1000N 200W Garáž Motora Garážové brány Otvárač Prevádzkovateľ Brány max Valec Elektrické NA PREDAJ VEĽKÝ

Novinka

€109.02

/ €118.49

Skladom

Upozornenie:

1. Pre EÚ AU krajín, sme dodaní položky z zámorské sklady . Dodanie je rýchlejšie a lacnejšie . PRE klienta, z Rusko-Bielorusko-Kazachstan-Ukrajina Kirgizsko , zasielame priamo z Číny. Vyššie uvedené všetky oblasti, colná, dverí k dverám a služby!

2. Pre ostatné krajiny, sme spolupracovali doprava agent pre nákladné zľavy.

3. Viac ako tri stroje, obráťte sa na dodávateľa, ak chcete získať ďalšie zľavy!

Výroba Popis

Automatické Garážové Brány Otvárač je odpoveď ak hľadáte pre extra bezpečnosť a pohodlie, pre váš domov alebo podnikania majetku . Hrajú výkonný AC motor navrhnuté pre náročné použitie, je schopný pohybu brány s ťahanie a tlačenie platnosti 10 00N! Pomocou Pokročilých Technológií, tento garážové brány otvárač je vybavená soft & plynulé otváranie/zatváranie režim, aby vyhovovali vašim potrebám. Ľahká inštalácia a testovanie. Jedno pripojenie napájacieho kábla bude vás viedlo k príjemným východiskovým tejto brány otvárač.

POZNÁMKA: Gates nie sú zahrnuté.

Bezpečnostné Pokyny uistite sa Prosím, že napájanie zhodovalo s napájacie napätie brány otvárač. Deti sú zakázané dotknúť sa na ovládacie zariadenia. Uistite sa prosím, že nikto nie je v okolí hlavného motora alebo brány, keď je prepínač prevádzkované, a to je zvyčajne žiadal, aby skúmať stabilitu inštalácie. Prosím dočasne prestať používať, ak hlavného motora potreby vykoná opravu alebo nariadenia. Navyše, ľudia s telesným a mentálnym vady, sú nespôsobilé pre prevádzku tohto produktu, pokiaľ nie sú pod dohľadom profesionálov. Na údržbu výrobku musí byť vykonané odborníkmi.

Varovanie Prosím, prečítajte si návod starostlivo pred inštaláciou tohto produktu. Zabezpečiť, aby hlavný motor a jeho súčasti sú dobré mechanické vlastnosti, a brány môže pracovať flexibilne pred inštaláciou hlavného motora. Po inštalácii skontrolujte a test, pomocou mechanických majetku.

Ponúka Pohodlné pre inštaláciu a ladenie, vysoko automatické. Dvakrát odvedeného a humanized navrhnutý tak, diaľkové ovládanie, samostatne zámok tlačidiel. Citlivé operácie. Diaľkové ovládanie pre viac ako 25m. Automatické napájanie skontrolujte funkciu. Bude auto-prečítajte si spustené moc a zastaví, ak všetky prekážky sa vyskytuje počas stúpa a klesá procesu. Flexibilné spustenie a zastavenie. Možnosť použiť samostatne-zámok v prípade výpadku prúdu. Stlmiť prevádzky, údržby zadarmo a spoľahlivý. Diaľkové ovládanie kapacita 25~35 metrov (50 m v otvorenom priestore). Mäkký a hladký štart a stop. Auto pamäti zazvonil limit. Ide späť, ak sa stretnúť s prekážky pri zatváraní a zastaví pri otváraní. Elektronické rozsah limit; presné, spoľahlivé a jednoduché nastavenie. Automatické napájanie skontrolujte funkciu. Možnosť použiť samostatne-zámok v prípade výpadku prúdu.

Technicals Model: ZTGD1000 Pull aj Push Platnosť: 1000N Menovité Napätie: AC 220V Motor Napätie: 24V DC, Výkon Motora: 200W max Platné Plocha: 15m2 max Železničnej Dĺžka: 3 m (reťazca) Prevádzkový Hluk: Bežecká Rýchlosť: 120 mm/s, Diaľkové Ovládanie Kód: Rolling code Diaľkové Frekvencia: 433.92 MHZ Diaľkovo Napätie Batérie: 12 V, 27A Auto Blesk: vypne po 3~5 minút Hrubá Hmotnosť: 16kg (35lbs) Rozmery balenia: 99*24*20 cm (39"*9"*8")

Package Detaily, 1 X ZTGD1000 Garážové Brány Otvárač 2 X Diaľkové Ovládanie 1 X Sada vodiacej Koľajnice (3 m) 1 X Sada Inštalačné Príslušenstvo 1 X Bezdrôtová Klávesnica 1 X montáž na Stenu Diaľkové 1 X užívateľská Príručka

Štítky: automatu brány, centrálne pneumatické, pneumatický vankúš, brány swing, automatu swing brány, 500mm plyn jar, automatické brány, motorové, klapky plynu jar, plyn výťah, Gate

Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

1000N 200W Garáž Motora Garážové brány Otvárač Prevádzkovateľ Brány max Valec Elektrické NA PREDAJ VEĽKÝ

1000N 200W Garáž Motora Garážové brány Otvárač Prevádzkovateľ Brány max Valec Elektrické NA PREDAJ VEĽKÝ

Upozornenie: 1. Pre EÚ AU krajín, sme dodaní položky z zámorské sklady . Dodanie je rýchlejšie a lacnejšie . PRE klienta, z Rusko-Bielorusko-Kazachstan-Ukrajina Kirgizsko , zasielame priamo z Číny. Vyššie uvedené všetky oblasti, colná, dverí

Súvisiace produkty