Elektrický Skúter Nahradenie Panel Pre XIAO M365 Prispôsobiť Originálne Príslušenstvo

Novinka

€10.84

/ €16.93

Skladom

Odrážky:

1.Odolné a Spoľahlivé: Vyrobené z praktických kovov a plastov, odolné a spoľahlivé.

2.Vezmite prosím na Vedomie: Ak ste don' t vedieť, ako sa pripojiť na aplikáciu, viď obrázok produktu. Tam sú niektoré kroky.

3.Kľúčové Spojenie: Pri výmene panel, prosím, pripojiť sa na plyn a elektronický brzdový prvý. Ak neexistuje bluetooth pripojenie, pripojenie k APLIKÁCII môže zlyhať.

4.Skontrolujte Hlavný Kontrolór: Pred objednaním, prosím, skontrolujte, či je váš hlavný kontrolór zlyhanie spôsobuje bluetooth verzia poškodený. Len keby Bluetooth doske je poškodený, hlavný kontrolór nie je, môžete nahradiť priamo.

5.Vymeňte Hlavný Kontrolór: Ak hlavný kontrolór je poškodený, odporúčame vám, aby ste sa musí nahradiť regulátora a Bluetooth doska s pôvodným radič v rovnakom čase. Inak, hlavný kontrolór bude škoda Bluetooth doska znova.

Špecifikácia:

Použitie: Náhrada Panel pre XIAO M365

Balenie Zoznam:

1*Výmena Palubovky pre XIAO M365

1*Kryt a Nálepky

Štítky: dashboard m365 pro, xiao m365 tabuli v13, xiao skúter spodnej platni, mi skúter, m365 sac, mosfet xiao m365, batéria m365, m365 tabuli v 2, m365 motora, m365 pro nepremokavé

Veľkosť 120*35*20mm
Napätie 12V
farba Čierna, Zelená
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál ABS
Číslo Modelu Elektrický Skúter Panel
Druh Iné

Napísať recenziu

Elektrický Skúter Nahradenie Panel Pre XIAO M365 Prispôsobiť Originálne Príslušenstvo

Elektrický Skúter Nahradenie Panel Pre XIAO M365 Prispôsobiť Originálne Príslušenstvo

Odrážky: 1.Odolné a Spoľahlivé: Vyrobené z praktických kovov a plastov, odolné a spoľahlivé. 2.Vezmite prosím na Vedomie: Ak ste don' t vedieť, ako sa pripojiť na aplikáciu, viď obrázok produktu. Tam sú niektoré kroky. 3.Kľúčové

Súvisiace produkty