1pc Lerdge 3D Tlačiarne Časť on-Line USB Expansion Module Pre Lerdge-X Lerge-K základnej Doske

Novinka

€5.43

/ €5.72

Skladom

3D Tlačiarne Časť on-Line USB Expansion Module Pre Lerdge X Doske

Výhody: tento modul používa originál dovezené čip s dobrou stabilitou, non-inštalácia ovládača, a automatická identifikácia inštalácie ovládača.

Balenie zoznam:

USB expansion module * 1pc

Ako ho Použiť na Lerdge X stravovanie:

(Nižšie je Wifi modul, ktorý je nainštalovaný na USB expansion module. Budeme uvoľňovať wifi modul, akonáhle sme dokončiť vývoj APLIKÁCIÍ)

Pozornosť 1. Zabezpečíme zásielky v 7days po zaplatení. Náš zdarma zásielky je len Čína príspevok, Epacket, Singapur, pôšt a Hanke.sk express. 2. Akceptujeme platby: kreditnú kartu, TT, western union, Paypal a Alipay. 3. Ak máte akékoľvek pochybnosti o náš tovar alebo po predaji, sa, prosím, obráťte na náš zákaznícky servis. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky tieto sa v krátkom čase. 4. Ak nie ste spokojní s tovarom, akceptujeme tovar vrátiť, len zabezpečiť tovar bez poškodenia. Všetky medzinárodné prepravné náklady budú hradené zákazníkom. 5. Ak ste spokojný s našou tovar a služby, prosím, zanechajte nám 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu. Vďaka za vaše podporuje.

Štítky: esp32 ttgo, BTT, rada x79 lga2011, bigtreetech tft35, viesť skrutku t8, základnej doske počítača príslušenstvo, extrud, x550vc, cnc portálovej doska, duet

Použitie pre Lerdge-X Lerdge-K doske
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky NoEnName_Null
Číslo Modelu Lerdge X K USB expansion module
Rozsah 3d tlačiarne diely
farba čierna
Názov Lerdge USB expansion module
Množstvo 1pc
Package Obal
Položka Druh modul

Napísať recenziu

1pc Lerdge 3D Tlačiarne Časť on-Line USB Expansion Module Pre Lerdge-X Lerge-K základnej Doske

1pc Lerdge 3D Tlačiarne Časť on-Line USB Expansion Module Pre Lerdge-X Lerge-K základnej Doske

3D Tlačiarne Časť on-Line USB Expansion Module Pre Lerdge X Doske Výhody: tento modul používa originál dovezené čip s dobrou stabilitou, non-inštalácia ovládača, a automatická identifikácia inštalácie ovládača. Balenie zoznam: USB

Súvisiace produkty