ZOMEI CPL Kruhové Polarizer Fotoaparát filter pre Canon, Nikon DSLR Fotoaparát, objektív 52mm/55/58/62/67/72/77/82mm

Novinka

€8.21

Skladom

A polarizer je optický filter, ktorý prechádza svetlo špecifickej polarizácia a bloky vlny iné polarizácie. Je možné previesť lúč svetla alebo zmiešané polarizácia do lúča s dobre definovanými polarizácia. Bežné typy polarizátory sú lineárne polarizátory a kruhové polarizátory. Polarizátory sa používajú v mnohých optickej techniky a nástroje, a polarizačné filtre nájsť aplikácie vo fotografii a liquid crystal display technology. Polarizátory možno aj pre iné typy elektromagnetických vĺn okrem svetla, ako napr. rádiové vlny, mikrovlny, a X-lúče. Kruhový Polarizer filtre sa používajú na zníženie odlesky od nekovových plôch (windows, vody a pod.) a na zvýšenie hustoty do neba a/alebo lístie absorpciou odráža svetlo. Oni tiež umožní zdôrazniť detaily, ako sú mraky a robí obrázky ostrejšie, s hlbším farebných tónov. Ich účinok sa nedá dosiahnuť pomocou počítačového softvéru. CPL filter : Silm CPL: HD-W MC-CPL V ZOMEI U-HD Tvrdeného Skla, obojstranný 18-Vrstvový Multi-Vrstvené Digitálnym Kruhovým Polarizer (CPL) Filter umožňuje odstrániť nežiaduce odlesky od nekovových povrchov, ako je napríklad voda a skla, a tiež zlepší sýtosť farieb jasnosť a kontrast. Tento závitové filter sa často používa na zvýšenie kontrastu a sýtosti farieb v modrú oblohu a biele oblaky napríklad. ZOMEI CPL nemajú vplyv na celkové vyváženie farieb výstrel a budú poskytovať ochranu pre váš objektív pri streľbe. Novo vyvinutý špičkových obojstranný 18-Vrstva s Multi-Vrstvou prináša priemerný svetlo prenosovej rýchlosti 99,5% - nú medzi 400 a 700nm (viditeľného spektra). Tieto nátery výrazne odrazy z povrchu skla umožňuje zachytiť viac svetla vo vašej fotografie. Všetky ZOMEI multi-vrstvené MC je aplikovaný v peci pri vysokej teplote lepenie povlak na povrchu skla. To je ďaleko odolnejšie ako iné povlak techniky. Chémia vrchná vrstva je určený nie len pre odolnejšie, ale sú odolné voči olejové škvrny. To znamená, že prst tlače a iných olejov, ktoré sú oveľa jednoduchšie odstrániť. Na Zomei Série dvojité vlákno 18 HD Multi-Vrstvené Kruhové Polarizačné (PL) Filter sa používa Ultra Tenký rám a Nemecko Optického Skla, ktoré môže zabrániť tmavé zákutia a nižšie odrážajú svetlo, a tiež umožňuje odstrániť nežiaduce odlesky od nekovových povrchov, ako je napríklad voda a skla.

Tthe polarizácia rýchlosť môže dosiahnuť až 99,99%, zvyšuje sýtosť farieb, definícia a kontrast. A polarizer je iný ako väčšina filtrov v, ktorý je zložený z dvoch kusov skla, namontované nezávisle vo vnútri kruhového rámu tak, že jeden môže byť otočený v porovnaní s inými. Ako je otočené, že je stále rezy z oslnenia a oparu. S SLR, môžete skutočne pozorovať túto zmenu cez hľadáčik. Polarizes zníženie oslnenia z vody, sklo, alebo akýkoľvek non-kovový povrch. Môžete tiež použiť polarizer filter stmavenie modrú oblohu. Polarizes prichádzajú v dvoch verziách, lineárna a kruhová, a automatické zaostrovanie kamery bude fungovať najlepšie s kruhovým polarizer.

Technické Špecifikácie Zomei Ultratenké Kruhový Polarizačný Filter CPL Filter Iba 4.68 mm hrúbky , širokouhlý objektív kompatibilný ultra tenký rám. Polarizácia sadzbu až na 99,9% a priepustnosťou až 99.7%. Vyrobené bez kompromisov. Sklo sa montuje s vysokým tlakom stlačte technológie. Pôvodné AGC Optické Sklo z Japonska. Všetky Materiály Použité v tejto filter Spĺňajú Požiadavky Európskej Únie normy Prostredie Prostredie Ochrana-ROHS (Obmedzenia Nebezpečných Látok).

"ZOMEi CPL Filtre

Tieto filtre ponúknuť aj amatérskych a profesionálnych fotografov vynikajúce, ZOMEi je slávny kvalitu za rozumné ceny.Majú poťah, ktorý je aplikovaný na oboch povrchoch držať späť reflexiu a zvyšuje prenos svetla.

Farba A Kontrast Doplnky

Svetelné lúče, ktoré sa odráža v každom povrchu sa môže stať polarizované tak, polarizačné filtre sa používajú na výber, ktoré svetelné lúče, zadajte váš objektív fotoaparátu. CPL filtre umožňujú odstrániť nežiaduce odlesky od nekovových povrchov, ako je napríklad voda, sklo atď. Oni tiež povoliť farby, aby sa stal viac nasýtených a zdajú jasnejšie s lepším kontrastom.Tento efekt je často používajú na zvýšenie kontrastu a sýtosti farieb v modrú oblohu a biele oblaky.ZOMEi je polarizačné filtre nemajú vplyv na celkové vyváženie farieb výstrel.

Znížili Odlesk A Odrazy

Štítky: filter zomei, Filter 67 mm, nikon f, fotoaparát nikon, statív zomei, 58mm filter, fotoaparát, statív zomei, len pre nikon, nikon sigma, Sigma 30mm

Názov Značky Zomei
Číslo Modelu CPL
Druh Polarizer Filter
Package Áno

Napísať recenziu

ZOMEI CPL Kruhové Polarizer Fotoaparát filter pre Canon, Nikon DSLR Fotoaparát, objektív 52mm/55/58/62/67/72/77/82mm

ZOMEI CPL Kruhové Polarizer Fotoaparát filter pre Canon, Nikon DSLR Fotoaparát, objektív 52mm/55/58/62/67/72/77/82mm

A polarizer je optický filter, ktorý prechádza svetlo špecifickej polarizácia a bloky vlny iné polarizácie. Je možné previesť lúč svetla alebo zmiešané polarizácia do lúča s dobre definovanými polarizácia. Bežné typy polarizátory sú lineárne

Súvisiace produkty