XDM0059 CCCP Medaila " Pre Obranu Odesa Druhej Svetovej Vojny Obranné Kampaň Medaily Sovietskeho zväzu Vojenské Ocenenie

Novinka

€5.31

Skladom

Medaila " Pre Obranu Odesa bol Svetovej Vojny kampaň medaila Sovietskeho zväzu založená dňa 22. decembra 1942 vyhláškou Prezídium Najvyššieho sovietu zväzu Sovietskych socialistických REPUBLÍK odmeniť účastníkov obrany prístavné mesto Odesa z ozbrojených síl Nemecka. Medaila "Pre Obranu Odesa" bola udelená všetkým účastníkom v obrane Odesa - vojaci Červenej Armády, Námorníctva a vojakov spojenec zssr, ako aj osoby, od civilného obyvateľstva, ktorí sa zúčastnili obranu Odesa počas jeho obliehania nemeckými silami. Medaila "Pre Obranu Odesa" bol nosenie na ľavej strane hrudníka a v prítomnosti iných ocenení ZSSR, bol umiestnený bezprostredne po Medaila "Za Obranu Moskvy". Ak nosí v prítomnosti Príkazy a medaily ruskej Federácie, pričom majú prednosť. Popis medaila Medaila "Pre Obranu Odesa" bol 32 mm priemer kruhovej mosadz medaila s vyvýšeným okrajom. Na averze v pozadí, brehu mora, a vzdialené maják v pravom, v centre, obraz červenej vojaka a červené námorník pochodovať smerom doľava ich pušky na pripravený; nad vojakov, úľava nápis "ZSSR". Kruhový kapela po medaila je celý obvod nesie reliéf nápis "PRE OBRANU ODESA" na jeho vrchole, na oboch koncoch nápis, úľavu päť špicaté hviezdy. Na rovnakom pásmo v dolnej časti strediska, päť špicaté hviezdy nad stuhou položený nad priechode laurel a dubových pobočkám hore kapela na dva päť špicaté hviezdy v blízkosti hornej nápis. Na zadnej strane blízko hornej, reliéf obraz kosák a kladivo, pod obrazom, na úľavu nápis v troch riadkoch "PRE NAŠE SOVIETSKY VLASTI" . Medaila "Pre Obranu Odesa" bola zabezpečená krúžok cez medaila pozastavenie slučky na štandardné Sovietskeho päťuholníkové vrchu, na ktoré sa vzťahuje 24 mm široký olivový zelený hodváb moiré stuha s 2 mm centrálne svetlo modrým pruhom.

(Oni nie sú pôvodné ,len replika )

Položky Č. XDM0059

Platby:

Z bezpečnostných dôvodov odporúčame Ali Escrow ako záruku platobných transakcií. Samozrejme,že sme akceptovať iné platby.

Doprava:

Podporujeme mnohé spôsoby dopravy,ch su ako DHL,Fedex,EMS,UPS a Čína Príspevok Air Mail(CPAM) atď. Zvyčajne sme poslať položky out v 2 dní, keď prijímať platby. A očakáva sa, že dodávky v 5-10 dní DHL,Fedex , UPS a v 7 až 15 dní od EMS a v 10 až 30 pracovných dní od CPAM potom, čo expedície.

Možno to bude trvať dlhšiu dobu, pre niektorých vzdialených krajín. Úprimne dúfam, že sa vám môže byť trpezlivý.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poštovné poštovné za odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Naše prepravné služby majú vždy súvisiace s sledovacie číslo, ktoré je možné sledovať online. Takže ak ste zapletený v poštovné alebo prepravné náklady,prosím, kontaktujte nás,poskytneme spokojný spôsobom.

Návrat Politiky:

Chceme, 100% spokojnosť na všetkých transakcií. Sme plne garantovať, že naše položky kvality. Každá položka je starostlivo kontrolované pred odoslaním.

Ak nie ste dostali váš tovar v čase,prosím, kontaktujte nás,budeme riešiť dopravu problémy hneď, ako rýchlo.

Ak sa zobrazí chybné položky,dajte mi vedieť,môžeme nahradiť alebo vrátenie peňazí! W e vám spokojní odpoveď.

Spätná väzba:

O spokojnosti zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete kúpiť, prosím, dať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu . Ak nie ste spokojný s tým, že tovar, alebo služby,sme si pre vás, kontaktujte nás pred tým, než negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne riešiť akékoľvek spory.

Príslovie:"Ruže uvedené, vône v ruke"

Vďaka za vašu spoluprácu a majú nádherný nakupovanie!!!

Štítky: ocenenie, medaily sovietskeho, medaila, nemecký medaila, obrana krúžok samostatne, medaila zssr, sovietsky zväz medaily, sovietsky zväz medaila, majster medaila futbal, zssr

Materiál Kov
Tvar 32mm Priemer Kruhovej
Balenie Každý Jeden V Sáčku
Druh Sovietsky Zväz Kampaň Medaily
Štýl Ľudové Umenie
miesto pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Názov Značky JYun
Stav Úplne Nový Bez Vady,
Založená 22. decembra 1942
Udelená na Účasť na obranu Odesa
Pás s nástrojmi 24 mm široký moaré pása s nástrojmi
Hmotnosť About 21 grams with Ribbon
Tému Vlastenectvo
Regionálne Funkcie Európa

Napísať recenziu

XDM0059 CCCP Medaila

XDM0059 CCCP Medaila " Pre Obranu Odesa Druhej Svetovej Vojny Obranné Kampaň Medaily Sovietskeho zväzu Vojenské Ocenenie

Medaila Pre Obranu Odesa bol Svetovej Vojny kampaň medaila Sovietskeho zväzu založená dňa 22. decembra 1942 vyhláškou Prezídium Najvyššieho sovietu zväzu Sovietskych socialistických REPUBLÍK odmeniť účastníkov obrany prístavné mesto Odesa z

Súvisiace produkty