24 Pack Horizontálne Bočné Mount Automatické Hydiny, Bradavky Čisté Napájačiek Waterer pre Kuracie Alebo Prepeličie

Novinka

€8.02

/ €10.15

Skladom

Vtáky preferuje tejto horizontálnej hydiny, bradavky nad vertikálneho typu a zavlažovanie poháre, pretože poskytuje viac pohodlia pri prístupe a pitnej vody z jeho obal. Oceľový prút je dosť jednoduché, aby sa zasadila, že aj v 2 týždňových kurčiat môže robiť to s menšou na žiadne úsilie na všetkých.

Táto horizontálna kuracie waterer je navrhnutý tak, aby fungovala ako zásobník vody. To uvoľní voda, len ak oceľový prút je vyvolaná kŕdle a potom vypne vždy, keď žiadny vták je zarážajúce do neho. Všetko, čo musíte urobiť, je náplň vedro/nádoba vždy, keď voda je vyčerpá. 5 galón vody bude stačiť na týždeň alebo viac v závislosti na počet kŕdľov, ktoré máte na hydinu na farme alebo družstva.

Tento hydiny waterer bradavky je vyrobený z plastu a ocele materiálov a sú zostavené dôkladne, aby sa uistite sa, že kvalita je najlepší a že výrobok bude trvať veľa sezón.

Je to tak jednoduché a rýchle nastavenie tejto nipper pijan, ako všetko, čo musíte urobiť, je vyvŕtať dieru na váš kontajner a skrutku v Cruzadel horizontálne hydiny, bradavky. Jediné, čo budete potrebovať na inštaláciu zavlažovacích bradavky je 11/32 vrtáka. Bradavky montáž skrutky priamo do vašej nádoby, takže ďalšie nástroje, nebudú potrebné.

Číslo Modelu: Horizontálne Bočné Mount Hydiny, Bradavky

Typ: Farma Zvierat

Farma Zvierat Typ: Kuracie Alebo Prepeličie

farba:červená

Materiál:plast

kategória:3*3 cm

Obsah Balenia:

24 * kuracie pitnej fontány

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: vták hojdacia sieť, africké šedá papagáj klietky, cockatiel feeder, vták čistý strom, cockatiel dom, cockatiel swing, vták feeder v klietke, strelitzia, vták pet hračka, vtáčia jaskyňa

Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

24 Pack Horizontálne Bočné Mount Automatické Hydiny, Bradavky Čisté Napájačiek Waterer pre Kuracie Alebo Prepeličie

24 Pack Horizontálne Bočné Mount Automatické Hydiny, Bradavky Čisté Napájačiek Waterer pre Kuracie Alebo Prepeličie

Vtáky preferuje tejto horizontálnej hydiny, bradavky nad vertikálneho typu a zavlažovanie poháre, pretože poskytuje viac pohodlia pri prístupe a pitnej vody z jeho obal. Oceľový prút je dosť jednoduché, aby sa zasadila, že aj v 2 týždňových kurčiat

Súvisiace produkty