2 ks Vysoký Výkon DMR Rádio, Digitálny Vodotesný IP67 Walkie Talkie Retevis RT50 Displej UHF VOX Prenosné Na Pôvodné Sklad Farma

Novinka

€171.65

/ €365.21

Skladom

Digitálny A Analógový Režim

V DMR digitálne walkie-talkie má aj digitálnym a analógovým režimom. Je kompatibilný s populárnymi MOTO TRBO série rádiá, ktoré používajú štandard šifrovania.Je nielen v zhode na budúce digitálne trendy, ale tiež šetrí na opakované nákupy a zariadenia, náhradné náklady.

Vodotesný IP67 Walkie Talkie

V porovnaní s riadnym nepremokavé walkie talkies na trhu, naša Retevis RT50 walkie-talkie je skutočný vodotesný IP67 walkie talkie;6 stupňov prachu dôkaz znamená, že bude úplne zabrániť prachu invázie;7 tried nepremokavé je ponorné v až 1 meter vody po dobu až 30 minút;je ideálny pre obchodné a outdoorové aktivity sunch ako stavenisko,výletné lode a obchodné činnosti.

DMO True2-Slot, dual time slot

Direct dual-slot pre komunikačné dosahuje dve skupiny volanie na frekvencii bod, v rovnakom čase, tak, že komunikácia účinnosť je zdvojnásobená a frekvencia zdroje sú uložené.

10W Walkie Talkie pre Dlhé Prenos Rozsah

10W Vysoký výkon a silné prenikanie moc walkie talkies výrazne rozšírila svoje pokrytie tak, že budete mať presný prenos bez slepej uličky. 2200mAh Veľká Kapacita Batérie

2200mAh Li-ion batéria s vysokou kapacitou nabíjateľnú batériu na viac ako 20 hodín denne použitie a posledný 120 hodín v pohotovostnom režime. TDMA digitálna technológia zvyšuje životnosť a zvyšuje čas používania o 40% viac ako analógové rádio.

Krištáľovo Čistý Zvuk

Na RT50 používa digitálne audio spracovanie s vysokou kvalitou zvuku. Vybavené AMT+2tm vocoder, 1W audio výstup napájanie, jednoznačné a úplné zvuk, žiadne rušenie, hluku v pozadí alebo narušenie. Rádio môžete ľahko zvládnuť rôzne hlučnom prostredí.

Na Prízemí, Alarm

Môžete sa obrátiť na zemi, alarm písomne softvéru.Najmä zabezpečiť väčšiu bezpečnosť pre tých, ktorí pracujú v nebezpečných a zraniteľné prostredie, ako sú polícia, ochrana, hasiči, atď.

Nerozbitné Aktívneho Zobrazenia displeja

Vox Prevádzku Handsfree

S VOX funkciu,môžete hovoriť priamo k walkie talkies microhone bez stlačíte tlačidlo PTT, a signál sa prenáša autonmatically raz váš hlas je detekovaná.

Šifrovanie dát systému

udržať si preč od prijatia irelevantné hovory a ponúknuť vám viac bezpečnejšie a viac súkromných hovorov.

Široké Uplatnenie

Retevis RT50 obojsmerné vysielačky sú silné, plne funkčný a postavené pre odborníkov pracujúcich v extrémnych prostrediach. Je navrhnutý tak, aby spĺňal vojenských noriem pre húževnatosť; Silné prenikanie umožniť to má ideálne vzdialenosti a príjem aj v miestach, kde sú prekážky husté; tiež spĺňať IP67 ochranou proti vniknutiu vody štandard pre vodotesný; to Všetko, aby to byť high-výkon komunikačný nástroj a spoľahlivé riešenie pre vaše komunikačné potreby.

Viaceré spôsoby volania

V digitálnom režime, môžete zavolať určitú osobu alebo skupinu po nastavení kontakty a prijímanie skupiny.To robí hovor efektívnejšie a pohodlnejšie.

Viac Užitočné Feat

To má tiež rad ďalších užitočných funkcií, ako zvýšiť svoju produktivitu a bezpečnosť.

Balenie Obsahuje 1 x RT50 obojsmerné rádiové 1 x Anténa 1 x Adaptér 1 x Nabíjačka 1 x spona 1 x príručka pre Používateľa 1 x USB programovací kábel(ako darček)

Štítky: walkie talkies 100 km, autorádio, 27 mhz rádio, muž baofeng anténa, dmr rádio, vhf, leixen poznámka, dmr, retevis vhf, sklad

Rozmery Závisí od rádio
audio konektor Kompatibilný s Kenwood 2Pin
Walkie Talkie Typ Prenosné
Výstupný Výkon(w) 5w-10w
ham rádio Rádio comunicador
Is_Display No
Vysoký Výkon 10W
Použiteľné programovací kábel C9018A/C9055A
Skladovanie Kanál 198
Vodotesný / Odolný Proti Vode IP67
dmr rádio Rádio Communicator
Kapacita batérie(mAh) 2200
vf vysielač Digitálny Walkie Talkie
Názov Značky RETEVIS
Číslo Modelu Retevis RT50
Frekvenčný Rozsah UHF 400-470MHz
Nepremokavé prachotesný
Maximálny Dosah 5 km-10 km
Konektor Antény SMA-M

Napísať recenziu

2 ks Vysoký Výkon DMR Rádio, Digitálny Vodotesný IP67 Walkie Talkie Retevis RT50 Displej UHF VOX Prenosné Na Pôvodné Sklad Farma

2 ks Vysoký Výkon DMR Rádio, Digitálny Vodotesný IP67 Walkie Talkie Retevis RT50 Displej UHF VOX Prenosné Na Pôvodné Sklad Farma

Digitálny A Analógový Režim V DMR digitálne walkie-talkie má aj digitálnym a analógovým režimom. Je kompatibilný s populárnymi MOTO TRBO série rádiá, ktoré používajú štandard šifrovania.Je nielen v zhode na budúce digitálne trendy,

Súvisiace produkty