Uxcell F6804ZZ Príruby Guľkové Ložisko 20x32x7mm Tienené Chrome Ložiská 2ks

Novinka

€3.56

/ €3.96

Skladom

POZNÁMKA:

Prosím, pozrite sa na obrázok a vyberte správny typ ložiská pred objednávky (uzavretá alebo Štít na OBOCH alebo na JEDNEJ strane ložiska). Prípona na ložisko len pre rozlišovať medzi Zapečatené a Štít typ ložiska. To by nemalo mať vplyv na používanie našich výrobkov.

Popis: Single-row, pre-mazaním, normálne presnosť. Hlboké Drážky Guľkové Ložiská sú jedným z najčastejšie používaných valivé ložiská. Používajú sa na radiálne a axiálne zaťaženie v oboch smeroch. S malým trením a high-limit rýchlosti, Guľkové Ložiská sú nákladovo efektívne a vyžadujú minimálnu údržbu. Chrómová Oceľ (GCr15) z tepelné spracovanie, poskytuje vysoké a jednotné tvrdosť, dobrá odolnosť proti opotrebeniu a vysokú kontakt únava výkon. Vhodné pre všetky druhy priemyselných zariadení, micro motor, malé rotačný motor, kancelárske potreby a podobne.

Sprievodca Výberom:

Štíty (Označenie Prípona Z/ZZ) - Vysoká rýchlosť. Chrániť pred nečistoty a usadeniny.

Zapečatené (Označenie Prípona RS/2RS) - Vyrobená z oceľového plechu posilnené NBR (olej - a kvapalina-odolný). Dolná hranica rýchlosti ako Štít Ložiská.

Štítky: prebodol oceľová guľôčka, oceľové guľové skrutky, okrúhle oceľové guľové, oceľová guľôčka pásu, loptu ocele, miska, oceľová guľôčka, záhrada, lesk oceľ guľa, steel power ball, oceľový hák loptu, oceľová guľôčka mini

Materiál Ložiskovej Ocele
Číslo Modelu Oceľové Ložiská

Napísať recenziu

Uxcell F6804ZZ Príruby Guľkové Ložisko 20x32x7mm Tienené Chrome Ložiská 2ks

Uxcell F6804ZZ Príruby Guľkové Ložisko 20x32x7mm Tienené Chrome Ložiská 2ks

POZNÁMKA: Prosím, pozrite sa na obrázok a vyberte správny typ ložiská pred objednávky (uzavretá alebo Štít na OBOCH alebo na JEDNEJ strane ložiska). Prípona na ložisko len pre rozlišovať medzi Zapečatené a Štít typ ložiska. To by nemalo

Súvisiace produkty