KT-6808 Koľajových Bubon Leštiaci Stroj Šperky Vibračnými Tumbler Barel Rotačné Omieľanie Stroj Šperky Polisher Kapacita 3kgs

Novinka

€31.87

Skladom

Na Všetky Naše Vážení Zákazníci:

1. Sľubujeme, že všetky naše výrobky sú z pôvodných výrobcov priamo;

2. My nikdy predať druhej strane produkty v našom obchode;

3. Ponúkame 1-ročná záruka na všetky naše produkty.

KT-6808 Koľajových Bubon Leštiaci Stroj Šperky Vibračnými Tumbler Barel Rotačné Omieľanie Stroj Šperky Polisher Kapacita 3KGS

Pokiaľ ide o dodávky, sa táto cena KT-2000 je bez leštenie loptu. Ak potrebujete leštenie gule, môžete sa na nás obrátiť,je potrebné pridať 2$.

Úvod:

Navrhnutý špeciálne pre načasovanie, leštenie, stiahnuť na konci leštené trim, s piatimi rôznymi rýchlosť nastavenia, tak, že drahé šperky získať viac starostlivosti.

Špecifikácia:

Rozmer

230mm x 180 mm x 100 mm

Rolling bubon rozmer

150X150mm

Hrubá Hmotnosť

5 kg

Čistá hmotnosť

3.5 kg

Kapacita

3 kg

Napätie

AC 220V / AC 110V

Špeciálne určený pre pevné čas omieľanie (0-60 min). Auto-reverse funkcia umožňuje dôkladné omieľanie. S 5 premenná rýchlosť kontroly tak, aby jewelries môžu byť leštené s dobrou starostlivosťou.

Ako Načítať Rotačné Sudoch Kovových Obrobkov

Účinné a profesionálne výsledky z vašich omieľanie procesov závisí od toho, vedieť, ako správne zaťaženie vášho hlavne pre najlepší výsledok. Postupujte podľa týchto krokov, aby sa dosiahli čo najlepšie dokončiť a najviac nákladovo-efektívny proces pre vaše šperky, pomocou vášho rotačné pohára.

Set-Up

Tieto kalíšok prísť úplne zmontované. Jednoducho miesto, páčkové základne na pevnú, rovnú pracovnú plochu.

Krok 1: Nastavenie barel na konci a odstráňte kryt počítača.

Krok 2: Pridanie ocele médií na barel závisí na max kapacita

Krok 3: Pridajte svoj obrobkov pomocou 1 časť obrobkov na 4 časti médií, podľa objemu.

Krok 4: Pridajte vaše zloženého riešenie barel, plnenie na sude asi 1/2" nad úroveň médií. (Postupujte podľa návodu na etikete zlúčeniny, ktoré používate na miešanie riešenie správne.)

Krok 5: Zaistite veko na sude. Poloha hlavne medzi valčekové vedenie.

Krok 6: Pozícia hlavne medzi valčekové vedenie a začať omieľanie.

Krok 7: Omieľanie pre viac ako 120 minút.

Krok 8: Opláchnite obrobkov, z nehrdzavejúcej ocele výstrel a poháre barel. Suché obrobkov.

Upozornenie:

Rotačné valce môžu byť nebezpečné. Otáčajte valčeky vypnutie pri načítaní barel. Kravatu vlasy bezpečne za hlavu a nosenie pohodlný-montáž odevy. Majte vlasy a voľné oblečenie, preč od stroj na všetky časy.

Zoznam balíkov:

1 X Kompletný Stroj

=================================== Iné Poznámky =========================================

Platby:

* Prijímame ÚSCHOVY a alipay tu.

* Prijímame aj Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, atď. Prosím, láskavo kontaktujte nás, ak chcete použiť tieto platby.

Doprava:

* Nemáme loď tento produkt Singapur /HK/ Čína Príspevok Air Mail alebo iné lacné a dlhodobé doprava spôsobmi. Pretože sú ťažké sledovať a bude trvať dlhšie. Hlavne, že oni nie sú tak bezpečné.

* Budeme používať FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS pre rýchlu a bezpečnú prepravu. Budeme použiť najvhodnejší jeden pri kúpe produktu.

* Pred odoslaním, budeme pack každý produkt aj pre vás. A prosím skontrolovať zásielku, ktorú ste dostali.

* Ako batérie patria do nebezpečného tovaru,oni nie sú k dispozícii pre leteckej prepravy teraz. Pre predmety zahŕňajú batérie v našej predajni, sme sa nebude dať batérie v balení zásielky.Môžete si kúpiť batérie vo vašej lokalite voľne. Prosím, láskavo poznámka: tento.

* Ak máte osobitné požiadavky na prepravu, dajte nám prosím vedieť vopred.

Záruka:

* Poskytujeme 12 mesiacov Záruka na všetky naše produkty!

* Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami po ich prijatí, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

* Ak je položka je chybné v 1 mesiac na produkt dôvod, pošleme vám nahrádzajú náhradných dielov bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

* Ak je položka je chybný po uplynutí 1 mesiaca, môžete stále posielať späť k nám. Budeme opravte to za vás bezplatne a odoslať ju späť k vám, ale vy by ste mali znášať náklady na prepravu.

Poznámka:

* Ak ste spokojný s naším tovarom a službami, prosím, dajte nám Päť Hviezdičkový pozitívnej spätnej väzby, ďalšom dostanete $1 zľava pre každý produkt. Ak je nejaký problém, dajte nám prosím vedieť v čase rovnako. Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť tento. Prosím, dajte nám negatívnej spätnej väzby, bez akéhokoľvek predbežného oznámenia. Dúfam, že vaše pochopenie a vďaka vopred.

Štítky: sklo taper, tumb, malé šperky polisher, 220v lavičke brúska, makita rotačné polisher, šperky stroje zlato, orbit rotačné polisher, kombinácia valcovacie stroje šperky, vgeby auto polisher, achát bubon korálky

Priemer Kolesa 15 cm
Názov Značky KYNGTY
Menovitý Príkon ~
Zdroj Napájania AC
Rozmery 230mm x 180 mm x 100 mm
Menovité Napätie 220V
Pôvod CN(Pôvodu)
Otáčky Bez Zaťaženia 1200rpm
Príkon Under 300W
Druh Iné
Frekvencia ~
Použitie Komerčné Výroba
Číslo Modelu KT-6808
Certifikácia CE
Hmotnosť 5kg

Napísať recenziu

KT-6808 Koľajových Bubon Leštiaci Stroj Šperky Vibračnými Tumbler Barel Rotačné Omieľanie Stroj Šperky Polisher Kapacita 3kgs

KT-6808 Koľajových Bubon Leštiaci Stroj Šperky Vibračnými Tumbler Barel Rotačné Omieľanie Stroj Šperky Polisher Kapacita 3kgs

Na Všetky Naše Vážení Zákazníci: 1. Sľubujeme, že všetky naše výrobky sú z pôvodných výrobcov priamo; 2. My nikdy predať druhej strane produkty v našom obchode; 3. Ponúkame 1-ročná záruka na všetky naše produkty. KT-6808

Súvisiace produkty