Reolink Fotoaparát NVR Súprava 4K 8ch 8MP bezpečnostné Kamery plus 8ch 4K NVR 2TB HDD Vonkajšie IP66 RLK8-800B4

Novinka

€346.99

/ €408.22

Skladom

Objednávky z DE, UK skladu sa môže dostať faktúru s DPH. Kontaktujte nás, ak ju budete potrebovať.

Aplikovať na Viacerých Príležitostiach

Reolink 8MP 4K Ultra HD kamerovým systémom 8ch 2TB HDD NVR & 4pcs PoE IP Kamery Nepremokavé Video Audio dohľad auta RLK8-800B4

4K Ultra HD, Lepšie Detaily

4K Ultra HD (8MP, 3840 x 2160) prináša takmer 4-krát jasnosť ako 1080p. Tento vynikajúci auta zobraziť najjemnejšie detaily kľúča v sviežosťou, aj keď si digitálne priblíženie tak, že všetky nejasnosti vo video zábery môžete splniť, aby sa vyjasnila.

Až 30 m nočné videnie

18pcs infračervené Led diódy a pokročilé technológie IR, aby Reolink B800 výborný na nočné videnie bezpečnostné kamery, čo vám umožňuje vidieť všetky udalosti jasne aj v tme. S dlhým nočné videnie vzdialenosť až 100 stôp, môžete presne určiť prítomnosť ľudí v prípade, cez videá zachytené pomocou B800 video surveillance camera.

24/7 Monitorovanie a Záznam, NVR Nikdy Nespí

Tento 8CH 4K PoE NVR bezpečnostný kamerový systém podporuje súčasné živé kŕmenie a 24/7 záznam pre všetky kamery. na B800 bezpečnostné IP kamera môže nielen nahrávať len pohyb klipy, ale aj každú jednu minútu na to, čo sa stalo. Keď sa niečo abnormálne je zistené, budete mať okamžite oznámené. Nikdy nebudete chýbať nič.

Re-inštaláciu HDD sa môže Zmeniť na Ďalšie Skladovanie

RLK8-800B4 je s re-inštaláciu 2TB HDD. Ak chcete viac, väčšie, skladovanie, môžete zmeniť 2TB HDD až 4TB, tiež môžete pripojiť extra 4TB externý HDD na NVR rozšíriť jeho skladovanie.

PoE – Jednoduché Nastavenie, Dokonca aj pre Začiatočníkov

Skutočný plug and play bezpečnostný systém! Funkcie PoE (Power over Ethernet), s jednotný sieťový kábel pripojenie každá IP kamera pre NVR pre obe napájanie a video prenos signálu. Jednoduché zapojenia – vedenie procesu nemôže byť jednoduchšie pre HOBBY nadšencov a začiatočníkov.

Videnie na diaľku, Kedykoľvek a Kdekoľvek

Na diaľku zobrazenie ip kamera zadarmo cez Reolink App na vašom mobilnom zariadení, zdarma Reolink Klienta na vašom počítači webových prehliadačov (IE, Google Chrome Microsoft Okraj, Safari, Firefox, atď.).

Zamerať sa na Oblasti, Ktoré Ohľadu na to,

Môžete označiť aj z príslušných oblastí detekcie pohybu sa oslobodiť sa od falošných poplachov. Keď niekedy detekcia pohybu je aktivovaná, budete dostávať e-mailové upozornenia s ukážkami a APLIKÁCIE alarm tlačil tak, že príslušné opatrenia by sa mali prijať.

Inteligentné Pohybové Upozornenia

Tento 4K 8MP bezpečnostné kamery môžu detekciu pohybu a upozorní vás okamžite prostredníctvom push oznámenia, upozornenia na e-maily alebo bzučiak znie. Môžete prispôsobiť všetky druhy záznamov, aby sa zmestili vaše potreby.

Nastavenie Detekcie Pohybu Plán pre NVR

Detekcie pohybu na NVRs je zapnuté po celý čas v predvolenom nastavení, používatelia môžu naplánovať, keď detekcie pohybu bude fungovať a keď nie podľa aktuálnych potrieb.

