VR Príslušenstvo Ochranný Kryt Pre Oculus Quest 2 VR Touch Regulátor Prípade Koleno Popruh, Rukoväť Pre Oculus Quest 2

Novinka

€7.37

/ €18.42

Skladom

VR Príslušenstvo Ochranný Kryt Pre Oculus Quest 2 VR Touch Regulátor Prípade Pás Popruh, Rukoväť Pre Oculus Quest 2 >>>>Položku Detaily

Odrážky: 1、Plnej Ochrany: silikónové touch regulátor rukoväť kryt a ochranný krúžok kryt poskytuje úplnú ochranu pre vaše pre Oculus Quest 2 radiče z dopadajúcich, škrabanie, a znečistenia. Koleno popruh je madeof trvanlivý PU Kože, ktorá zabraňuje radiče z toho, vyhodiť počas hrania hry.

2、Veľká Prispôsobiteľnosť: nylonová páska magic s kovovou prackou dizajn robí koleno popruh nastaviteľné, aby sa zmestili rôzne veľkosti rúk. Na otočná nit umožňuje jemne upraviť uhol podľa rôznych veľkosti ruky alebo hra, akcie, pridávať viac flexibility.

3、Otvor Dizajn: otvoru dizajn na silikónové ochranné krúžok kryt zabezpečuje, že signál môže zadajte radič normálne. Nastaviteľné elastické popruhy sú madeof elastická tkanina pre nosenie, pružnosť a anti-sklzu. Anti-kolízie ochrany silikónové krúžky sú madeof kvalitného silikónu.

4、Vzhľad Humanized Prst Zásuvka Dizajn: Nový protišmykových dizajn, pridať protišmykových vzor čiary na povrchu, špeciálne priľnavosť odolnosť pri vysokej intenzity VR hrať alebo spotené ruky, môžete ľahko držať ovládači a zabrániť pádu alebo pádu. Čo je pohodlnejšie pre ľudí s veľkými rukami držať a ľahko dosiahnuť všetky tlačidlá. Dizajn bodu na krúžok kryt môže pôsobiť ako buffer, kedy krúžok je hit, ktorý je voľný od nárazu a poškriabaniu.

5、Jednoduché na Inštaláciu a Odstránenie: uni-dizajn tela robí rukoväť kryt veľmi ľahko integrovať do ovládači alebo odstrániť. All-in-one design, žiadne starosti o energické pohyby, bude rukoväť kryt začať list off. Package zahrnuté: 1 pár touch regulátor uchytenie krytov s koleno popruhy a 1 pár tlačidlo krytu.

Balenie Zoznam:

1 Pár Touch Regulátor Uchytenie Krytov s Koleno Popruh > > >>>Položka Ukázať

Štítky: oculus quest 2 popruh, prípade oculus hľadanie, oculus quest popruh, vive, oculus quest 2 popruh na zápästie, quest 2, oculus quest protector, FOV, htc vive, klarinet

Package Áno
Prehliadanie Podmanivý
Pôvod CN(Pôvodu)
3D Okuliare, Typ Virtuálna Realita
Číslo Modelu VR Príslušenstvo Ochranný Kryt Pre Oculus Quest 2
Zobrazenie Čísla ŽIADNE
All-in-one Virtuálnej Reality Okuliare No
Certifikácia ŽIADNE
Druh Iné
Názov Značky viugreum
Typ Snímača Radič Prípade Koleno Popruh, Rukoväť Pre Oculus Quest 2
Radiče No
Kompatibilné Zariadenia No

Napísať recenziu

VR Príslušenstvo Ochranný Kryt Pre Oculus Quest 2 VR Touch Regulátor Prípade Koleno Popruh, Rukoväť Pre Oculus Quest 2

VR Príslušenstvo Ochranný Kryt Pre Oculus Quest 2 VR Touch Regulátor Prípade Koleno Popruh, Rukoväť Pre Oculus Quest 2

VR Príslušenstvo Ochranný Kryt Pre Oculus Quest 2 VR Touch Regulátor Prípade Pás Popruh, Rukoväť Pre Oculus Quest 2 >>>>Položku Detaily Odrážky: 1、Plnej Ochrany: silikónové touch regulátor rukoväť kryt a ochranný krúžok kryt poskytuje

Súvisiace produkty