DC12V 4-CH 433MHZ Bezdrôtové Diaľkové vypínač pre Garážové Dvere, Elektronický Zámok Ovládací Spínač, Prijímač, Modul Doska

Novinka

€7.47

/ €8.59

Skladom

DC12V 4-CH 433MHZ Bezdrôtový Garážové brány Spínača Prijímač Doska s Diaľkovým ovládačom

Popis:

Táto položka má 4 relé, ktoré môže zariadenie zapnúť alebo zadnej strane, on/off a tak ďalej prísť pravda. Silný signál, ktorý môže prechádzať cez steny, podlahy a dverí, ovládanie prijímača z akéhokoľvek miesta v spoľahlivé vzdialenosť. Zahŕňa aplikáciu počnúc ako automatické dvere, okná, zdvíhacie zariadenia, vstupné prístup, bezpečnosť atď. To sa môže naučiť 2272 2262 alebo 1527 čip s rôznymi kód bezdrôtový 433MHz diaľkové ovládanie.

Funkcie:

Má 4 relé, ktoré môže zariadenie zapnúť alebo zadnej strane, on/off a tak ďalej prísť pravda. Silný signál, ktorý môže prechádzať cez steny, podlahy a dverí, ovládanie prijímača z akéhokoľvek miesta v spoľahlivé vzdialenosť. Hlasitosť je malé a výkon je stabilná a spoľahlivá, vysoko prijímať citlivosť. Zahŕňa aplikáciu počnúc ako automatické dvere, okná, zdvíhacie zariadenia, vstupné prístup, bezpečnosť atď. To sa môže naučiť 2272 2262 alebo 1527 čip s rôznymi kód bezdrôtový 433MHz diaľkové ovládanie.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Vstupné Napätie: DC10-14V

Pohotovostný Prúd: <5MA

RF Frekvencia: 433MHZ

RF Pracovný Režim: Super heterodynové prijímač

Prijímač Citlivosť: >98dBm

Diaľkové Ovládanie Vzdialenosť: >100 metrov(v otvorenom prostredí)

Dekódovanie Spôsobom: MCU Software dekódovanie

Môžete uložiť telefónne číslo diaľkové ovládanie: 50

Podpora diaľkové ovládanie typ: Pevné kód, učenie kód

Kanál: 4CH

Viacero pracovných režimoch: (Jog/Mimo Uzavretých ,inter-lock/Uzavretých ,self-lock /Self-Uzavretých)

Zapojenie Metóda: Pevné inštalácie terminálu

Pracovné Napätie: DC12V

Výstupný Prúd: 10A

Výstup: Normálne otvorený, Bežné, Normálne zatvorené

Veľkosť Produktu: Cca. 50 * 70 * 25 mm / 2.0 * 2.8 * 1.0 palec

Hmotnosť Balenia: Cca. 100g

Package Zahrnuté:

1 x Bezdrôtové Relé Spínač

1 x Diaľkový ovládač

Ako používať:

1. Jog/Mimo uzavretých: Stlačte tlačidlo pracuje /O. Uvoľnite prst na rovnaké tlačidlo stop/OFF. Jeden kanál, prepínač potrebovať jeden tlačidlá diaľkového ovládania.

2. Self -lock/Self-uzavretých: Stlačením jedného tlačítka pre jeden čas pracuje/O. Stlačte na to isté tlačidlo znova je stop/OFF. Jeden kanál, prepínač potrebovať jeden tlačidlá diaľkového ovládania.

3. Inter-lock /Uzavretých: Stlačte tlačidlo pracuje/ZAPNUTÉ, stlačením iného tlačidla stop/OFF. Jeden kanál, prepínač potrebovať 2 tlačidlá diaľkového ovládania.

Poznámka: farba 4 relé je náhodný(čierna alebo modrá)

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

Štítky: ovládanie dverí zamky, kombinácia dverí zamky, rádiofrekvenčné diaľkové ovládanie dverí zamky, kartu kľúčové dverí zamky, 24v zámok, ovládanie rfid, dvere kľúčom nfc, galo brány otvárač, dc12v zámok, prístup zámok

Názov Značky VBESTLIFE
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Bezdrôtové Relé Spínač
Certifikácia CCC
stav Vysoká kvalita a úplne nové
Druh Vzdialený Spínač
Funkcie bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Spínača
Prepnúť Typ Diaľkové Ovládanie
Produkt Interruptor
Veľkoobchod Podpora
Položka Druh Bezdrôtové Diaľkové Prepínanie
Materiál Plastové
Záruka 1 Rok

Napísať recenziu

DC12V 4-CH 433MHZ Bezdrôtové Diaľkové vypínač pre Garážové Dvere, Elektronický Zámok Ovládací Spínač, Prijímač, Modul Doska

DC12V 4-CH 433MHZ Bezdrôtové Diaľkové vypínač pre Garážové Dvere, Elektronický Zámok Ovládací Spínač, Prijímač, Modul Doska

DC12V 4-CH 433MHZ Bezdrôtový Garážové brány Spínača Prijímač Doska s Diaľkovým ovládačom Popis: Táto položka má 4 relé, ktoré môže zariadenie zapnúť alebo zadnej strane, on/off a tak ďalej prísť pravda. Silný signál,

Súvisiace produkty