3L Elektrický Skúter Predné Vrecko Požičovňa Rukoväť, Taška Rýchle Uvoľňovanie Vodotesný Vak EVA Tvrdá Škrupina Predné Vrecko na Koni Príslušenstvo

Novinka

€12.64

/ €14.53

Skladom

3L elektrický skúter predné vrecko požičovňa rukoväť, taška rýchle uvoľňovanie vodotesný vak EVA tvrdá škrupina predné vrecko na koni príslušenstvo

Odrážky:

1、Kompatibilný so Všetkými Elektrické Scooter: Na taška na riadidlá môžu byť bezpečne pripojený k hornej trubky, ktorý je univerzálny pre väčšinu bicykle. Je ľahko rozobrať a neprejde na hrboľaté alebo kamenistá cesta. K dispozícii v 2 Kapacita vaku si vybral:2L,3L.

2、Praktický a Krásny Dizajn: môžete ľahko účtovná nabíjačku nástrojov,opravy nástrojov a ďalšie položky, ako sú telefóny,kľúče, peňaženku, atď., bez toho, krásu vášho elektrické scooter alebo skladací bicykel.

3、za Studena Lisované Ťažké Bývanie Procesu: EVA materiálu,Veľmi ľahký,odolný voči pádu a ťažké nedeformujte, oxid vzor PU tkanina na povrchu,perfektný zápas s kovovou štruktúrou rôznych farieb, kolobežke alebo bicykli.

4、Nastaviteľné a Klasifikované Skladovania Dizajn: sieťové vrecko vo vnútri, aby veci z pohybujúcich sa okolo a škody na cennosti, ako sú mobilné telefóny, Anti-slip č riadidlá popruh upgrade dizajn, len je potrebné prispôsobiť hore a dole, nebude blokovať svetlo.

5、Nepremokavé Funkcie: Tento elektrický skúter skladovanie taška vyrobená z nepremokavé PU tkanina. Zips je vyrobené z nepremokavého materiálu, ale nie namočiť dážď na dlhý čas, aby nedošlo k úniku.

Funkcie:

1. Vysoká Kvalita Materiál: elektrický skúter taška na riadidlá je vyrobená z EVA s 3D die-proces odlievania.Povrchový materiál carbon fiber PU môže byť vysoko oderu odolná a trvanlivá, vynikajúcu štruktúru a štýlový vzhľad.

2. Vodotesný Vlastnosti: Povrch materiálu tento skúter pack je PU materiálu a lepiacej vodotesný zips. Taška vo vnútri by nemala byť mokré, čo udrží váš mobilný telefón, okuliare a iné osobné veci v suchu po celú dobu.

3. Dvojité Zips Dizajn: Dvojité matné protišmykovou zips s ramenami dizajn, otvorte svoje skúter taška ľahko, veľké otvorenie je vhodné pre uvedenie a vyzdvihnutie veci.Reflexné logo na vrecku zvýši noc viditeľnosť v noci na bicykli.

4. Jednoduchá Inštalácia: Na taška na riadidlá môžu byť bezpečne pripojený k hornej trubky, ktorý je univerzálny pre väčšinu bicykle. Je ľahko rozobrať a neprejde na hrboľaté alebo kamenistá cesta.

5. Ideálny Kapacita: rám taška je dostatočne veľká na uloženie vašej peňaženke, energy gel, duše, mobilný telefón, opravy bike nástroj, power bank a tak ďalej. Tam je oddelení vnútornej strane, účinný zabránilo poškriabaniu medzi položkami.

Špecifikácie:

Typ: Predné Zavesenie Taška

Materiál: PU a EVA

Spôsob inštalácie: rýchle uvoľňovanie rack dizajn

Rozmery:

2 L: o 120x105x250 mm/4.72x4.13x9.84 cm

3L: o 150x120x290 mm/5.91x4.72x11.42 palcov

Hmotnosť:

2 L: o 175 g

3L: o 250g

Balenie Zoznam:

1*Skúter Taška Na Riadidlá

Štítky: elektric skúter košík, kabelka, zložiť ninebot, mi skúter, ds18b20 nepremokavé elektroinštalácie, electr skúter, kórea foto taška, bicykel rýchle uvoľnenie, dospelých elektrický skúter pre, niu

Napätie None
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Elektrický Skúter Taška

Napísať recenziu

3L Elektrický Skúter Predné Vrecko Požičovňa Rukoväť, Taška Rýchle Uvoľňovanie Vodotesný Vak EVA Tvrdá Škrupina Predné Vrecko na Koni Príslušenstvo

3L Elektrický Skúter Predné Vrecko Požičovňa Rukoväť, Taška Rýchle Uvoľňovanie Vodotesný Vak EVA Tvrdá Škrupina Predné Vrecko na Koni Príslušenstvo

3L elektrický skúter predné vrecko požičovňa rukoväť, taška rýchle uvoľňovanie vodotesný vak EVA tvrdá škrupina predné vrecko na koni príslušenstvo Odrážky: 1、Kompatibilný so Všetkými Elektrické Scooter: Na taška na riadidlá

Súvisiace produkty