Magic krmivo pre ryby Killifish potravín, krmív priestor okrasných rýb smažiť otvorenie špeciálne 100g spirulina prášok

Novinka

€9.92

Skladom

Čistá hmotnosť: 100g, Rozsah:

Rôzne mladistvých ryby , malé ryby, morské ryby .ĽUDIA. ZVIERAT . Afherinoformes , killfish druh,tropické ryby

Spirulina (Arthrospira Platensis)

Spirulina je prirodzené ?riasy? (cyanbacteria) prášok, ktorý je neuveriteľné vysoký obsah bielkovín a živín. Keď vyťažené správne z non-kontaminované rybníkov a vodných zdrojov, je jedným z najúčinnejších zdroje živín k dispozícii. Je tvorený prevažne z bielkovín a esenciálnych aminokyselín, a ja zvyčajne odporúčame ho klientom, ktorí sa rozhodnú zostať vegetariánska pre jeho vysoký prirodzený obsah železa. To je často ponúkaný pre jeho vysokú B-12 obsahu, hoci tam je veľa diskusií o tom, či tento konkrétny formulár je kompletný a vstrebateľný forma B-12 a nemám?t odporúčame, je to úplne na mieste živočíšnych produktov.

Vysoká koncentrácia bielkovín a železa, tiež je ideálne počas tehotenstva, po operácii, alebo kedykoľvek imunitný systém potrebuje podporu.

Prehľad

Spirulina je druh modro-zelenej riasy, ktorá je bohatá na bielkoviny, vitamíny, minerály a karotenoidy, antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť bunky pred poškodením. Obsahuje živiny, vrátane komplex vitamínov B, beta-karotén, vitamín E, mangán, zinok, meď, železo, selén, a gama-linolénovú kyselinu (esenciálne mastné kyseliny).

Spirulina-podobne ako všetky modro-zelené riasy-môže byť kontaminovaný toxické látky sa nazývajú microcystins. To môže tiež absorbovať ťažké kovy z vody, kde sa pestuje. Z týchto dôvodov je dôležité kúpiť spirulina z dôveryhodnej značky.

Skúmavku a štúdie na zvieratách naznačujú, spirulina môže posilniť imunitný systém, chrániť pred alergické reakcie, a majú protivírusové a protirakovinové účinky. Avšak, nie je tam žiadny dôkaz, že spirulina má tieto, alebo akejkoľvek dávky u ľudí. Je potrebné uskutočniť ďalšie výskumy.

Imunitný Systém

Počet zvierat a skúmavky štúdie naznačujú, že spirulina zvyšuje produkciu protilátok, infekcie-boj proteínov a iných buniek, ktoré zvyšujú imunitu a pomáhajú odvrátiť infekcie a chronické ochorenia ako je rakovina. To však nebola testovaná u ľudí. V jednom klinického skúšania, ktoré sa týkali ľudí, iný druh modro-zelenej riasy názvom chlorella nemali zvýšiť imunitnú odpoveď na chrípkové vakcíny.

Proteínový Doplnok

Aminokyseliny tvoria 62% spirulina. Pretože je bohatým zdrojom bielkovín a ďalších živín, spirulina bol používaný ako doplnok stravy. Avšak, hoci spirulina obsahuje určitú hladinu bielkovín, budete musieť prijať veľmi veľké množstvo vidieť žiadny vplyv. Iné zdroje bielkovín, ako sú orechy, strukoviny, celozrnné obilniny, mäso, poskytujú bielkoviny v menších porcií.

Alergické Reakcie

Zvierat a skúmavky štúdie naznačujú, že spirulina môže chrániť proti alergickej reakcie zastavenie uvoľnenie histamines, látok, ktoré prispievajú k príznakov alergie, ako sú nádcha, slziace oči, úle, a mäkkého tkaniva opuch. Ale či sa tieto predbežné štúdie bude pomáhať ľuďom s alergiami, nie je známe.

Antibiotikum-príbuzné Choroby

Hoci antibiotiká ničia nežiaduce mikroorganizmy v tele, ktoré môže aj zabiť "dobré" baktérie sa nazývajú probiotiká, napríklad Lactobacillus acidophilus . Môže to spôsobiť hnačku. V skúmavkách, spirulina má podporila rast L. acidophilus a iné probiotiká. Ďalší výskum je potrebný na určenie, či spirulina bude mať rovnaký účinok u ľudí.

Infekcie

Test tube štúdie naznačujú, že spirulina má aktivitu proti herpes, chrípka, a HIV. Ale vedci don?neviem, či to bude fungovať aj u ľudí.

Rakovinu Ústnej Dutiny

V jednom placebom kontrolovaná štúdia, pričom spirulina sa zdalo, že zníženie precancerous lézie známy ako leukoplasia u ľudí, ktorí žuvanie tabaku. Lézie boli viac pravdepodobné, že odísť v spirulina skupiny, než v placebo skupine. Ďalší výskum v tejto oblasti je potrebné.

Poruchy Pečene

Predbežné dôkazy naznačujú, že spirulina môže pomôcť chrániť pred poškodenie pečene a cirhózou (pečeňové zlyhanie) u ľudí s chronickou hepatitídou. Bez ďalšieho výskumu, je však možné povedať, či spirulina ponúka žiadnu skutočnú výhodu.

Zdrojmi

Spirulina je mikroskopické riasy, ktoré darí v horúcom podnebí a teplé alkalické vody. Je k dispozícii sušené a lyofilizovaný.

K Dispozícii Formuláre

Spirulina je k dispozícii v pilulku alebo prášku, alebo ako vločky. Väčšina spirulina spotrebované v Spojených Štátoch sa pestuje v laboratóriu. Existuje mnoho rôznych spirulina je druh, iba niektoré, ktoré sú uvedené na etiketách komerčne dostupné produkty. Spirulina maxima (pestované v Mexiku) a Spirulina platensis (pestované v Kalifornii), ktoré sú najobľúbenejšie.

Štítky: veľké ryby farmy, spirulina prášok zvierat, ryby gadget, vietnam rybie farmy, artemia, vajcia killifish, 3d kvetinovým sukne, spirulina prášku zelený, tekuté akvarelové, vajcia ryby

Farma Zvierat Typ husacie
Číslo Modelu Spirulina potravín
Druh Hospodárske Zvieratá
Materiál Sklo
Názov Značky NoEnName_Null

Napísať recenziu

Magic krmivo pre ryby Killifish potravín, krmív priestor okrasných rýb smažiť otvorenie špeciálne 100g spirulina prášok

Magic krmivo pre ryby Killifish potravín, krmív priestor okrasných rýb smažiť otvorenie špeciálne 100g spirulina prášok

Čistá hmotnosť: 100g, Rozsah: Rôzne mladistvých ryby , malé ryby, morské ryby .ĽUDIA. ZVIERAT . Afherinoformes , killfish druh,tropické ryby Spirulina (Arthrospira Platensis) Spirulina je prirodzené ?riasy? (cyanbacteria) prášok,

Súvisiace produkty