Zimné Tepelné Sportwear Vyhrievané Pletené USB Kúrenie Sveter Mikina Pre Mužov bežecké Lyžovanie Bicykli

Novinka

€31.12

/ €47.14

Skladom

Odrážky: 1、Rýchlo Kúrenie: vyhrievané sveter funkcie uhlíka kovové vlákna vykurovacieho telesa na generovanie tepla, a to poskytuje veľké vykurovacie plochy, ktorá je ideálna pre zimné aktivity.

2、Teplé a Pohodlné: vyhrievané sveter funkcie 1 vykurovacie teleso na prednej strane, vedenie brucho teplé účinne odolávať útokom studený vietor, a je vybavený 5 vykurovacie prvky na zadnej strane, kúrenie späť, vedenie späť teplé účinne zmierniť nepohodlie a studenej po chrbte cvičenie, koleno kúrenie oblasti, koleno teplé môže účinne zmierniť nepohodlie a studenej po lakeť cvičenia, a kúrenie oblasti pása môže účinne zmierniť studenej bedrovej chrbtice a pás nepohodlie.

3、Ľahko sa Čistí: Kovové vlákna vykurovanie môže byť rovnako vysoká ako 65°C na 30 sekúnd. Kovové vlákna ohrevu drôtu možno prať v práčke a ručne prať. A vyhrievané sveter nie je ľahké zlomiť a má vysokú tepelnú konverzie.

4、Pohodlné a Priedušná Textílie: vyhrievané sveter funkcie anti-obaľovanie nylonových vlákien, čo je pohodlné a priateľské k pokožke, mäkké a vlhkosť pohlcujúce, ľahké a priedušné.

5、3 Teplotné Nastavenia: vyhrievané sveter ponúka 3-nastavenie teplotného inteligentne prispôsobiť teplotu, a teplota sa dá rýchlo zvýšiť na 65℃ do 30 sekúnd, a teplota sa dá nastaviť podľa ľubovôle, a sveter je možné nastaviť, aby sa vaše vlastné vhodnú teplotu podľa vašich vlastných potrieb. A červené svetlo znamená, že vysoká teplota rozsah 55-65℃, a biele svetlo, znamená teplota média rozmedzí 45-55℃, a modré svetlo znamená nízkych teplôt 38-45℃.

Špecifikácia: Názov: Kúrenie Sveter

Vykurovací panel: 6 panelov

Váha: cca 700g (XXL)

Textílie: Anti-obaľovanie nylon priadza

Farba: kamufláž

Napätie: 5V2A

Výhoda: smart 3-nastavenie regulácia teploty

Teploty:

Vysoké teploty, červené svetlo: 55-65℃

Teplota média biele svetlo: 45-55℃

Nízka teplota modré svetlo: 38-45℃

Balenie Zoznam:

Kúrenie Sveter*1

Poznámka:

Tento produkt nie je zahrnutý power bank.

Štítky: menčester sveter, k pulóver, sledujte givenchy, sveter reflexné bicykli, lurex sveter, cyklistické ponožky bicykli, dieťa dych, rugod sveter, zirconia, mens givenchy

Číslo Modelu USB Kúrenie Sveter
Pohlavie MUŽI
Fit Hodí menšie, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
Materiál Bavlna
Výhodou smart
Textílie Anti-obaľovanie nylon priadza
Dropshipping Podpora
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Technológie ŽIADNE
Vykurovací panel 6 panelov
Funkcia Tepelná

Napísať recenziu

Zimné Tepelné Sportwear Vyhrievané Pletené USB Kúrenie Sveter Mikina Pre Mužov bežecké Lyžovanie Bicykli

Zimné Tepelné Sportwear Vyhrievané Pletené USB Kúrenie Sveter Mikina Pre Mužov bežecké Lyžovanie Bicykli

Odrážky: 1、Rýchlo Kúrenie: vyhrievané sveter funkcie uhlíka kovové vlákna vykurovacieho telesa na generovanie tepla, a to poskytuje veľké vykurovacie plochy, ktorá je ideálna pre zimné aktivity. 2、Teplé a Pohodlné: vyhrievané sveter

Súvisiace produkty