FOTGA 46 mm Super Slim Stlmovač Premennej ND Filter Nastaviteľný Neutrálne ŽÚ2, aby ND400 Objektív Slim Stlmovač ND Filter pre DSLR Fotoaparát

Novinka

€6.18

/ €8.83

Skladom

FOTGA 46 mm Super Slim Stlmovač Premennej ND Filter Nastaviteľný Neutrálne ŽÚ2, aby ND400 Objektív Slim Stlmovač ND Filter pre DSLR Fotoaparát

Neutrálnej Hustoty (ND) filtre môžu znížiť intenzitu svetla rovnako bez významne mení svoju farbu. Fotga stlmovač ND filter môže zmeniť svetelný tok podstatne so slobodou, čím sa znižuje množstvo svetla z 2-násobok najnižšej až o 400-krát z hightest. To možno ľahko nahradiť desiatky všetkých stupňoch hustota ND šedé filtre (max. rovná 3 ND9)(1 ND9 môže znížiť tri triedy svetlo). Operácia je veľmi výhodné, keď vyberiete požadovanú hustotu, len rotačné filtre. Index známky na filter, aby ste vedeli presne množstvo zníženie na prvý pohľad.Tento ND filter je vysoko odporúčané slávnych fotografov a režisérom. Ak to máte, nebudete musieť nosiť veľa filtre pre streľbu.

Funkcie:

Tento Fotga ND filter je oveľa tenšia ako u iných značiek, dva filtre, hodí sa navzájom lepšie.

To je nastaviteľná od ŽÚ2, ŽÚ4, ND8 na ND400 nekonečne, spokojní rôznych podmienok snímania.

Neutrálnej Hustoty (ND) filtre môžu znížiť intenzitu svetla rovnako bez významne mení svoju farbu.

Neutrálne filtre sa často používajú na dosiahnutie motion blur účinky s spomalenie rýchlosti uzávierky.

Značka stupnice a "Min"(najľahšie), "Max" (najtemnejšie) značky na vonkajšom krúžku, aby pomohli používateľom presne nastaví na určitú hustotu.

V silnom svetle prostredia, strieľať scéna malá hĺbka ostrosti (rozmazanie pozadia, teda ukazuje hlavné telo).

V jasnom prostredí, s použitím high-density fotografiu strieľať na scénu dynamických objektov.

V jasnom prostredí, strieľať silný dynamický obrazovky (ako prúdy, vlny, športovcov, vietor a vegetácie, atď.), budeme často používať dlhší čas uzávierky, na blur celý pohyb alebo jeho časť.

Modulovať na primeranej hustoty pre fotografovanie s bleskom v blízkej vzdialenosti.

Používa sa v rôznych scén, ktoré potrebujú širokú škálu úprava množstva svetla.

S 46 mm s vonkajším závitom/ 49 mm, vnútorný závit, môže byť namontovaný na 46 mm, objektív alebo pripojený k 49 mm, prídavný filter.

Zmestí zrkadlovka/ digitálny fotoaparát/ videokameru DV.

Špecifikácie:

Materiál: Optické Sklo

Neutrálne trieda: 2-400

Späť priemerom závitu (pripevnenie na objektív, vonkajší závit): 46 mm

Predné priemerom závitu (pripojiť prídavný filter, vnútorný závit): 49 mm

Položka hmotnosť: 16 g / 0.56 oz

Veľkosť balenia: 7 * 8.5 * 1.4 cm / 2.76 * 3.35 * 0.55 v

Package hmotnosť: 42g / 1,48 oz

Zoznam Balíkov:

1 * 46 mm Stlmovač ND Filter

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: len sony, benro držiak filtra, canon sx50 hs, FOTGA, 46 mm makro, tianya nd, allen heath, 46 mm, fotoaparát opony, box matt

Druh ND Filter
Číslo Modelu 46 mm
Package Áno
Názov Značky FOTGA
Urcenim Uni directional
Dĺžka Kábla 100 cm / 3.28 ft
Citlivosť -43±1dB

Napísať recenziu

FOTGA 46 mm Super Slim Stlmovač Premennej ND Filter Nastaviteľný Neutrálne ŽÚ2, aby ND400 Objektív Slim Stlmovač ND Filter pre DSLR Fotoaparát

FOTGA 46 mm Super Slim Stlmovač Premennej ND Filter Nastaviteľný Neutrálne ŽÚ2, aby ND400 Objektív Slim Stlmovač ND Filter pre DSLR Fotoaparát

FOTGA 46 mm Super Slim Stlmovač Premennej ND Filter Nastaviteľný Neutrálne ŽÚ2, aby ND400 Objektív Slim Stlmovač ND Filter pre DSLR Fotoaparát Neutrálnej Hustoty (ND) filtre môžu znížiť intenzitu svetla rovnako bez významne mení svoju farbu.

Súvisiace produkty