NOVÉ PARA Sérii Hokejovej Palice 2X Pro 420g Carbn Vlákniny Hokejové Palice S voľným Pásky Doprava Zadarmo

Novinka

€107.87

Skladom

Náš obchod môže dodať rôzne profesionálne hokejové palice s rôznymi nastaviteľná čepeľ vzory a flex . Zaručujeme poskytovanie palice s najlepšou kvalitou, rýchle logistické služby a vynikajúce po-predajný servis v rámci celej webovej stránky. Kontaktujte nás prosím bez váhania ak akékoľvek pochybnosti alebo požiadavky na Čepeľ Vzor ,Flex a Ľavej-Pravej ruke. Prijímame zmiešané modely, aby rovnako.

Užite si nakupovanie čas!

SR

INT

JR

Čepeľ Vzor*

P92

Flex*

77 87 102

Uchopenie alebo Nie

Rukoväť

Dĺžka

67"

Hmotnosť

420g

Oxid Väzba

18K

Kick Point

Low Kick Point

Elipsy a hrubšie stick dizajn s dvojitým konkávne tváre a kick point technológie na zníženie stick vychýlenia počas záberu, optimalizuje prenos energie a garancia správnosti čepeľ tvár. To môže dať rýchla reakcia na ruky, postavenie hráčov, ktorý uľahčuje energie nakladanie a uvoľnenie počas výstrelu.

Aplikácia tenšie a pevnejšie uhlíkových vlákien materiálu zlepšuje pevnosť čepele tvár hrany a znižuje hmotnosť na urýchlenie vydania.

Slap shot rýchlosť sa zvýši o 15%;

Snap shot rýchlosť sa zvýšila o 12% a váha je znížená na 10g;

Pevnosť v ohybe sa zvyšujú o 20%; dynamické nové živice môže zvýšiť odolnosť voči otrasom a pevnosť v ohybe, ktorý pomáha hráčov udržať záber bez poškodenia stick.

Čepeľ typu a krivky: Čepeľ vzor je najdôležitejšia časť ice hockey stick, ktoré určuje kvalitu a rad prihrávok a streľby. Začiatočníci by mali snažiť predísť výberom palice s veľkými rad alebo rovnou čepeľou vzory. Začiatočníci by mali postupne vedieť ich streľba návyky, korčuľovanie centrum a vlastné funkcie v praxi a súťaží na určenie výber palice.

Zvyčajne máme P92 P88 P28 na sklade. Ak hľadáte iné krivky, ako P02, P91A, PM9, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek. Naše výrobné má tieto formy uspokojí vaše objednávky.

Čo je Flex?

Flex je libier silu, ktorá môže ohnúť stick pre 1 palec. Pre príklady, ak Flex hodnota je 100, znamená to, že hráč môže použiť 100 libier silu ohýbať stick pre 1 palec.

Čo je viac, vyššia alebo nižšia pružnosť bude mať zlý vplyv na vaše silu a presnosť. Preto je potrebné pre profesionálny hráč vyberie správne a presné Flex hodnotu.

Ako si vybrať správnu palicu Flex hodnotu ?

Všeobecne povedané, Flex hodnota by mala byť polovica vašej telesnej hmotnosti. Ak je vaša hmotnosť 40 kg (154 libier), môžete vybrať stick s funkciou Flex hodnotu 77 libier--- polovica 154 libier. Ak sú veľmi silné, alebo trochu slabý, môžete upraviť Flex hodnota:

Ak sú veľmi silné a dobre vedia, o správne výstrel zručnosti, Flex hodnota by mala byť +5;

Ak chcete použiť viac slap shot, Flex hodnota by mala byť plus 5; nie ste dostatočne silný, Flex hodnota by mala byť -5;

Ak chcete použiť viac snap shot a zápästí výstrel, Flex hodnota by mala byť -5.

Ak si váži 70 kg (154 libier) a sú dosť silné a používať viac slap shot, by ste si mali vybrať Flex zo 77. 10 by mal byť pridaný podľa vyššie uvedených postupov, a potom by ste mali vybrať stick s funkciou Flex hodnota 87. Vezmite prosím na vedomie, že Flex je osobné preferencie a vyššie uvedené metódy môžu len pomôže vybrať vhodnejší Flex hodnotu.

Flex hodnota palice môžu sa zmeniť.

Povedzme, že Flex hodnota stick je 95. Ak stick je skrátená, tvrdosť hokejky bude vyššia, a zároveň sa držať dostane kratšie (podľa graf nižšie). Je potrebné spomenúť, že dĺžka tyče po tom, ako skrátiť by sa zmestili vaše výšky. Nemali by ste ignorovať stick výška a vaše telo výška len v záujme zvýšenia Flex hodnota palicu.

Model

Flex

Profil Hráča

Rezanie držať dole

v dĺžke zmeny flex:

2"

4"

6"

YTH

42

Deti vyrastajú s kompozitné v dnešnom hokeji trhu; to by sa malo začať s YTH hráčov.

49 Flex

57 Flex

67 Flex

JR

52

Vo všeobecnosti pre deti 8-12, kde zručnosti, ktoré sú na začiatku rozvoja a mäkší flex podporí puk rýchlosť a zvýšiť čas uvoľnenia

60 Flex

68 Flex

77 Flex

INT

67

Tento flex je skvelé pre PeeWee a Bantam vek hráčov, že majú menšie listy, ktoré možno pomerne použiť SR hriadeľ rozmer, ale potrebuje dlhšiu čepeľ pre ovládanie puk

74 Flex

80 Flex

87 Flex

SR

77

Pre hráčov, ktorí hľadajú maximálny energie nakládky; to je najmäkšie flex k dispozícii na trhu dnes v SR rozmer

84 Flex

92 Flex

100 Flex

SR

87

Pravdepodobne najviac populárne flex rating dnes, to je pre hráčov, ktorí hľadajú rýchle a uvoľnenia či už je to jedno-time alebo pruhy nadol krídla

96 Flex

105 Flex

Štítky: pre hockey stick, hokej, hokej pásky, hokej ľad, puk, nhl hockey party, hokejové karty zber, hockey stick, prilby hokej, bauer hokej, hliníkové tepelné trubice

Rukou Vľavo a Vpravo
Oxid väzba 18k
Dĺžka 67"
Materiály Karbónová
Krivka P92
Lož Leží 6
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu 2X Pro
flex 77 87 108
Hmotnosť 420
Hriadeľ na stierače One-Piece stick

Napísať recenziu

NOVÉ PARA Sérii Hokejovej Palice 2X Pro 420g Carbn Vlákniny Hokejové Palice S voľným Pásky Doprava Zadarmo

NOVÉ PARA Sérii Hokejovej Palice 2X Pro 420g Carbn Vlákniny Hokejové Palice S voľným Pásky Doprava Zadarmo

Náš obchod môže dodať rôzne profesionálne hokejové palice s rôznymi nastaviteľná čepeľ vzory a flex . Zaručujeme poskytovanie palice s najlepšou kvalitou, rýchle logistické služby a vynikajúce po-predajný servis v rámci celej webovej stránky.

Súvisiace produkty