Pôvodné cena 300W 500w 600W 48v nízka rýchlosť vetra Plnenie Vodotesný regulátor nabíjania pre 300w 500w 600w veterných turbín

Novinka

€40.76

/ €47.95

Skladom

500w 600W 48v nízka rýchlosť vetra Plnenie Vodotesný regulátor nabíjania pre 300w 500w 600w veterných turbín

Nepremokavé veterných turbín regulátor nabíjania návod na použitie

1、Funkcie:

2 ovládač môže ovládať veterných turbín automaticky nabíjať batériu. V prípade, že je batéria naplnená, prostredníctvom vnútorného okruhu automatické ovládanie tak, že veterné turbíny brzda, keď napätie batérie klesne napätie recovery, veterné turbíny pokračovať v nabíjaní batérie tak, aby chránili veterných turbín a batérie.

2 nabíjanie tlak obmedzenia aktuálny limit kontrole, aby sa zabezpečilo najlepšie plnenie výsledok, poskytujú maximálnu ochranu počas veterných turbín a batérie.

2 automatickú brzdu a ručná brzda sa navzájom dopĺňajú, aby sa splnili rôzne potreby zákazníkov.

2 jedinečnú zmeňte polaritu ochrana obvodu. Batérie na zadnej strane v dôsledku nesprávnej prevádzky nebude musieť vymeniť poistku, pozitívne a negatívne polarita pripojené správne (Táto funkcia získal chválu zákazníkov), celý systém spustiť spoľahlivejšie.

2The uvedením okruhu stav light-emitting diodes, jednoduché, intuitívne a jasné.

2The modulárny dizajn s nezávislým práv duševného vlastníctva, výkon celého systému dostať maximálnu ochranu. Usmerňovač a brzdového okruhu časť regulátora, cez integrovaný modul dizajnom, a to ako z tepla, alebo spoľahlivosti, viac ako tradičného dizajnu.

2 komplexnú ochranu proti vode, Nie vodotesný regulátor v roku 2012, radič palube bude hrdzu ak používate vysoká vlhkosť alebo presakovaniu jednoduché prostredie, regulátor je viac náchylné na koróziu poškodený, zvýšiť po-predajný servis Dodávateľov zaťaženia a ešte ľahšie stratiť zákazníkov. Tento pododdiel sa, regulátor používa úplne uzavreté úplne vodotesný dizajn, už sa nemusíte starať o životné prostredie, vlhkosť vzduchu, salinita, podzemných vôd a nebudete sa musieť obávať, regulátor vody po skrat spálil, stupeň ochrany IP67 vyššie, aj keď umiestnená vo vode je aj dlhodobé bežné použitie, ktoré výrazne zvyšujú stabilitu a spoľahlivosť.

2 regulátor výber importovaných elektronických komponentov a priemyselných kvalitné čipy, tlačidlo doplnky s použitím vojenskej trieda produktu, má vysokú stabilitu výkon celého regulátora. Spoločnosť má ISO9001 systém riadenia kvality, produkty prísne v rôznych aspektov výroby, testovania, kvality bol najväčší stupeň ochrany výrobkov môže zaručiť stabilné pri -35 ℃ ~ 70 ℃ vysoká a nízka teplota prostredia počas dlhého obdobia.

2、Poznámka:

⑴ . Potvrdiť v súlade vietor generátor výstupné napätie a napätie batérie.

⑵ . Nasledujúce poradie vedenia je pripojený k batérii je pozitívne a negatívne, nasledovali trojfázového napätia výstup ventilátor.

⑶ . Starostlivo postupujte podľa pokynov potrebné batérie a veterné turbíny pripojený na radič, zmeňte polaritu, alebo sa nesprávnej polohe spôsobí, že systém nefunguje správne, alebo dokonca spôsobiť poškodenie súčastí systému.

⑷ . Hoci prevádzkovateľ má prijať ochranné opatrenia pre rôzne nečakané situácie, ktoré môžu nastať, je to stále dôrazne sa odporúča, že prísne dodržiavanie pravidiel, aby sa zabránilo spôsobuje obrovské škody na batérie a ovládač.

3、režim Pripojenia:

ⅰ . Byť resp pripojené na batériu "a" - "na ovládači batérie pozitívne a negatívne terminály.

ⅱ . Tri fázy výstupné napätie veterné turbíny sú pripojené k trojfázového napätia vstupných svoriek regulátora ventilátor. A

ⅲ . Keď je potrebné manuálne brzdy červená niť krátke batérie pozitívne, potom, kompletné ručné brzdy funkcie, zrušiť túto funkciu, jednoducho odpojením tenká červená čiara.

4、Indikátor stavu:

Regulátor zelenej energie (BATÉRIE) indikátor označuje normálne batérie prístup.

Regulátor zelená ventilátor prístup (VIETOR) indikátor bliká, čím indikuje, že prístup k veternej turbíny, bliká rýchlosť rýchlosť ventilátora úrovni.

Regulátor červená (BRZDA) svieti, batéria je plná, veterné turbíny automatickou brzdou, alebo v dôsledku viac-prúd ochrana

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT, Creditcard,

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Doprava:

Zaručujeme, lode von do 48 hodín po zaplatení potvrdenie (okrem Dovolenku).

Štítky: 600w vietor generátor, pro wind stanice, sila vetra, semi solárny modul, vietor generátor 220 v, 500w vietor generátor, finb_gn_display_catalog, controler veterných turbín, hybrid veternej energie systému, vietor vody generátor

Číslo Modelu 500W 48V
Montáž Base S Montážnou Base
Druh Vietor Regulátor Nabíjania

Napísať recenziu

Pôvodné cena 300W 500w 600W 48v nízka rýchlosť vetra Plnenie Vodotesný regulátor nabíjania pre 300w 500w 600w veterných turbín

Pôvodné cena 300W 500w 600W 48v nízka rýchlosť vetra Plnenie Vodotesný regulátor nabíjania pre 300w 500w 600w veterných turbín

500w 600W 48v nízka rýchlosť vetra Plnenie Vodotesný regulátor nabíjania pre 300w 500w 600w veterných turbín Nepremokavé veterných turbín regulátor nabíjania návod na použitie 1、Funkcie: 2 ovládač môže ovládať veterných

Súvisiace produkty