10pcs Kvet Voňajúce Krém na Ruky Prírodné Starostlivosti o Ruky Hydratačný Krém, Vianočné 10 Ovocných drevín Kvetinová Vôňa Krém na Ruky

Novinka

€7.05

/ €10.22

Skladom

Odrážky:

1、Kvetinový Krém na Ruky: ručne krémy funkciu príjemná vôňa, ktorá vám umožní vyživujú, hydratujú, bielenie, a zlepšiť suchú pokožku kedykoľvek.

2、Hladké a Hydratačné: jedinečná formula umožňuje, aby sa ľahko vstrebáva do drsnej kože, udržuje ju jemnú a hebkú, bez pocitu lepkavé. Udržuje pokožku zdravú a hydratačné.

3、Vynikajúcu Účinnosť: Prírodné, žiadne stopy, trvalé stereotypy, mierne starostlivosti o pleť.

4、Aróma Vzorca: Naše krém na ruky zachytáva aromatických podstatu kvetinová, že obnoviť kožu a prebudí vaše zmysly a myseľ, telo a ducha.

5、Darčeková Sada: ideálny darček pre seba alebo pre milovanú osobu pre všetky príležitosti. Ideálna kabelka veľkosť pre cestovanie a každodenné použitie.

Funkcie:

Kvetinový Krém na Ruky: ručne krémy funkciu príjemná vôňa, ktorá vám umožní vyživujú, hydratujú, bielenie, a zlepšiť suchú pokožku kedykoľvek.

Hladké a Hydratačné: jedinečná formula umožňuje, aby sa ľahko vstrebáva do drsnej kože, udržuje ju jemnú a hebkú, bez pocitu lepkavé. Udržuje pokožku zdravú a hydratačné.

Vynikajúcu Účinnosť: Prírodné, žiadne stopy, trvalé stereotypy, mierne starostlivosti o pleť.

Aróma Vzorca: Naše krém na ruky zachytáva aromatických podstatu kvetinová, že obnoviť kožu a prebudí vaše zmysly a myseľ, telo a ducha.

Darčeková Sada: ideálny darček pre seba alebo pre milovanú osobu pre všetky príležitosti. Ideálna kabelka veľkosť pre cestovanie a každodenné použitie.

Špecifikácie:

Netto obsahom: asi 30g/ks

Výhody: vyživujú pokožku, hydratujú a zlepšiť suchú pokožku

Balenie Zoznam:

10pcs*Krém na Ruky (náhodné vôňa)

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: rúry handcreme, ručné kroviny, zbraň striekajúcej vode, ručné krémy mužov, ručné krémy, creme tvár, vosk crema, muži krém, krém na ruky, moistur

Zložka Krém Na Ruky
Pôvod CN(Pôvodu)
NET WT Iné
vôňa 10 chuť
Číslo Modelu Krém Na Ruky
Názov Značky Lanthome
Funkcia Anti-chapping

Napísať recenziu

10pcs Kvet Voňajúce Krém na Ruky Prírodné Starostlivosti o Ruky Hydratačný Krém, Vianočné 10 Ovocných drevín Kvetinová Vôňa Krém na Ruky

10pcs Kvet Voňajúce Krém na Ruky Prírodné Starostlivosti o Ruky Hydratačný Krém, Vianočné 10 Ovocných drevín Kvetinová Vôňa Krém na Ruky

Odrážky: 1、Kvetinový Krém na Ruky: ručne krémy funkciu príjemná vôňa, ktorá vám umožní vyživujú, hydratujú, bielenie, a zlepšiť suchú pokožku kedykoľvek. 2、Hladké a Hydratačné: jedinečná formula umožňuje, aby sa ľahko

Súvisiace produkty