Uxcell 20Pcs Double Sealed 8mmx22mmx7mm 608-2RS Guľkové Ložiská, Vysoko Uhlíkovej Ocele Z1

Novinka

€7.20

/ €8.00

Skladom

POZNÁMKA:

Prosím, pozrite sa na obrázok a vyberte správny typ ložiská pred objednávky (uzavretá alebo Štít na OBOCH alebo na JEDNEJ strane ložiska). Prípona na ložisko len pre rozlišovať medzi Zapečatené a Štít typ ložiska. To by nemalo mať vplyv na používanie našich výrobkov.

Popis: Hlboké Drážky Guľkové Ložiská sú jedným z najčastejšie používaných valivé ložiská. Používajú sa na radiálne a axiálne zaťaženie v oboch smeroch. Vhodné pre všetky druhy priemyselných zariadení, micro motor, malé rotačný motor, kancelárske potreby a podobne. S malým trením a high-limit rýchlosti, Uxcell je Hlboké Drážky Guľkové Ložiská sú nákladovo efektívne a vyžadujú minimálnu údržbu. Tieto nákladovo efektívne ložiská sú široko používané v oblasti, s nízkymi požiadavkami na Mohs tvrdosť. Single-row, pre-mazaním, normálne presnosť.

Sprievodca Výberom:

Štíty (Označenie Prípona Z/ZZ) - Vysoká rýchlosť. Chrániť pred nečistoty a usadeniny.

Zapečatené (Označenie SuffixRS/2RS) - Vyrobená z oceľového plechu posilnené NBR (olej - a kvapalina-odolný). Dolná hranica rýchlosti ako Štít Ložiská.

Špecifikácia:

Model: 608RS

Zapečatené Typ: Double Sealed

Materiál:Vysoko Uhlíkovej Ocele

Tepelné Spracovanie:Hasiaci

Tvrdosť: HRC50-55

Klietka Materiál: Razenie Ocele

Vnútorný Priemer (d): 8 mm

Vonkajší Priemer (D): 22 mm

Hrúbka (B): 7 mm

Dynamická nosnosť (Cr): 3.3 kN

Statická nosnosť (Vr): 1.35 kN

Trieda presnosti: P0 (ABEC-1)

Úroveň Hluku: Z1

Číslo Balenie:20 Ks

Hmotnosť: 233g

Štítky: rukavice box w163, rukavice box zssr, bábika lol sp004, odtieň farby svetla, e 17, deň svetlo w245, záhradné jazierko, deň svetlo w21w, femme hore hra, honeywell band

Napísať recenziu

Uxcell 20Pcs Double Sealed 8mmx22mmx7mm 608-2RS Guľkové Ložiská, Vysoko Uhlíkovej Ocele Z1

Uxcell 20Pcs Double Sealed 8mmx22mmx7mm 608-2RS Guľkové Ložiská, Vysoko Uhlíkovej Ocele Z1

POZNÁMKA: Prosím, pozrite sa na obrázok a vyberte správny typ ložiská pred objednávky (uzavretá alebo Štít na OBOCH alebo na JEDNEJ strane ložiska). Prípona na ložisko len pre rozlišovať medzi Zapečatené a Štít typ ložiska. To by nemalo