vyzýva - Kábel drôt stripping jeden stroj fáze 110V - 60Hz, výkon: 370 W. S ON/OFF tlačidlo vedľa motora, môžete ľahko ovládať silu, ako budete potrebovať. Jednotka môže byť manuálne vykonávané pomocou dodaného ovládacieho kolieska. 【VYSOKEJ PEVNOSTI KOTÚČA] vyzýva - Ostré čepele s stripping rýchlosť: cca. 89 metrov za minútu. Rôzne veľkosti krmivo otvory sú vhodné pre väčšinu vodičov. Drôt rozchod rozsah: 1,5 mm - 38 mm/0.06 palcový -1.5 palec. 【RÝCHLO ZBAVOVAŤ RÝCHLOSŤ] vyzýva - prevodovky vedie k rýchlo zbavovať rýchlosť, pevné stroj pozíciu, bezpečné a spoľahlivé použitie. Rýchly štart a stop tlačidlá chránený plastovým krytom, aby sa energeticky úsporné. 【ŠIROKÝ APLIKÁCIE] vyzýva - Tento stroj je ideálny aj pre priemyselné použitie. Čo hardwire alebo mäkký drôt, vždy môže byť jednoducho odstránené pomocou tohto modelu. Ideálny pre recykláciu medený drôt, demontáž plastových a gumených izolácie z nepoškodené zvyšky káblov. Poznámka Uistite sa, že vodiče'diameter sú podobné ako s kŕmenie diery,veľký vodičov vo veľkých kŕmenie diery,malý vodičov v malých kŕmenie diery, ploché drôty v byte kŕmenie diery.

Špecifikácie

Výkon: 0.37 kw Napätie: 110V - 60Hz Kábel priemer:1,5 mm - 38 mm/0.06 palcový -1.5 palcový Rezná rýchlosť: 27 m/min Otvorov: 11 Čepele: 10 Rozmery: 58X28 X37cm/23X11X14.5 palcov veľkosť Balenia: 65X32X42cm/26X13X17inch Netto hmotnosť: 38 kg/84lbs G. W.: 44 kg/97lbs

Obsah Balenia

1 X Drôt Striptérka Stroj

Odolný Materiál

Postavený heavy-duty materiál, tento drôt striptérka znesú prísne prostredie a posledné roky

Silný Motor

370W motor je skrývka rýchlosť je cca. 89 metrov za minútu pre rýchle teplo uvoľňujúce, ktorý dosahuje čas a úspory energie.

11 Kanálov & 10 Lamiel

Priemyselné drôtené stripping stroj funkcie, 11 otvorov a 10 čepele pre ľahký prístup k akejkoľvek kábel alebo drôt, od tých najmenších až po najväčšie.

Nastaviteľné Ručne-Kľukou

Jednotka je tiež manuálne vykonávané pomocou dodaného ovládacieho kolieska. Okrem toho, rezanie roller je stanovená do určitej miery krídlovej matice.

Heavy-Duty Prevodovka

Táto kvalita prevodovka vedie k rýchlo zbavovať rýchlosť, ktorým sa stroj pozíciu a bezpečný a spoľahlivý použitie.

Široká Kompatibilita

Je vhodný pre rôzne veľkosti káblov a ideálne pre recykláciu medený drôt, demontáž plastových a gumených izolácie z nepoškodené zvyšky káblov. Tento stroj je ideálny aj pre priemyselné použitie.

Značka Príbeh

Prečo si vybrať nás? 1.Informácie O Spoločnosti, Vitajte ! VEVOR strojných Zariadení Co., S.R.O. predovšetkým zaoberá cezhraničného podnikania na 10 rokov. V súčasnosti spoločnosť prevádzkuje viac ako 10000 druhov výrobkov s viac ako 200 zamestnancami. Venujeme sa vám ponúka bezkonkurenčný výber produktov s najnižšiu cenu a najlepšiu kvalitu. Viac dôležité, máme vlastné desať viac skladov vo svete, ktorý sa nachádza v 4 kontinentov.Tam sú logistické sklady v Los Angeles, v Nemecku, v Sydney. Naše výrobné nachádzala v 215417,Taicang, Jiangsu v Číne. A naše obchodné pobočky spoločnosť nachádzala v Šanghaji. Vitajte na návštevu našej spoločnosti. 2.Certifikácie kvality Všetkých produktov sú passISO9001.A väčšina výrobkov haveCE certifikácie. 3.Doprava Väčšina nášho výrobku môžu byť dodané within1 - 2 dni po ukončení platby.A To bude trvať 3-5 pracovných dní, aby sa vaše ruky.Additonally, sme sa spojil s Fedex, DHL, DPD medzinárodnej parcely ponúknuť rýchle doručenie a na najnižšiu cenu. Máme štyri pobočky podnikov v Amerike, Nemecku, Austrálii, Číne.To bude trvať 3-5 pracovných dní, aby sa vaše ruky. A máme 10 zahraničných skladu pre globálne zásielky. Ak ste Američan kupujúceho, môžeme poslať stroj z Amerických warehousein Los Angeles Bez okrajov hádka, Žiadny poplatok za sprostredkovanie, žiadna daň pre USA kupujúceho. Ak ste areEuropean kupujúceho, môžeme poslať stroj z Nemecka skladu. Bez okrajov hádka, Žiadny poplatok za sprostredkovanie, č daň za Európskej kupujúceho, ako je Nemecko, Francúzsko, Veľká Británia, Poľsko a tak ďalej. Ak ste areAustralia kupujúceho, môžeme poslať stroj z Sydney. Ak ste areChina kupujúceho, môžeme poslať amchien z Číny factory. Máme štyri pobočky podnikov v Amerike, Nemecku, Austrálii, Číne. San leandor CA SPOJENÉ ŠTÁTY Portsmouth Spojené Kráľovstvo Sydney Austrália Shanghai Čína 4.Záruka Priamo výrobca plne gurantee 24 mesiac. 5.Vrátenie peňazí sa Vráti prijaté, ak produkt nie je, ako je popísané, kupujúci zaplatí vrátiť expedičný poplatok, alebo udržať product & dohodnúť vrátenie peňazí s predávajúcim. 6.Predpredajné Služby a Po-predajný Servis Okrem pre-predaj, servis, môžeme tiež ponúknuť po-predajný servis. Pomôžeme vám vyriešiť technickú otázku, do 2-3 pracovných dní. A môžeme vás poslať nové náhradné diely namiesto zlomené časti.

Štítky: kegel stroj telocvični, šrot drôt, nohu stroj telocvični, medený pás stroj, elektrické drôty stripping stroj, prevádzkované kábel striptérka, prenosné drôt stripping stroj, oceľový drôt stripping stroj, medený kábel striptérka, kábel stroje telocvični

Rýchlosť rezania
Rozmery
Čepele
Pôvod CN(Pôvodu)
G. W.
Diery
Certifikácia CE
Číslo Modelu 038

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Elektrických Drôtov Stripping Stroj Prenosné Poháňané Comercial 1/2HP Kábel Striptérka

Doprava zadarmo Elektrických Drôtov Stripping Stroj Prenosné Poháňané Comercial 1/2HP Kábel Striptérka

Drôtené Káblové Stripping Stroj Tento kábel peeling stroj je jednoduché na dopravu a pripravený na použitie len s 110V napájania a stabilný stôl. Spoľahlivo rozdelí káble medzi 1,5 mm a 38 mm až 89 metrov za minútu. Odolná Konštrukcia

Súvisiace produkty