Slobodomurárstva Auto Auto Odznak Emblémy mason freemason BCM30 Dávnych & Akceptované Škótskeho Obradu 32 Stupeň SPES MEA INDEO EST 3D 3"

Novinka

€8.09

Skladom

Typ položky: Emblémy Materiál: Kovové Zliatiny Zinku je prispôsobený: Áno Položka Priemer: 3-palcový Položka Váha: cca 50 g Všetkých auto emblémy mať lepkavé stranách, na zadnej strane.( lepivými lepidlo, pena podložke)

Produkt Foto:

Zadná strana má rád nasledujúci obrázok

doprava:

Čína príspevok air mail normálne položky budú doručené do 15-25 pracovných dní od vyvesenia.Niekedy pre colné alebo počasie problém bude oneskorené o niekoľko dní.To môže byť až 30-45days. Región Doprava Agent Spracovanie a Dodávka USA, Kanada Čína príspevok air mail 20-25 dní, UK, IR, Západná európa Čína príspevok air mail 20-30 dní Východnej európy, Čína príspevok air mail 20-30 dní Blízkom Východe Číny post air mail 20-30 dní Austrália, Nový Zéland Čína príspevok air mail 20-30 dní Ázia krajiny Čína príspevok air mail 20-30 dní Afrika krajiny Čína príspevok air mail 25-40 dní Južnej Ameriky, Čína príspevok air mail 20-30 dní

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme odoslané položky v rámci 10days akonáhle sa vaša platba je dokončená.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Prepravné náklady neobsahuje žiadne inport dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vráti, sú v ich orignal podmienky. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sú rerurned, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Kupujúci bude zodpovedný za shiping poplatky vrátiť položky.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: prijať tričko, slobodomurárstva auto emblémy kovov, murár, slobodomurárstva insígnie pin, freemason samolepku, freemason, misa box, pracovné nástroje slobodomurárskej, Slobodný Murár, saské t tričko

Štýl Európa
Regionálne Funkcie Európa
Materiál Kov
Tému Vlastenectvo

Napísať recenziu

Slobodomurárstva Auto Auto Odznak Emblémy mason freemason BCM30 Dávnych & Akceptované Škótskeho Obradu 32 Stupeň SPES MEA INDEO EST 3D 3

Slobodomurárstva Auto Auto Odznak Emblémy mason freemason BCM30 Dávnych & Akceptované Škótskeho Obradu 32 Stupeň SPES MEA INDEO EST 3D 3"

Typ položky: Emblémy Materiál: Kovové Zliatiny Zinku je prispôsobený: Áno Položka Priemer: 3-palcový Položka Váha: cca 50 g Všetkých auto emblémy mať lepkavé stranách, na zadnej strane.( lepivými lepidlo, pena podložke) Produkt Foto: Zadná

Súvisiace produkty