VR Príslušenstvo Pre Oculus Quest 2 VR Headset Cestovné puzdro, Pevný Prenosný Úložný Vak Pohodlné Organizátor Dropshipping

Novinka

€12.16

/ €16.00

Skladom

Popis:

1. Super vysokú bezpečnosť. Robustné VR kufor je zložená z kvalitného EVA a nylon, ktoré možno ľahko vyhnúť poškodenie zariadenia v dôsledku nadmerného vonkajšie sily. Je vrstva mäkké ochranné kartu vo vnútri plášťa, ktoré možno efektívne chrániť svoj VR zariadení pred poškriabaním, shockproof, dobrá odolnosť voči otrasom, a udržiavať ich čisté a jasné.

2. Ideálny priestor. Prenosný hard-shell ochranné úložný box poskytuje dostatok priestoru podľa veľkosti VR kontrolóra a jeho príslušenstvo. Je tam dostatok miesta pre nabíjačku a objektív ochrana pad, a pletivo vaku v úložný box môže byť použitá pre uloženie drobných predmetov.

3. Povrch je pokrytý PU materiálu, ktorý je vode a prachu odolné. Vysoko kvalitné materiály, aby ste sa vzhľad chladnejšie a viac upscale, keď idete von.

4. Exkluzívny dizajn. Navrhnutý špeciálne pre VR boxy vytvorené pre Oculus Quest/pre Quest2 (s výnimkou zariadenia).

5. Super prenosné. Hard-shell VR ochranné box je vybavený ramenný popruh a VR oku pad, dvojité zips a gumová rukoväť dizajn. VR ovládanie prístroja je jednoduché ukladanie a uzavrieť a ochranný box je ľahko prenosný.

Špecifikácia:

Materiál: EVA a nylon

Farba: čierno-šedá

Platné pre: pre Oculus Quest/pre Quest2

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

Okuliare Mat*1

Kábel Kravatu*1

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: quest 2 popruh, som zoom, prípade oculus hľadanie, oculus quest popruh, kirk, vive, oculus quest 2 popruh na zápästie, quest 2, oculus quest protector, FOV

All-in-one Virtuálnej Reality Okuliare No
Zväzok Zväzok 1
Pôvod CN(Pôvodu)
Fotoaparát No
Prehliadanie Podmanivý
Package No
Typ Snímača -
Číslo Modelu Skladovanie taška
Kompatibilné Zariadenia Iné
Druh Iné
V reálnom čase zobraziť na Mape Konštrukcia No
Podpora Dropship/Veľkoobchod/Epacket
Názov Značky Rondaful
Gesto Uznania No
Zobrazenie Čísla ŽIADNE
Radiče No
3D Okuliare, Typ Virtuálna Realita
Základňové Stanice No
Súbor Typ Radiče Sady

Napísať recenziu

VR Príslušenstvo Pre Oculus Quest 2 VR Headset Cestovné puzdro, Pevný Prenosný Úložný Vak Pohodlné Organizátor Dropshipping

VR Príslušenstvo Pre Oculus Quest 2 VR Headset Cestovné puzdro, Pevný Prenosný Úložný Vak Pohodlné Organizátor Dropshipping

Popis: 1. Super vysokú bezpečnosť. Robustné VR kufor je zložená z kvalitného EVA a nylon, ktoré možno ľahko vyhnúť poškodenie zariadenia v dôsledku nadmerného vonkajšie sily. Je vrstva mäkké ochranné kartu vo vnútri plášťa, ktoré

Súvisiace produkty