USB MÔŽETE Konverzný modul / MÔŽE debug asistent / CAN bus analyzer pre Hra / Linux win7 win10 NOVÉ

Novinka

€14.71

Skladom

USB-MÔŽETE konverzný modul

Popis: Funkcie:

USB-MÔŽETE konverzný modul sa môže spustiť v Hra a Linuxových systémov. Žiadna inštalácia ovládača je potrebné v Hra systémov. V systémoch Linux je socketcan rozhranie. Cando možno ovládať pomocou štandardných môže-utils príkazy. USB buck prenosu je prijatý, takže výkon je vyšší ako sériový port alebo virtuálny sériový port.

Podpora CAN2.0A / B maximálna prenosová rýchlosť 1 M

Automatickú obnovu, poistka, aby sa zabránilo poškodeniu USB port

Pomocou vnútorného crystal oscilátor, s USB komunikácia kalibrácia synchronizácie

Podpora ladenia softvéru mikrobus

Micro-USB rozhranie

MKDSN 5.08 skrutkovacie svorky CANH, CANL

2.54 jumper spp BOOT výber

2.54 Jumper spp terminálu odpor výber

Podpora sekundárny rozvoj a poskytujú Python library

Rozmery 4 x 1.6 cm

mikrobus: CAN bus ladenia softvéru

mikrobus je jednoduché a ľahko-to-použitie can bus ladenia softvéru venovaný cando, ktorý podporuje prijímanie a odosielanie môže štandardných rámov a údaje rámy.

Podpora Hra / Linux

Maximálna podpora pre simultánny prístup k 32 cando moduly

Údaje rám timestamp

Podpora údajov denníka skladovanie

Podpora MÔŽE DBC formát súboru analýza

Zadarmo inštalácia softvéru

Tri pokyny

1. Nastaviť prepojky spp

Cando má dve jumper čiapky s názvom "BOOT" a "OBDOBIE"

Ak "BOOT" jumper spp je nastavený na strane blízkosti BOOT hodváb displej, cando bude zadajte USB DFU módu po zapnutí. Ak je nastavené na druhej strane, bude pracovať normálne.

Ak "OBDOBIE" jumper spp je nastavený na strane blízkosti TERMÍN hodváb displej, rezistor 120R palubný z cando bude povolené, ak 120R zakončovací odpor na druhej strane, je neplatný.

2. Pripojenie k počítaču

Pomocou micro-usb dátový kábel na pripojenie cando a zapojte ju do USB počítača. V tomto čase, ZÁKONA indikátor bliká dvakrát a potom ísť von, a PWR indikátor bude ďalej.

3. Spustiť mikrobus

Hra

Vyberte microbus_dist_win32.rar (odkaz na stiahnutie) v release na stiahnutie. Po dokončení preberania, rozbalí a vytvárať microbus_dist_win32 zložku, zadajte priečinok a dvakrát kliknite na microbus.exe ak chcete spustiť softvér. Poznámka Pretože systém pred win10 nepodporuje WCID (Windows Kompatibilný ID) v predvolenom nastavení, žltý výkričník sa zobrazí po modul je pripojený k počítaču. Potrebujete nástroj použiť softvér "Zadig" (odkaz na stiahnutie) automaticky nainštalovať ovládač podporu.

Ubuntu

Vyberte microbus_dist_ubuntu16.04.decht (odkaz na stiahnutie) v release na stiahnutie. Po dokončení preberania, rozbalí a vytvárať microbus_dist_ubuntu16.04 priečinok. Zadajte nasledujúci príkaz do príkazového riadka a stlačte kláves Enter, ak chcete nainštalovať libnl knižnice.

sudo apt-get install libnl-trasy-3-dev

Prejsť na microbus_dist_ubuntu16.04 zložky a spustite mikrobus s právami správcu

sudo ./mikrobus

4. Začať pracovať

Kliknite na Štart tlačidlo v ľavom hornom rohu

Kliknite na tlačidlo cando 0 nastaviť prenosovú rýchlosť a ďalšie súvisiace nastavenia, a potom kliknite na tlačidlo OK. V tomto čase, ZÁKONA indikátor na cando modulu sa rozsvieti indikátor, oznamujúci, že port je v prevádzkyschopnom stave. V tomto okamihu, môžete odosielať a prijímať MÔŽETE údajov rámy.

5. Zaťaženie MÔŽE DBC súbor

Kliknite na tlačidlo nastavenie alebo začať pracovať tlačidlo enter nastavenie rozhrania

Obsah Balenia

100% Zbrusu Nový

1 X modul Doprava :

Prijímame len Adresu,Prosím, uistite sa, že je to 100% správne.

Položky, ktoré ste si objednali vám bude dodávaný v 1 pracovný deň leteckou Poštou pri platbe je jasné. Krajina

Čas dodania Pracovných Dní (nie vrátane sviatkov) 5-7 8-10 11-14 15-19 20-22 >25 Pracovných Dní + sobota + nedeľa 5-9 10-14 15-20 21-25 26-30 >35 Spojené Štáty Sadzba (položka prišli) 9% 50% 21% 13% 7% Vrátenie alebo Odoslať Veľká Británia Kurz (položka prišli) 10% 62% 20% 3.5% 4.5% Vrátenie alebo Odoslať Austrália Kurz (položka prišli) 23% 50% 13% 8% 6% Vrátenie alebo Odoslať Francúzsko Kurz (položka prišli) 1.5% 20.5% 45% 23% 10% Vrátenie alebo Odoslať Nemecko Kurz (položka prišli) 5.5% 25% 35% 19% 15.5%

Štítky: ladenie usb, audi a3 obd, linux tričko, môžete autobus analyz, farba prenos, batéria bunky monitor, môžete autobus obd2, vcp pro, mcp2515 can bus modul, sklad

Názov Značky DYKBmetered
Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE
Číslo Modelu USB -CAN

Napísať recenziu

USB MÔŽETE Konverzný modul / MÔŽE debug asistent / CAN bus analyzer pre Hra / Linux win7 win10 NOVÉ

USB MÔŽETE Konverzný modul / MÔŽE debug asistent / CAN bus analyzer pre Hra / Linux win7 win10 NOVÉ

USB-MÔŽETE konverzný modul Popis: Funkcie: USB-MÔŽETE konverzný modul sa môže spustiť v Hra a Linuxových systémov. Žiadna inštalácia ovládača je potrebné v Hra systémov. V systémoch Linux je socketcan rozhranie. Cando možno ovládať

Súvisiace produkty