Mäkké Nepremokavý Pršiplášť pre spoločenské Psy, Mačky Transparentné Pršiplášť Ľahké Oblečenie, Nepremokavé Krásne Malý Pes Pršiplášť s Kapucňou

Novinka

€6.59

/ €7.76

Skladom

Funkcia

Veľmi Módne Oblečenie pre domáce Zvieratá,Vaše Dieťa Pet je v Pohode.Kvalitný Transparentný Pršiplášť Svetlo Jednoduché Umývanie,Vhodné na Nosenie.Jedinečný Patten Robí Rozdiel

* Priedušná Oka Handričku pre spoločenské Psy a Mačky

* S klobúk a Lano Diera

* Stroj Umývateľný je Povolený

* Vrecko je možné Dať Hračky alebo Lano

* Ľahké prenášanie a Skladovanie

Farba:Modrá/Biela/Zelená/Ružová

Tabuľka Veľkostí

Fotografie Produktov

Prosím, kontaktujte nás pred úhrady, ak chcete mix veľkoobchod alebo vybrať iný lodnej dopravy,budeme upravovať v kombinácii prepravné náklady v závislosti od vašej objednávky. Nebude vrátenie po zaplatení. Vítame zmiešané veľkoobchodníkov. Tešíme sa na spoluprácu s vami.

Prosím, zanechajte nám správu, ak chcete vybrať farbu alebo veľkosť sortimentu, keď si objednáte a my vám pripravíme položky pre vás správne. Ďakujeme!

Ciel,Ciel a Daní

Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny'customs office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú ponúkanie/nákup. Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy(poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore – nenechajte sa zmiasť ďalšie poplatky za dopravu.

Naše Hlavné Produkty

Obojok a Vodítka(Vedie),Pes Postroje, Psie Oblečenie ; Pes T-košele , Mikiny, atď...,Pet Šperky, Mačky, Obojky a Pet Produktov.

Vrátenie peňazí

Výmena Len

1. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

2. Kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky.

Spätná väzba

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy služieb Zákazníkom je naša Č. 1 gól . Chceme vedieť váš návrh a názory na našich tovarov a služieb, tým, že vaše ohlasy.

Platby

1. Akceptujeme alipay tu.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3. Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky.

4. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/ alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Poštovné a zavesenie

1. Väčšina produktov sú freeshipping. Položky sú dodávané z Číny pomocou Čína príspevok leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 25 pracovných dní.

2. Ak potrebujete ďalšie prepravné spôsoby, prosím kontaktujte nás vopred a budete musieť zaplatiť dodatočné poplatky.

3. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Budeme Loď vašej Objednávku načas, Ale Dátum Doručenia je len závisieť na Spôsob Dopravy, Ktorý si vyberiete! Ak potrebujete položku naliehavo.pls kontaktujte ue upgrade prepravné služby na iné prepravné spoločnosti zaplatením možnosťou upgrade poplatky.Tak dúfame, že sa nemusíte opúšťať žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, pretože dlhý čas prepravy.Pozitívna spätná väzba je dôležité, aby na Hanke.sk.Budeme prenájom správy, ak existuje akékoľvek oneskorenie pri preprave . Z dôvodu nepriaznivého počasia a sviatky,Možno tam sú niektoré odkladu.Ale nemáme nádej získať viac negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ako dlho doprava.Ďakujeme vám za vašu odpustiť! Ďakujem!!!

Môžeme sa vybrať lodnej dopravy v závislosti od vášho lodné náklady nie vášho výberu.Pls kontaktujte nás, ak máte špeciálne požiadavky na prepravu .

Štítky: hjkl postroj psa, pet pršiplášť, objala psa na postroj, mačka pršiplášť, vktech postroj psa, pes pršiplášť malé, pes celkové, pes dážď, zákazku postroj psa, tkané postroj psa

Názov Značky CoolPaw
Druh Psy
Materiál PU

Napísať recenziu

Mäkké Nepremokavý Pršiplášť pre spoločenské Psy, Mačky Transparentné Pršiplášť Ľahké Oblečenie, Nepremokavé Krásne Malý Pes Pršiplášť s Kapucňou

Mäkké Nepremokavý Pršiplášť pre spoločenské Psy, Mačky Transparentné Pršiplášť Ľahké Oblečenie, Nepremokavé Krásne Malý Pes Pršiplášť s Kapucňou

Funkcia Veľmi Módne Oblečenie pre domáce Zvieratá,Vaše Dieťa Pet je v Pohode.Kvalitný Transparentný Pršiplášť Svetlo Jednoduché Umývanie,Vhodné na Nosenie.Jedinečný Patten Robí Rozdiel * Priedušná Oka Handričku pre spoločenské

Súvisiace produkty