Svetlo Citlivé Pečiatka Stroj kit 70 * 110 mm lichtempfindliche stempel Fotosenzitívne Tesnenie Stroj 2 X Expozície

Novinka

€61.05

/ €66.36

Skladom

Fotosenzitívne Portrét Flash Pečiatka Stroj Kit samofarbiaca Razenie Tvorby

Tento zbrusu nový Fotosenzitívne Tesnenie Stroj Kit je nový a high technológie zariadenia, ktoré úplne zmenilo tradičné komplikované tesnenia, takže technológie. Pomocou stroja, ktorý trvá iba 10 až 15 sekúnd, aby sa dokonalý fotosenzitívne tesnenie. To má veľa výhod, ako sú vysoké pracovné rýchlosti, tesnenie dojem je jasné, a nie difúzne, tesnenie povrchu nebude zmenšovať alebo deformovať. Je ľahko ovládateľný stroj, a užívateľ si môže naučiť používať ľahko.

Prevádzka: Používať laserové tlačiarne na tlač pripravené vzorky na kyselinu sírovú kniha alebo film Kryt expozície film podľa špecifikácie vzorky Tlače vzorky, premietanie filmu a pečiatka pad, správne poradie je nasledovné: dať vzorky, ktorá je v blízkosti fotosenzitívne skla na dne, tlač stranou nahor, k stredná vrstva je expozície film, a tretia vrstva je pečiatka pad. Tri by mali byť nasledované hladký, úzky kontakt, č. intersticiálne skladanie. Kryt svetla štít tesnenie stroj s rukoväť a vytiahnuť to tesné. Zapnite vypínač napájania, a fotosenzitívne stroj začne nabíjanie. Stroj prijať náhodné expozície modecan podľa voltmeter ukazuje. Expozície rozsah napätia od 160V, aby 320V. Pre prvým použitím sa odporúča, aby používateľ prvýkrát použiť šrot vyskúšať najlepšie expozície hodnota napätia pre pečiatka pad. Keď indikátor nabíjania tesnenia stroj, aby sa dosiahla požadovaná expozície napätie pečiatky poduška, vypnite napájanie, a stlačte spúšť tlačidlo dokončiť expozície. Unclasp rukoväť, otvorte svetlo štít, vziať exposured pečiatka pad, a škrípanie mimo filmu Dať pad do pečiatky držiteľa, aplikovať atrament, pečiatka je hotová.

Aplikácia:

Fotosenzitívne tesnenie stroj môže urobiť všetky druhy vzniku pečate, portrét tesnenia, vizitku tesnenia, karikatúra, tesnenia, a to môže široko používané v tesnenia priemysel, portrét tesnenia obchodu, cestovného ruchu, miesta, fotokópia obchodov.

Rozumné dizajn, ľahký, kompaktný rám požiadalo fotosenzitívne pečiatka Prijať optických princípov ak chcete vytlačiť znaky a logo na špeciálne citlivé na svetlo mat nemusíte atrament pad a atramentu, a atrament môže byť doplňované priebežne Tesnenie dojem je jasné a nedeformuje. Tlak tesnenie nebude mať vplyv tesnenie dojem. Atrament nie je rozšíriť a farba nie je vyblednúť, a to schne na utesnenie záruka 2 roky

Stav: Úplne nové Napájacie napätie: 110V Expozície energie: 2200J Expozície plocha: 70*110 mm ( 2.75"*4.3" ) Lampa Qty: 2 ks Expozície box: typ Zásuvky Hmotnosť: 6.8 kg ( 15lbs ) Stroj rozmer: 380*260*90 mm ( 15"*10.2"*3.5" )

1 ks Fotosenzitívne Tesnenie Stroj 20 pc Φ 42mm Kruhu Pečiatky Držiteľa 20 pc Gumová Pečiatka Pad 20 Listov A4 Pergamen 20 Listov A4 Izolačný Film Zadarmo Darček:

Expozícia Filmu x 5

Pečiatka Dock x 1 Sada

Červený Atrament Nie Sú Zahrnuté (Kvapalina Nie Je Povolené Leteckej Dopravy )

Obrázky

Štítky: papier laserové gravírovanie, print screen, expozície jednotky, Expozície, etikety laser rytca, gumová pečiatka, jasné, pečiatka, photopolymer doska, pečiatka vosk, crealyti laser rytca

Druh Elektrický Nástroj Časti

Napísať recenziu

Svetlo Citlivé Pečiatka Stroj kit 70 * 110 mm lichtempfindliche stempel Fotosenzitívne Tesnenie Stroj 2 X Expozície

Svetlo Citlivé Pečiatka Stroj kit 70 * 110 mm lichtempfindliche stempel Fotosenzitívne Tesnenie Stroj 2 X Expozície

Fotosenzitívne Portrét Flash Pečiatka Stroj Kit samofarbiaca Razenie Tvorby Tento zbrusu nový Fotosenzitívne Tesnenie Stroj Kit je nový a high technológie zariadenia, ktoré úplne zmenilo tradičné komplikované tesnenia, takže technológie. Pomocou

Súvisiace produkty