Kvalita 5 Palcový Ručné Brúsenie Blok Na Háku & Slučky Brúsny Papier Strane Panela Leštiaci Pad Brúsne Nástroje

Novinka

€3.19

/ €3.98

Skladom

#{T

Názov produktu: 5 palcový ručné brúsenie blok pre leštenie & brúsenie

Veľkosť: 5 palcový priemer 125 mm, 45 mm hrúbka

Farba: žltá

Materiál: hubky

To je dokonalé vybrúsenie príslušenstvo, ktoré vyzerá a cíti rovnako ako sander by tam na rozdiel od vzdialených bratranci... brúsenie blokov. Brúsenie blokov sú práve to, brúsenie blokov. Môžu byť trochu šikovný, ale vedenie brúsneho papiera na bloku môže byť trochu výzvou a sú úplne neohrabaný na použitie.

Ďalšie nové fangled "brúsenie blokov" majú klipy, že druh práce, kým nemajú a ešte viac druhov nútiť kupovať drahé brúsenie remene na nosenie tam verzie "brúsneho bloku".

Jedného druhu, ergonomicky brúsneho nástroja, ktorý je tak jednoduché a cíti sa tak známe v našich rukách, je to zaujímalo, prečo to trvalo tak dlho na niekoho myslieť na to. Je vyrobený z odolného, pritom pružné kompozitné materiály a háčika a slučky základňu. Háčika a slučky base je navrhnutý tak, aby akceptoval orbitálnej brúsenie disky, že väčšina z nás už majú v našom obchode.

To bude fungovať s akýmkoľvek otvorom vzor brúsneho disku alebo dokonca žiadne diery, brúsenie kotúčov. Vaše háčik a slučky papier sa ľahko pripojiť a ľahko prísť off, keď jeho čas na zmenu papiera alebo krupice.

Po stranách sú jednoznačne orientované mierne dovnútra. To pomáha pri nastupovaní do rohoch skrine alebo kdekoľvek, kde budete musieť dostať proti bočnej stene projektu. To je úžasné funkcie, ktoré vám pomôžu väčšina všetkých z nás, keď brúsenie knihy prípadoch, skrine, stoly, pultov a viac.

Obsah Balenia:

1 * 5 palcový Brúsenie Myš

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Štítky: záhrada králik, podložka myši, gf darček, herné podložka pod myš, hráč mause pad, makita rotačné polisher, centrálne brúsenie, jeleň brúsnych pásov, mince leštenie, stojan zápästie

Druh Bench Polisher
Menovitý Príkon -
Hmotnosť AS DESCRIBE
Priemer Kolesa -
Číslo Modelu Brúsenie Myš
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Domov urob si sám
Frekvencia Ako je uvedené
Otáčky Bez Zaťaženia 1200rpm
Príkon Under 300W
Zdroj Napájania AC
Menovité Napätie 220V
Certifikácia ŽIADNE
Rozmery -
Názov Značky Xzante

Napísať recenziu

Kvalita 5 Palcový Ručné Brúsenie Blok Na Háku & Slučky Brúsny Papier Strane Panela Leštiaci Pad Brúsne Nástroje

Kvalita 5 Palcový Ručné Brúsenie Blok Na Háku & Slučky Brúsny Papier Strane Panela Leštiaci Pad Brúsne Nástroje

#{T Názov produktu: 5 palcový ručné brúsenie blok pre leštenie & brúsenie Veľkosť: 5 palcový priemer 125 mm, 45 mm hrúbka Farba: žltá Materiál: hubky To je dokonalé vybrúsenie príslušenstvo, ktoré vyzerá

Súvisiace produkty