ÚDAJE FROG 2 KS Ľavé+Pravé Joycon Stenu Stojan, Držiak Pre Nintendo Prepínač NS Radosť-Con Radič Gamepad Rukoväte Príslušenstvo

Novinka

€8.03

/ €15.45

Skladom

Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Nintendo Prepínač

S dovážané materiály, sklo má vysokú rovinnosti a dobrú priepustnosť svetla!9H vysokú tvrdosť môže účinne odolávať poškriabaniu spôsobené ostré predmety na obrazovke trenie povrchu! Lepší pocit, než pôvodný obrazovke!Dlhý čas používať, oči nie ľahko únave, lepšie chrániť zrak.

EU/US Konektor AC Adaptér Nabíjačky pre Nintendo Prepínač

Navrhnutý špeciálne pre Nintendo Prepínač. To tiež poskytuje rýchle nabíjanie rýchlosť mnoho ďalších Typ-C zariadenia. to je skvelá alternatíva alebo náhradné AC adaptér, Nintendo Prepínač.

Joycon Stenu Stojan, Držiak Pre Nintend Prepínač

ÚDAJE FROG 2 KS Ľavé+Pravé Joycon Stenu Stojan, Držiak Pre Nintend Prepínač NS Radosť-Con Radič Gamepad Rukoväte Príslušenstvo

Osobitne navrhnuté pre Nintendo Prepínač Radosť-cons.

Vynikajúce prevedenie, materiál môže byť CE ROSH certifikovaný.

Zvyšovanie ruky pocit, oblek pre Radosť-cons rukoväte

Popísať podrobnosti o predajné miesto vyššie, získavanie a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov.

Zvyšovanie ruky pocit, oblek pre Radosť-cons rukoväte

Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, svetelné ukazovatele, ktoré obsahuje, môžu byť použité pre ľavú a pravú Radosť-cons.

Späť šírka dizajn, cítiť sa lepšie

SL,SR tlačidlá určené na rukoväť, pohodlná pre hranie

Predné prúžok dizajn pre väčšie krása

Chytiť kontrolu a pozdvihnúť vašu hru s Radosťou-Con Rukoväte . Presné fit palec a ergonomicky navrhnuté gripy Radosť-Con rukoväte chrániť svoju Radosť-Con radiče pred každodenným opotrebovaním, nárazom a poškriabaniu Navrhnuté tak, aby poskytujú vynikajúcu priľnavosť a väčší komfort; ideálny pre tých, predĺžená, high-stres gaming sessions Jeden model pre obe strany - Pretože to je venovaný návrhu, prevádzky každého terminálu a tlačidlo môže byť výhodné pri zachovaní prípade pripojené.

Dobrá Kvalita a Dobré Služby

Vážení zákazníci, pretože súčasné poradie je na vrchole, aby všetky logistické sklady sú takmer plné, a dopravné starnutia čas bude pomalšie ako sľúbil čas! Fenomén zákazníka parcely strata bude veľmi vážne, ovplyvňujúce čas normálnej dodávky! ÚDAJE ŽABA môže vrátiť na svoju stranu čo najskôr na svojho milovaného produkty. Urobili sme komplexné informácie o preprave starnutia a preprava bezpečnosť rôzne logistické kanály. Spolu s našimi skúsenosťami v posledných niekoľkých rokoch, si myslíme, že Hanke.sk Stáť Doprava je najvhodnejší! Svedomie odporúča!

Transparentné Ochranné Puzdro Pre Nintendo Prepínač

Na Nintend Spínač kryt môže chrániť váš prístroj pred každodennými nárazmi, kvapky, nárazom, škrabancom, prachu a odtlačkov prstov. Je to dokonalá rovnováha medzi flexibilitou a ridigity, aby to ochranné a pohodlné zároveň montáž veľmi dobre.

7 V 1 je Nahradenie 3D Analógový Ovládač Palec Stick Pre Nintend Prepínač Radosť Con Radič

7 V 1 je Nahradenie 3D Analógový Ovládač Palec Stick.To môže vymeniť rozbité, opotrebované alebo poškodené súčasti , takže ovládači späť do života!Môžete nahradenie Doľava alebo Doprava radič ovládač pre Nintendo Prepínač Radosť-con Radič.

Rukoväť Nabíjací Dok pre Nintendo Prepínač Radosť-Con

Užívateľsky príjemný dizajn grip! Double-injekčne gumové gripy pre pridaná pohodlie, dizajn rukoväte typ chránič chráni váš radič vo všetkých smeroch, a nemusíte sa obávať holding kontrolóra za dlhý čas a spôsobuje prsty byť nepríjemné!

Cestovné Puzdro Pre Nintend Prepínač/Lite Konzoly

Zbrusu nový zvierat ing dizajn robí svoje herné konzoly oko-lov. Vyrobené z vysoko kvalitnej EVA materiálu .Pocit sviežosti prichádza, vzor je jasné a farebné je pevná. To je tiež dobrý darček pre priateľov a rodinu! !

Prosím Kliknite, Ak Chcete Zobraziť Ďalšie Produkty

Štítky: ovládanie hry, joycon prepínač, nintendo prepínač controlers, rcm prípravok nintendo prepínač, joycon, de ovládač, radosť con nintendo prepínač, väzby nintendo, dátum žaba, hra nintendo prepínač

Množstvo 2ks (Ľavý a Pravý)
Kompatibilné Značka/Model Nintendo
Model Pre Nintend Prepínač
Použitie Pre Nintendo Prepínač Radosť-Con
funkcia 3 Rukoväť Úchyty pre Prepínanie
Funkcia 2 Joycon Rukoväť
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 1 Joycon Držiak Držiak
Názov Značky ÚDAJE ŽABA
Číslo Modelu ZXX1118RTTSBZJ
Nintendo Model NINTENDO PREPÍNAČ

Napísať recenziu

ÚDAJE FROG 2 KS Ľavé+Pravé Joycon Stenu Stojan, Držiak Pre Nintendo Prepínač NS Radosť-Con Radič Gamepad Rukoväte Príslušenstvo

ÚDAJE FROG 2 KS Ľavé+Pravé Joycon Stenu Stojan, Držiak Pre Nintendo Prepínač NS Radosť-Con Radič Gamepad Rukoväte Príslušenstvo

Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Nintendo Prepínač S dovážané materiály, sklo má vysokú rovinnosti a dobrú priepustnosť svetla!9H vysokú tvrdosť môže účinne odolávať poškriabaniu spôsobené ostré predmety na obrazovke trenie

Súvisiace produkty