20w Micro Veterných Turbín S LED Svetlom Vertikálne Veterné Generátor S Osobitne Radič Pre Nové Energetické Triedy

Novinka

€69.46

Skladom

Úplne Nové a vysokej kvality. Mini dizajn, veľká demonštrácia účinok, praktické a trvanlivé. Je veľmi dobré, demonštrácia veternej energie nástroje výučby. Môže byť tiež použitý pre výrobu rôznych malých výroba technológie, výroba modelov.

Materiál: Plast+Elektrické komponenty Farba: Ružová alebo Biela Výstupné napätie : DC 0.01 v - 5.5 v Výstupný prúd : 0.01 - 100mA Menovité otáčky : 100 - 6000 otáčok/min

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

1.Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. 2.Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie materils. 3.Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné.V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné. 4.Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. 5.Vynikajúce záruka na 1 rok.

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,takže,prosím, kontaktujte nás priamo pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, ak tam niečo, aby ste sa cítili zle.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vypracovali najlepšie riešenie.Ďakujeme za vašu podporu. Upozornenie: Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

Štítky: generátor vietor turbin, micro generátor mini, detské veterný mlyn malé, dse generátor radič, nylon wind turbine blade, controler veterných turbín, maplin veterných turbín, sullen, vietor vody generátor, turgo vodné turbíny

Názov Značky FLTXNY

Napísať recenziu

20w Micro Veterných Turbín S LED Svetlom Vertikálne Veterné Generátor S Osobitne Radič Pre Nové Energetické Triedy

20w Micro Veterných Turbín S LED Svetlom Vertikálne Veterné Generátor S Osobitne Radič Pre Nové Energetické Triedy

Úplne Nové a vysokej kvality. Mini dizajn, veľká demonštrácia účinok, praktické a trvanlivé. Je veľmi dobré, demonštrácia veternej energie nástroje výučby. Môže byť tiež použitý pre výrobu rôznych malých výroba technológie, výroba modelov. Materiál:

Súvisiace produkty