3.0 MP CCTV Kamera Security System Súpravy, POE Bezpečnostný kamerový Systém kamerový Auta Nepremokavé Vonkajšie Kamery IP66 ANRAN

Novinka

€111.78

/ €196.10

Skladom

Real Video Výstrel:

Poznámka:

Zásielky z Číny by mohol prísť s dodatočné Colné Poplatky, DPH, Maklérske Poplatky, Dane a Vzdialené Oblasti Poplatky, prosím, aby sa dozvedeli o vašej krajiny colnej politiky, ANRAN nie je zodpovedný za tých poplatky.

Ponúkame EU / US/ UK/ AU Zástrčku ,štandardne je odoslaná do vašej krajine.

Na mieru pre vás:

· 2 Kamery + 4CH NVR · 4 Kamery + 4CH NVR · 6 Kamier + 8CH NVR · 8 Kamier + 8CH NVR Ponúkame 1 TB/ 2TB/ 3TB Pevného Disku na nákup voliteľné.

1536P Super HD Rozlíšenie

Na ochranu veci, ktoré sú najdôležitejšie, že bezpečnostné kamery s 1536P Full HD rozlíšenie je dôležité. S Full HD jasnosť a ostrosť, nebudete sa musieť starať o chýbajúce kľúčové detaily, ak incident sa stane, ak sa vyskytujú na vašej nehnuteľnosti.

Postavený pre vonku

Zatiaľ čo každý fotoaparát je vhodný pre vnútorné i vonkajšie použitie, boli špeciálne navrhnuté, aby vydržali tvrdé dopady prírody. Každý z nich majú IP66 rating, čo znamená, že môžu tolerovať extrémnych teplôt na oboch koncoch spektra.Sú navzájom sídli v all-kovový exteriér pre zvýšenú ochranu.

Long-range INFRAČERVENÉ nočné videnie

Pravidelné nočné podmienky, ktoré sú príliš tmavý pre fotoaparát k tomu, full-farebné obrázky, kamery budú využívať svoje infračervené Led diódy zaznamenávať ostré čierne a biele zábery, takže vám nikdy neunikne.

Detekcia pohybu a okamžité upozor. na e-mail

Môžete zapnúť detekciu pohybu upozornenia, keď sa objekt pohybuje, fotoaparát bude odosielať na nenormálnu situáciu na váš e-mail.

H. 265 Kódovanie

Vaše bezpečnostné kamery a NVR sú obe vybavené na Vysokej Efektívnosti Kódovania Videa H. 265 kompresie videa. Toto kódovanie technológie efektívne komprimuje súbor veľkosti. V skutočnosti, to môže komprimovať súbory s veľkosťou až do 50% viac ako súbory pomocou predchádzajúcich kódovanie technológie (H. 264), bez znateľné degradácie kvality.

Na diaľku z vášho mobilného

Môžete rýchlo a ľahko prezerať váš bezpečnostný systém na diaľku z vášho smartphonu alebo tabletu.

Free App

Jednoducho stiahnuť bezplatnú aplikáciu, naskenujte kód QR na NVR a kamery sa zobrazí na monitorovanie (alebo prezerať zábery).

PoE plug-and-play inštalácia

Tento bezpečnostný kamerový systém bude spustený v žiadnom okamihu vďaka Power-over-Ethernet (PoE) technológie. Všetko, čo je potrebné na pripojenie každého vášho bezpečnostné kamery na vaše NVR je jeden ethernetový kábel spustiť. Tento kábel poskytuje napájanie a prenos videa.

Detail:

Package Detaily:

4CH NVR Systém: · 1x 4CH POE NVR · 2/4x Bullet Kamery · 1x NVR Napájací Adaptér · 2/4x Skrutky Pack · 1x USB Myš · 1/2x 15m káble pre sieť Ethernet · 1/2x 30 m káble pre sieť Ethernet · 1x Výstražné Nálepky(dar) · 1x Rýchly Sprievodca · 1x 1m Kábel Siete 8CH NVR Systém: · 1x 8CH POE NVR · 6/8x Bullet Kamery · 1x NVR Napájací Adaptér · 6/8x Balenie Skrutky · 1x USB Myš · 3/4x 15m káble pre sieť Ethernet · 3/4x 30 m káble pre sieť Ethernet · 1x Výstražné Nálepky(dar) · 1x Rýchly Sprievodca · 1x 1m Kábel Siete

Poznámka:

· Ak ste vybrali túto súpravu obsahovať pevný disk, jednotku pevného disku bude vopred nainštalovaný v nvr pred zásielky. · Ak chcete používať prehrať, musíte si kúpiť kit s Pevného Disku.

KUPUJÚCEMU OZNÁMENIE

Zásielky

1. Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená Hanke.sk. 2. Ak si vyberiete expresné zásielky a vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti tým, Fedex /DHL, budete musieť zaplatiť navyše 30 usd diaľkové expedičný poplatok. Alebo prosím, dajte nám nové inú adresu, ktorá nie je vzdialená.Vzdialenej plochy kontrola cez odkaz. https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ak máte akékoľvek zmeny na objednávku, prosím zanechať správu v objednávke. 4. Skontrolujte prosím, vašu adresu a kontaktné číslo je správne, skontrolujte predovšetkým svoje psč a mesto je správne informácie ,v opačnom prípade vašu zásielku nebude lode von.

Záruka

Jeden rok záruka na všetky výrobky, všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť. Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné poplatky .Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania.

Spätná Väzba&Rating

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, kamera cctv auta bezpečnostný systém, 6 cctv kamerový systém, 8 kanálov kamerový systém, anran nvr, fotoaparát surveil, 2 cctv kamera security system kit, kamera ip poe, poe injektor

Pôvod CN(Pôvodu)
Dĺžka Kábla 18 m
Kompresia videa H. 265
Zdroj Napájania USA/EÚ/AU/UK Plug k Dispozícii
TV Systém PAL
Číslo Modelu AR-POE-NBlack
Certifikácia CE
Video Výstup VGA / HDMI
Video Vstup 4 Kanál
Rozlíšenie 1440P
KS Kamery 8Pcs
Pixel 3.0 MP
Názov Značky anran
P2P Vzdialený Pohľad Podpora Android a iPhone(iOS)
fotoaparát moc poe napájanie

Napísať recenziu

3.0 MP CCTV Kamera Security System Súpravy, POE Bezpečnostný kamerový Systém kamerový Auta Nepremokavé Vonkajšie Kamery IP66 ANRAN

3.0 MP CCTV Kamera Security System Súpravy, POE Bezpečnostný kamerový Systém kamerový Auta Nepremokavé Vonkajšie Kamery IP66 ANRAN

Real Video Výstrel: Poznámka: Zásielky z Číny by mohol prísť s dodatočné Colné Poplatky, DPH, Maklérske Poplatky, Dane a Vzdialené Oblasti Poplatky, prosím, aby sa dozvedeli o vašej krajiny colnej politiky, ANRAN nie je zodpovedný

Súvisiace produkty