Hojdacia sieť Stoličky Macrame Swing Visí Bavlnené Lano hojdacia sieť Swing Stoličky pre Vnútorné

Novinka

€8.60

/ €34.38

Skladom

73772 Swing Nordic Štýl hojdacia sieť Bezpečnosť Béžová Visí hojdacia sieť Stolička Swing Lano Vonkajšie Vnútorné Závesné Kreslo Garden Sedadlo pre Dieťa Dospelých

Popis:

1. Relaxovať telo a myseľ pomocou swing predseda visí čipky hojdacia sieť.

2. Pohodlie a relax. Čipky swing čistý stolička môže byť použitá ako svetlo, kolísky a hojdacie kreslo na čítanie stoličky a relaxačné meditácie stoličky, tak, že sladko hojdačky mimo, si prírody, oddýchnuť pri západe slnka, relax pri bazéne, alebo v salóniku. Paluba, počúvať dážď, cvrčky, vtáčí spev alebo tichý hvězdářství noc, atď.

3. Platné pre vnútorné a vonkajšie aj ďalšie zariadenia, ako je rodina, spálňa, sunbathroom, detskej izby, obývacej izby, atď. Pridaním kúzlo na záhradách, dvoroch a paluby, všestrannosť je dosť slúžiť ako hojdacia sieť stoličky, izba zobrazenie alebo jedinečné umelecké diela.

4. Prenosné a ľahko zavesiť, to môže byť presídlené takmer kdekoľvek. To bude hotové za pár minút. Nízka hmotnosť, ľahko skladovať a prepravovať. Ľahko visí zo stropu, stromy alebo akýkoľvek pevný projekcia, že môže podporiť svoju váhu.

5. Hand-made etnický štýl unikátna hojdacia sieť swing štýl pre každého domova priniesť móda a jedinečný dotyk. Výroba, 100% bavlna ručné. Ručné umývanie. Zabrániť vonkajšie prvky.

Funkcia:

1. Nízka hmotnosť, ľahko sa prenášajú alebo ukladajú.

2. Vhodné na dvore, camping, poľovníctvo, turistika, cestovný ruch, atď.

3. Ľahký a pevný, veľmi pohodlné.

4. Úsek vaše dĺžka tela tak, že si môžete oddýchnuť od hlavy až k päte.

5. zavesiť dokonale na verande alebo pobočiek. Pohodlné kolísky stoličky sa čoskoro stane svoje obľúbené miesto k odpočinku.

Špecifikácia:

Materiál: Bavlnené lano net

Farba: White/black

Veľkosť: ako je znázornené

Package zahrnuté:

1x hojdacia sieť Stoličky

Štítky: tábor swing stoličky, nordic stoličky salóny, kyvné stoličky, hojdacia sieť stoličky macrama, závesné košíky stoličky metrov, lacná záhradná hojdačka stoličky, mimóza visí vajcia stoličky, stolička swing, to, terasa, hojdačka, stolička zavesiť

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Hojdacia Sieť Stoličky/Macrame Swing
Materiál Bavlna

Napísať recenziu

Hojdacia sieť Stoličky Macrame Swing Visí Bavlnené Lano hojdacia sieť Swing Stoličky pre Vnútorné

Hojdacia sieť Stoličky Macrame Swing Visí Bavlnené Lano hojdacia sieť Swing Stoličky pre Vnútorné

73772 Swing Nordic Štýl hojdacia sieť Bezpečnosť Béžová Visí hojdacia sieť Stolička Swing Lano Vonkajšie Vnútorné Závesné Kreslo Garden Sedadlo pre Dieťa Dospelých Popis: 1. Relaxovať telo a myseľ pomocou swing predseda visí

Súvisiace produkty