RF433 WiFi Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Smart Switch Wall Panel-Vysielač Inteligentný Život/Tuya APP Pracuje s Alexa Domovská stránka Google

Novinka

€6.53

/ €10.89

Skladom

DIY WiFi Smart Switch RF433Mhz+WiFi Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie , Wall Panel-Vysielač, Práca S Alexa Domovská stránka Google, zabezpečuje lepší zážitok z prepínač,poskytovanie váš inteligentný život s oveľa väčšie pohodlie a potešenie.

Podľa MoesHouse

Vlastnosti Produktu:

1.Hlasové Ovládanie:Pracuje s Alexa pre jednoduché ovládanie hlasom ak sú vaše ruky nie sú zadarmo.

2. Diaľkové Ovládanie: Ovládanie elektrickej aplikácie s "INTELIGENTNÝ ŽIVOT" phone ,kedykoľvek a kdekoľvek,tak dlho, ako váš telefón má signál.(Wall panel-vysielač, vypínač je schopná ovládať zariadenia,príliš. )

3. Multi-Functinal Prepnúť:Jeden Stene Panel Diaľkového Vysielača Prepínač je schopná kontrolovať viacero RF433 Relé Prijímače a viac Stene Panel Diaľkového Vysielača Spínače môžete tiež ovládať jeden VF Relé Prijímače súčasne.

4. N o WiFi Ovládanie:S batériou v Stene Panel Diaľkového Vysielača Prepínač,ste schopní ovládať zariadenia pripojené k RF433 Relé Prijímače bez WiFi,tak dlho, ako tam je dostatočné napätie batérie.

5. Zákazník Ochrana:60 dní záruka vrátenia peňazí a vrátiť sa z akýchkoľvek dôvodov v lehote 15 dní. ce,CCC ,RoHS Uvedené.

6. Upozornenie:RF433 Relé Prijímač a Wall Panel Diaľkový Vysielač, vypínač musí byť použité spoločne,takže nie je možné kúpiť jeden prijímač alebo jeden prepínač sám.

Q&A:

1.Otázka:môžem ovládať zariadenia, spravidla s malou napätie batérie

A:ešte Nie. K eď napätie batérie je nedostatočná, vo všeobecnosti sa v blízkosti vysiela .Tak rýchlo meniť batérie ,prosím.

2.Otázka:Môže 3 Gang Wall Panel-Vysielač Prepínač ovládať tri rôzne zariadenia pripojené k prijímače a na rôznych miestach?

Odpoveď:Áno,3 Gang prepínač umožňuje ovládať rôzne zariadenia od seba,aj keď jeden je hore,a ďalšie je na prízemí.

3.Q:musím urobiť dieru nainštalovať prepínač?

Odpoveď:Nie, nie je potrebné.Stačí obojstranné pásky držať ju kdekoľvek sa vám páči.

4. Otázka:D oes tejto práci s G oogle H ome?

Odpoveď:Áno. A to ' s tiež kompatibilné so Alexa

5.Otázka:Ako nainštalovať?Je c-wire potrebné pre prepínanie?

Odpoveď:Inštalácia prijímača ak zariadenie vyžaduje,a potom ovládanie prístroja cez naše prepínač.Č. c-wire potrebné pre prepínač.

Štítky: ovládanie remot, prepnite položku wifi, livolo smart switch, MoesHouse, gang smart wifi prepínač, moeshous, život smart, opona prepínač tuya, moeshouse prepínač, slepý ovládanie

Bezdrôtový štandard IEEE 802.11 b/g/n
Materiál Plastové
Aplikácia Inteligentný život/Tuya
Aktuálna 10A
Max. Výstupný Výkon 2200W
Vstupné napätie AC 90-250V
Ovládanie hlasom Amazon Alexa/Google home/Echo
Podpora iOS a Android
Prepnúť Typ Diaľkové Ovládanie
Certifikácia ROHS
Funkcia 2.4 Ghz Smart Home Diaľkové Ovládanie
Funkcie RF433+WiFi Diaľkové Ovládanie
Názov Značky MoesHouse

Napísať recenziu

RF433 WiFi Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Smart Switch Wall Panel-Vysielač Inteligentný Život/Tuya APP Pracuje s Alexa Domovská stránka Google

RF433 WiFi Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Smart Switch Wall Panel-Vysielač Inteligentný Život/Tuya APP Pracuje s Alexa Domovská stránka Google

DIY WiFi Smart Switch RF433Mhz+WiFi Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie , Wall Panel-Vysielač, Práca S Alexa Domovská stránka Google, zabezpečuje lepší zážitok z prepínač,poskytovanie váš inteligentný život s oveľa väčšie pohodlie a potešenie. Podľa

Súvisiace produkty