Deti USB Kúrenie Bavlna Vesta Mužov a Ženy, Termostatické Kúrenie Vesta 5V2A Kúrenie Vesta Teplá Vesta

Novinka

€21.48

/ €27.19

Skladom

ḟc ḟ▓ vitajte v našom obchode ▓ḟ ḟ

◥▼◤

◥▼◤

◥▼◤

Drahý priateľ, tento kúrenie vesta musí byť vykurované pripojenie 5V/2A Mobile Power(Nie je Súčasťou) dodávať cez USB Funkcia: *1. Carbon fiber ohrevu drôtu, rýchle nahrievanie rýchlosť, vysoká teplotná odolnosť, odolnosť proti korózii, rýchle vedenie tepla. *2. Vode odolné a odolné proti poškriabaniu textílie, oderu odolné a trvanlivé, a je možné prať v práčke bez strachu, vietor a dážď. *3. Použitie USB universal interface, s cieľom zabezpečiť najlepšie kúrenie efekt, je potrebné zabezpečiť používanie 5V/2A výstup mobilný výkon. *4. Hrubé vnútorné obloženie, silný pocit priedušnosti a teplo udržanie výkonnosti, pohodlné a jemné, mäkké a hladký pocit, teplé a komfortné na nosenie. *5. Napájanie rozhranie používa izolačné a vodotesné liečbu, nie je potrebné rozoberať, ručné umývanie, pranie v práčke môže byť vykonané. Špecifikácia: Materiál: polyester vlákien, Farba: žltá, čierna, modrá (podľa obrázka) Rozmery: 120 cm/130 cm/140 cm/150 cm/160 cm/170 cm Teplota: 25℃-35℃-45℃, Kúrenie plocha: späť*1, krku*1 Napájanie: USB napájanie (power bank) Váha: cca 250g Poznámka: Prosíme, aby sa mobilné energetické pred praním, to môže byť stroj umyté, umyť ruky, prosím, nenechajte vyžmýkajte ju o ruku! Obsah balenia: Dieťa kúrenie vesta * 1 (bez napájania) Poznámka: 1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale vzhľadom na rozdiel v okolitého svetla a zobrazenie nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Vezmite prosím na vedomie, že. 2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

POZNÁMKA:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

ZOBRAZIŤ PRODUKT

Tipy

▶ Vrátiť :

Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetci sa vráti položka musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.

▶ Spätnej väzby :

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť. Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: elektrického tepla vesta, bunda na hory, teplé vyhrievaná vesta, Vesta, profesionálne plavky, tepla bunda, pre pár módna vesta, lolita sveter, tepla vesta, vesta ženy

Materiál Polyesterové Vlákno
Veľkosť 120cm/130cm/140cm/150cm/160cm/170cm
Číslo Modelu YL202991
Pôvod CN(Pôvodu)
Vykurovanie priestoru späť*1/krku*1
farba Žltá, Čierna, Modrá
Pohlavie CHLAPCI

Napísať recenziu

Deti USB Kúrenie Bavlna Vesta Mužov a Ženy, Termostatické Kúrenie Vesta 5V2A Kúrenie Vesta Teplá Vesta

Deti USB Kúrenie Bavlna Vesta Mužov a Ženy, Termostatické Kúrenie Vesta 5V2A Kúrenie Vesta Teplá Vesta

ḟc ḟ▓ vitajte v našom obchode ▓ḟ ḟ ◥▼◤ ↓ ◥▼◤ ↓ ◥▼◤ ↓ Drahý priateľ, tento kúrenie vesta musí byť vykurované pripojenie 5V/2A Mobile Power(Nie je Súčasťou) dodávať

Súvisiace produkty