Magic Pohode Valca Loptu Masáž Tváre Nástroj na Tvár a Krk, Hokej,Cryo Glóbusov Magic

Novinka

€9.34

/ €11.68

Skladom

Masážne Loptu Červená Upokojujúce, Sinus pomoc a Úľavu bolesti Hlavy

To je bežná prax pre francúzštinu, ženy sa studenej masáž tváre každé ráno a večer. Užite si ukľudňujúce ice masáž, stimulovať a výkonu tvárových nervov a svalov, pevnej kože, zlepšenie krvného obehu, pomáhajú odstrániť jemné vrásky, omladzuje a omladiť. To tiež pomáha oddialiť vrások. Pleť je hydratovaná a zámky v vlhkosti.

Prírodné aj tón pleti - zmena farby Kože nie je lichotivé. Studená masáž tváre pomáha podporovať krvný obeh a priniesť viac kyslíka do krvi. To pomáha redukovať tmavé škvrny a pigmentácia, ktoré odhaľujú viac aj tón pleti a jasnejšie pleť.

Studená rany a jazvy - Ak ste už otrávení s akné okolo tváre, nech naše hokejové pracovať na nej. Nielen, že môžete zabrániť vypuknutiu akné znížením produkcie ropy v koži a zmenšuje póry, ale tiež urýchliť liečenie a znížiť zjazvenie starý muž.

MLADŠÍ, ŽIARIVÉ PLETI - Cúvanie známky starnutia s ľadovej tváre masér. Z ľadovým svete, botulotoxínu môže byť vyrobené, redukuje vrásky a opuchy. Získate okamžitý, pevnejšie a pevnejšie, mladší kože a zdravý lesk.

Bezpečné a jednoduché použitie-ľadový hokej je ľahko ovládateľný. Stačí dať do chladničky, kým nebudete pripravení pre chladné komprimovať. Pyrex sklenené gule obsahovať nemrznúca riešenie, ktoré vydrží dlhšie ako klasické kocky ľadu.

Cítiť v pohode tvár, nech ste kdekoľvek

Zníženie akné, akné a akné

Nie je potrebné pre injekcie a botox na pevnej kože

Pomôcť tehotným ženám, znížiť opuch

Proti opuchom po dlhom lete

Odstraňuje akné a znižuje zápal kože

Prekonať sinus bolesť, ovládanie migréna, zbaviť sa bolesti hlavy

Ako kozmetický primer pórov

Kde a ako udržať puk?

Obchod puk v chladničke alebo chladnička na 32-40Fahrenheit (0-4 Celzia).

Keď ich nepoužívate, vložte ich do obalu.

Môžete tiež uložiť balík v chladničke.

Výrobok je nestabilné, prosím, manipulujte s ňou opatrne.

Môžete ich dať do chladničky.

farba:modrá

Materiál:sklo

veľkosť:13.6*5 cm

Obsah Balenia:

2*hokej

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: ems starostlivosť o pleť, studená masáž tváre, pes vytiahnuť hračku, cool lampa svete, tvár chladenie svete, tvár ice svete, cool tvár valček, tvár ice valček, cryo tváre, tváre ľadové valček

Materiál Kompozitný Materiál
Pôvod CN(Pôvodu)
Účinok Anti-únava

Napísať recenziu

Magic Pohode Valca Loptu Masáž Tváre Nástroj na Tvár a Krk, Hokej,Cryo Glóbusov Magic

Magic Pohode Valca Loptu Masáž Tváre Nástroj na Tvár a Krk, Hokej,Cryo Glóbusov Magic

Masážne Loptu Červená Upokojujúce, Sinus pomoc a Úľavu bolesti Hlavy To je bežná prax pre francúzštinu, ženy sa studenej masáž tváre každé ráno a večer. Užite si ukľudňujúce ice masáž, stimulovať a výkonu tvárových nervov a svalov,

Súvisiace produkty