Na Land Rover FREELANDER 2 LR2 2005-2016 stupačiek Strane Krok Bar Pedále Vysoká Kvalita Nerf Bary Príslušenstvo

Novinka

€171.61

/ €286.02

Skladom

1. Pred ponúkania cien, prečítajte si Prosím tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky, je nám potešením odpovedať na všetky vaše otázky, ale prosím, chvíľku na prvé si prečítajte všetky poskytnuté informácie tu, kde najčastejšie otázky sú odpovede.

2. Ak to tak nie je, potom sa môžete skontaktovať s nami obchodného manažéra alebo prostredníctvom e-mailu alebo Facebook, budeme odpovedať na vaše otázky v 1-24 hodín.

Na Land Rover FREELANDER 2 LR2 2005-2016

Materiál :ISO9001 Vysokej Kvality Značky Nové Hliníkové Zliatiny Telo+ABS+Nerezová Oceľ Kovové Stenty.

Sa zabránilo poškriabaniu, Zníženie vibrácií, odolnosť proti Opotrebeniu

Toto je veľmi populárny strana krok v Číne v súčasnosti stabilnú kvalitu, zahustenie kategórii, maximálnu stojí 600-800kg

Úplne nové nerezové dosky gurantees vynikajúce anti - teplo , anti-kyseliny,anti-soľ,anti-korózne,predlžuje životnosť ďalej.

Prísny kvality\\\\\\\ \ 's management system zabezpečuje viac stabilnú kvalitu a viac toughed štruktúry.

Certifikát prešiel:ISO9001&TS16949

Veľkosť :Cez Plesne Produkujú. Veľkosť a Medzery 100% Fit Pre Montáž.

Ručná Prevádzka a Automatické Operácie stupačiek je Rovnakej Veľkosti, Prosím vás ubezpečiť, Nákup!

BALENIE: 1 Sada ( stupačiek+ Nerezová Oceľ Kovové Stenty +Inštalačné Príslušenstvo ) .

Hmotnosť výrobku : O 18-20 KG .

Miesto Pôvodu : Shenzhen,Čína.

Naše výrobky sú najvyššej kvality normy pre výrobu a spracovanie,Naše produkty v našej krajine iba poskytnúť predaj 4S shop,Sme don\ \ 't chcú nižšej kvality výrobkov nízku cenu získať viac objemu predaja,Sme sa vykonáva len na najvyššej úrovni kvality výrobkov.

Zistiť pôvodné otvory na auto šasi---nainštalujte držiak----potom pripevnite bočné krok. je to veľmi jednoduché.(priamo nainštalovať na pôvodné otvory bez vŕtania dier. je to veľmi jednoduché. Môžete nainštalovať sami. (Ak ste don\ \ \\\\\\ \ 't mať nástroje, Isuggest, aby ste si ju na auto služby, stanice,žiadajú o pomoc.

---- O Colné --------------------------------------------------------------------

Ak potrebujete nahlásiť skutočná hodnota na parcle, prosím, povedzte nám, že s objednávku správy,e-maily alebo trademanager.

----O platbu -------------------------------------------------------------------- 1) prijímame PAYPAL . Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. ----O zásielky,-------------------------------------------------------------------

1 . Doprava po celom svete. Doprava po celom svete tým, FedEx ,TNT . ( S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie ) .

2 . Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. zásielky sa dodávajú do 1-3 pracovných dní.

3 . Pred platby, prosím, skontrolujte dodaciu adresu a ostatné požiadavka na položku.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Ak Objednávku Adresa / Tel / Psč / Adresát Akúkoľvek jednu chybu,Balík nie je schopný byť prijaté.Sme nenesú nijakú Zodpovednosť, Vďaka !

4 . Služby Tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.O termíne dodania, nemôžeme ovládať dokonale, bude vám sledovať ho, kým budete prijímať a dodávať vám sledovacie číslo. Ak pozemok nie prišli do očakávaný čas, prosím kontaktujte nás a my vám spokojní odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5 . O doručení spôsob a cenu, prosím, pozrite si možnosť vybrať si spôsob dopravy !

---- Návrat&vrátenie peňazí -------------------------------------------------------------------- 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a My vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Ak tovar stratený alebo poškodený na prepravu spôsobom, vrátime vám peniaze k vám, alebo poslať k vám znova.

Štítky: dvere auta krok, auto strane krok, podpora freelander 2, obhajovať, pištoľ nerf, land rover stupačiek, nerf, lander rover, western shenzhen, elektrické zbrane nerf

Špeciálne Funkcie byť pohodlné si on/off pre deti a veku
Krajina/Región Výroby Shenzhen,Čína
Položka Dĺžka &
miesto pôvodu Shenzhen,Čína
Umiestnenie na Vozidle Karosérie Bočné
Názov Značky LVZHIQI
Druh Materiálu Vysoko kvalitná Značka, Nové Hliníkové+Nerez Kov+ABS
Množstvo Produktu 1 Sada ( Stupačiek+Kovové Stenty+Inštalačné Príslušenstvo )
Stupačiek Veľkosť Prostredníctvom Plesne Produkujú. Veľkosť a Medzery 100% Fit Pre Montáž
Výrobca Katalógové Číslo Bočné Krok - 08
Iné Katalógové Číslo Stupačiek
Položka Šírka &
Výmenný Katalógové Číslo Bočný Krok,
Položka Výška &
Položka Hmotnosť 20-22 KG

Napísať recenziu

Na Land Rover FREELANDER 2 LR2 2005-2016 stupačiek Strane Krok Bar Pedále Vysoká Kvalita Nerf Bary Príslušenstvo

Na Land Rover FREELANDER 2 LR2 2005-2016 stupačiek Strane Krok Bar Pedále Vysoká Kvalita Nerf Bary Príslušenstvo

1. Pred ponúkania cien, prečítajte si Prosím tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky, je nám potešením odpovedať na všetky vaše otázky, ale prosím, chvíľku na prvé si prečítajte všetky poskytnuté informácie tu, kde najčastejšie

Súvisiace produkty