Tcare 12Pcs/Set Koleno Omietky Nálepky Palina Extrakt Kolenného Kĺbu Bolieť, Bolesť Striedajúci Paster Koleno Reumatoidnej Artritídy Telo Patch

Novinka

€4.73

Skladom

Špecifikácie:

Typ: Palina Koleno Patch

Jednotka: 12pcs

Veľkosť(L*W): 14.4*9.6 cm/5.7*3.8 palcový

Farba: hnedá a zelená farba náhodne lode

Materiál: netkanej textílie, Gélovú vrstvu, Polyetylénový film kryt

Zložka: hlavnou zložkou je palina, cornel a biele horčičné zrnko. č zložkou hrať farmakológia, imunológia, alebo metabolizmu účinok.

Použitie: pre chladné komprimovať terapia, používané len pre uzavreté mäkkých tkanív.

Teplo trvalé čas: 12 hodín

Použitie popis:

1.platné pre krku, ramien, krčnej chrbtice, pásu chrbtice, kĺbov, nohy atď zatvorené mäkkých tkanív.

2.odlúpnite film, patch nálepky, kde cítite bolesť, vymeňte raz za 24 až 48 hodín(môžete upraviť podľa seba), jeden liečba je 7-10 dní.

Tabu:

1.Čisté pozície, kde chcete držať pred použitie.

2.Je normálne, pre pokožku mať pocit pálenia pri ich používaní.

3.Prestaňte používať, ak nie je alergické reakcie, a poraďte sa s lekárom.

4.Nebudete držať citlivú pokožku.

5.Neprilepil na vlasy alebo spotený oblastí, zabránenie pádu.

6.Ak sa príznaky nezlepšia alebo sa zhoršujú, prísť na návštevu lekára.

7.Deti by mali používať v rámci dozoru dospelej osoby.

8.Uchovávajte na tmavom mieste, uchovávať v miestnosti s relatívna vlhkosť viac ako 80% bez korozívnych plynov a dobré vetranie.

9.Oblasti, kde sa rany, ekzém, žihľavku, hojenie vredov je zakázané pre použitie.

10.Tehotné ženy a laktácie je zakázané pre použitie.

11.Tento produkt je určený na jedno použitie.

Platnosť: 2 roky.

Skladovanie: uzavreté, majte na vetranie, suché, tmavé a čisté miesto.

Vhodné pre všetky ročné obdobia

O produkte:

1.Funkcie: Podporovať bunky metabolizmus, aktivuje bunky, Podporujú cirkuláciu krvi, zlepšenie mikrocirkulácie stav. Eliminovať únavu, podporovať fyzické zotavenie, posilniť a zlepšiť imunitný funkcie, zvýšiť odolnosť organizmu voči chorobám.

2.Aplikácie: Rýchle striedanie rôznych bolesti súvisiace bolesti spojené s svalové napätie, bolesť v krku, reumatoidná artritída, kosti, hyperplázia, kolena, bolesť, tenosynovitídu, napätie a vyvrtnutie, ischias, a fibromyalgia. Striedajúci dlhodobé koleno problémy pre administratívnych pracovníkov, športové pády, obezita, zimnica a prechladnutia a stredného veku, resp. vo veku koleno problémy.

3.Ergonomicky navrhnutý tak, aby zábal kolena bez ovplyvnenia koleno pohybu. Je to self-kúrenie, môže preniknúť hlboko do svalov presne tam, kde to bolí, a účinok môže trvať aspoň 12 hodín.

4.Na úľavu od bolesti patch je vyrobené z tradičných predchádzajúcich rastliny palina, cornel a biele horčičné zrnko. Na moxování už dlho používa ako prírodný liek proti bolesti a znižuje stuhnutosť kĺbov. Prírodný rastlinný extrakt, bezpečné a bez stimulácie. Priedušná a pohodlné, nebude vám vlhký a dusno pocity.

5.Vhodné pre Všetky Sezóny: potrebné pre zamestnancov v klimatizované prostredie, populárne v horúcom počasí a v horúcom prostredí.

6.Cenovo dostupný set: 12pcs/set. V snahe naplniť koncepciu ochrany životného prostredia, náš tovar neobsahujú retail balenie box, ale má pvc balení taška, a budeme zabaliť tovar aj na zaistenie bezpečnosti tovaru.

Balík obsahuje:

12pcs/set * Koleno Patch

Štítky: maska tcare, koleno kusy, bolesť, ortézy hip, desatín, masáž hlavy bolesti, muži kapela pomoci, čínsky omietky liek proti bolesti, bolesť kolena podporu, cartoon nepremokavé omietky

Jednotka 12pcs/set
Materiál Kompozitný Materiál
Účinok Uvoľnenie Bolesti Z Choroby
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu A01518
Dropshipping Áno
Názov Značky tcare

Napísať recenziu

Tcare 12Pcs/Set Koleno Omietky Nálepky Palina Extrakt Kolenného Kĺbu Bolieť, Bolesť Striedajúci Paster Koleno Reumatoidnej Artritídy Telo Patch

Tcare 12Pcs/Set Koleno Omietky Nálepky Palina Extrakt Kolenného Kĺbu Bolieť, Bolesť Striedajúci Paster Koleno Reumatoidnej Artritídy Telo Patch

Špecifikácie: Typ: Palina Koleno Patch Jednotka: 12pcs Veľkosť(L*W): 14.4*9.6 cm/5.7*3.8 palcový Farba: hnedá a zelená farba náhodne lode Materiál: netkanej textílie, Gélovú vrstvu, Polyetylénový film kryt Zložka:

Súvisiace produkty