V zime Teplé Psa Šaty, Vesta Bunda s Postrojom Pre Labrador Nepremokavé Malé Stredné Veľké Psa Kabát S-4XL

Novinka

€6.86

/ €11.43

Skladom

V zime Teplé Psa Šaty, Vesta Bunda s Postrojom Pre Labrador Nepremokavé Malé Stredné Veľké Psa Kabát Čivava, francúzsky Buldog Oblečenie

Funkcia: • Ľahké nosenie-tento pes bunda prijaté vysoko kvalitnej živice veľké zips na zadnej strane, nie je to ľahké poškriabaniu a opotrebovaniu, a veľké zips je tiež ľahké dať na a vzlietnuť.

• Výhodná & univerzálny-dizajn popruhy na zadnej strane je Reflexná a nastaviteľné, to môže byť pripojený na rôzne psie vodítka, Nie je potrebné kupovať ďalšie hrudníka popruhy,môžete ich používať spoločne ako kombinácia farby.

• Vodotesný-pes kabát je vyrobený z nepremokavé tkaniny tkaniny, dobrá odolnosť proti opotrebeniu, viac módne.Na vnútornej strane je vyrobený z kompozitných flaušová tkanina, teplé a pohodlné. nosiť ju, a môžete ušetriť veľa času.

• Windproof - Na shrinkable vysokej collarband môže účinne zabrániť vietor. Elastický pás na brucho je navrhnutý tak, aby sa viac hodí pre telu, aby sa zahrial. Reflexné pásy dizajn na zadnej účinne zaisťuje bezpečnosť psa chôdzi na noc.

• Poznámka - Tento pes vesta oblečenie bude brnenie pre psov na jeseň a zimu vonku!vodeodolný, vetruvzdorný, teplo, bezpečnostné reflexné pruhy a multifunkčné, aby sa to stať nevyhnutné vybavenie pre psov v zime! s cieľom prispôsobiť váš pes dokonale, prosím, zmerať svoje psy veľkosť skôr, než uskutočníte nákup, nájdete ich na veľkosti grafu.

Typ: Pes Nepremokavá Bunda Postroj

Materiál: Polyester, Fleece a bavlna

Sezóna: Jeseň/ Zima

Farba: Námornícka Modrá, Červená

Veľkosti: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Vďaka za vaše porozumenie.

Package zahrnuté:

1 * Pes Bunda

Štítky: zlatý retriever, srsť psa zime, príslušenstvo psa, draci psov, handričkou psa, psov, oblečenie, domáce zvieratá koker, ochranné psie oblečenie, čierny labrador, oblečenie s vlkmi, oblečenie psa

Materiál Polyester
vzor Pevné
Sezóna Zimné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

V zime Teplé Psa Šaty, Vesta Bunda s Postrojom Pre Labrador Nepremokavé Malé Stredné Veľké Psa Kabát S-4XL

V zime Teplé Psa Šaty, Vesta Bunda s Postrojom Pre Labrador Nepremokavé Malé Stredné Veľké Psa Kabát S-4XL

V zime Teplé Psa Šaty, Vesta Bunda s Postrojom Pre Labrador Nepremokavé Malé Stredné Veľké Psa Kabát Čivava, francúzsky Buldog Oblečenie Funkcia: • Ľahké nosenie-tento pes bunda prijaté vysoko kvalitnej živice veľké zips na zadnej strane,

Súvisiace produkty