Prehrávanie videa -- Pripomínajú Udalosti a Momenty

Prehrávanie funkcia tohto NVR RLN8-410 umožňuje poznať celé udalosti. · Replay významný dôkaz, alebo zábavné video záznamov. · 4-kanál, súčasné prehrávanie · Môžete rýchlo vyhľadávať všetky udalosti, ktoré sa udiali v každom čase. · Časovač osi konštrukcie podľa split screen je vhodné, aby ste slobodne vrátiť do rôznych dní, hodín, minút alebo ak chcete zobraziť udalosti ste vynechal.

Práca s Reolink Wifi Kamera

RLN8-410 by mohol fungovať dokonale so Reolink PoE fotoaparát na 24/7 záznam, detekciou pohybu, živého zobrazenia, prehrávania a ďalšie funkcie. A to tiež podporuje prácu s Reolink wifi, fotoaparát, ak sú v rovnakej sieti LAN.

Pripravený pre Kdekoľvek, vo Vnútri a Outdoorsr

Nebojte sa, aby tieto 4K Ultra HD PoE kamier kdekoľvek, vo vnútri alebo mimo. S IP66 vodotesný hodnotenie, tieto kamery sa nikdy zmenšiť späť v prednej prvkov, ako zmrazenie dážď, silné sneženie, extrémnemu chladu a tepla. B800 je naozaj celoročné bezpečnostné kamery.

Bezplatná Aktualizácia Firmvéru

Zadarmo Reolink firmware update pomáha fotoaparát/NVR držať krok s aktuálne funkcie, ako aj stanovenie žiadne chyby ani závady.

Podrobnosti o RLN8-410 NVR a B800 IP kamery

RLK8-800B4 Špecifikácie

Štítky: pevný disk, ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, dahua nvr, fotoaparát reolink, vták vonkajšie, kamera ip poe, reolink, ip a rs232, 4k 8mp ip

Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)
Efektívnych Pixelov 3840x2160 (8.0 Megapixel)
Číslo Modelu RLK8-800B4
Redukcia Šumu 3D DNR
Audio Vstup Fotoaparáty s vstavaným-in Mic
kamera napájanie NVR PoE Sieťové Porty
Dĺžka Kábla 18 m
Max. Prístup Používateľa 20 Užívateľov
Podsvietenie Odškodnenie Podpora
Nočné Videnie Vzdialenosť až 30 m
Nahrávanie Snímok Za Sekundu PAL
Pracovné Prostredie Teplota
Podporované OS PC
Názov Značky reolink
Uhol Pohľadu Horizontálne
Rozlíšenie Main Stream
Video Vstup 8 Kanálov
Kompresný Formát H. 265
obrazový Senzor 1/2.5" CMOS Senzor
TV Systém PAL
KS Kamery 4pcs
Objektív f=4.0 mm, F=2.0
Dátový tok Main Stream
IP Video Vstup 4*B800 Vonkajšie PoE IP Kamery(podpora až 8 Reolink fotoaparát)
Skladovanie Predinštalované 2TB HDD(podpora až do 4TB)
Podporované Štandardné IEEE 802.3 na
Externý HDD 1 x Esata (Zálohy)

Napísať recenziu

Reolink Fotoaparát NVR Súprava 4K 8ch 8MP bezpečnostné Kamery plus 8ch 4K NVR 2TB HDD Vonkajšie IP66 RLK8-800B4

Reolink Fotoaparát NVR Súprava 4K 8ch 8MP bezpečnostné Kamery plus 8ch 4K NVR 2TB HDD Vonkajšie IP66 RLK8-800B4

Objednávky z DE, UK skladu sa môže dostať faktúru s DPH. Kontaktujte nás, ak ju budete potrebovať. Aplikovať na Viacerých Príležitostiach Reolink 8MP 4K Ultra HD kamerovým systémom 8ch 2TB HDD NVR & 4pcs PoE IP Kamery Nepremokavé Video

Súvisiace produkty